Çalışmak istiyorum yaşım 16

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BtRc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BtRc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yaşım 16 herhangi bir kafede yada bir yerde çalışmak istiyorum ne iş olsa yaparım diyenlerdenim böyle bir şey mümkünmü hayata ufaktan atılmak istiyorum.hangi işler bana uygun hiç bir tecrübem yok yaşım 16 lise 2 okuyorum tavsiyeleriniz varsa alabilirmiyim

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başlangıçta ilk öğrenmek gereken "ne iş olsa yaparım" asla deme. başvuracağın yere göre düşün orada neler yapabilirsin sonra da başvurduğun zaman onları sırala

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Kendıne hangı ısın uygun olacagını bız nerden bılelım onu sen bılceksın

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
önce okulunu bitirmelisin. diploması olmayana kzı bile vermiyorlar. oku güzelce liseyi bitir üniversite git. o zaman düşünürsün.. bence şu anda yapacagın en akıllı harekettir. zaten bunarı yaparsan kendini geliştiri hangi dalda yada meslekte yürüyecegine de karar vermiş olursun.. :)

jestercat

Asistan
Reaksiyon puanı
3
gazeteden vasıfsız eleman ilanlarına bak kahvehanelerde mağazalarda part time çalışabilirsin hiç olmazsa sanayide çalışırsın :)

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ayvalık gibi tatil beldelerinde yaz aylarında garsona çok ihtiyaç oluyor. İyi de para veriyorlar. Ama mesaileri fazla 12 saat üstü. Yakınlarda varsa değerlendirilebilir. Hemen hemen herkesin yapabileceği bir iş. Kalacak daha doğrusu yatacak yerde sunan oluyor kimi zaman