Çalışan youtube video indirme sitesi var mı? (ücretsiz)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Netto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Android cihazım için TubeMate kullanıyorum. İsmi biraz farklı şeyleri çağrıştırıyor olsa da kendi de YouTube uygulaması gibi izleme ve indirme seçeneği var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben yotube de video indiriyorum ama indirirken şarkılar yabancı çıkıyor türkçe çevirmesini bilmiyorum yardım edebilirmisiniz acaba ?

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
youtube den video indirmek için siteye gerek yok.
video download professional adlı chrome eklentsi ile youtube dahil her yerden video indirebilirsin...
yada fremake video converter ile youtube den videoları istediğin formatta indirebilirtsin(mp3-mp4-avi-mpeg vs.)

asker3457

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
http://youtubevidyoindir.com/ aracılığıyla kolay bir şekilde video indirebilirsniz arkadaşlar. Program yükleme derdi flan yok. Adresi girin ve Formatları Listele butonuna basmanız yeterli. Ondan sonra istediğiniz formatta indirin gitsin.

sumeyrademirci

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mozilla firefox eklentisi vardır video download helper onu eklenti olarak kurabilirsin

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keepvid.com
savevid.com

bunları bir dene istersen :) benim kurtarıcılarım olmustur hep :)

birde dirpy var :)

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Site olarak ssyoutube var, youtube linkini düzenleyip youtube olan yeri ssyoutube olarak değiştirsen de olur.

baba352

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flv2mp3 sitesi var orasıda sıkıntısız ındırmekte

samanalevi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mp3 Rocket programını indir kur, istersen video istersen mp3 olarak indirebilirsin youtube'dan..

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
youtube-dl de bir alternatif kalite seçebilir yada sadece sesi de indirebilirsiniz başka sitelerden de indirme yapabiliyor

gurcu87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
erenberk arkadasa katiliyorum bende uzun süredir http://www.clipconverter.cc/ sitesini kullaniyorum. SItede birsürü secenek war, YouTube videolarını; MP3, AAC, WMA, M4A, OGG, MP4, 3GP, AVI, MPG, WMV ve FLV formatlarına dönüştürebilirsiniz.!

Siteden program indirme derdi bile yok, herseyi online halledebilirsiniz.
Site hem kullanisli hemde kaliteli, tawsiye ederim.

drea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.apowersoft-tr.com/ucretsiz-video-indirici ben de bunu kullanıyorum. Memnunum şu ana kadar. Kullanımı da baya kolay. Tavsiye ederim. Arkadaşın dediği gibi online indirmek de iyi oluyor. özellikle aceleyse ama uygulamayla indirince de istediğin formata çevirebiliyorsun vs birden fazla şey indirebiliyorsun aynı anda gibi özellikler oluyor. Tercih meselesi tabi ki. Ama tavsiye ederim.