Kapalı hesap
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 68
Biraz önce Google üzerinde kullanıcı ismim ile arama yaptım ve sonuçlardan bir tanesi gözüme çarptı benim açtığım bir konuyu başka bir forum olduğu gibi eklemiş.
Not. Sadece shiftdelete forum değil galiba technopat sosyal konularını bile çalmışlar.
Forum Hakkında Bazı Sorular.
Merhaba şuana kadar bu forumda neredeyse hiç ciddi bir şekilde gezinmedim yani yeni bir üyeyim desem yalan olmaz. Forum ile ilgili bazı sorularım var bildiklerinizi söylerseniz sevinirim. 1.forumda yazım hataları ile ilgili önlemler var mı örneğin (.) (?) Gibi işaretleri kullanmak zorunlu mu...
webmaster-forumu.com
Forum Hakkında Bazı Sorular.
Merhaba şuana kadar bu forumda neredeyse hiç ciddi bir şekilde gezinmedim yani yeni bir üyeyim desem yalan olmaz. Forum ile ilgili bazı sorularım var bildiklerinizi söylerseniz sevinirim. 1.forumda yazım hataları ile ilgili önlemler var mı örneğin (.) (?) Gibi işaretleri kullanmak zorunlu mu...
forum.shiftdelete.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not. Sadece shiftdelete forum değil galiba technopat sosyal konularını bile çalmışlar.
Mavi ekran hatası
Selamlar, bu sabah başlayan. Oyuna girdikten 10 dakika sonra yediğim mavi ekran. 5 tane minidump dosyası bırakıyorum aşağıya. Normalde yüzlerce olması gerekirdi ama çoğu zaman oluşmamış. Minidump MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music...
webmaster-forumu.com
Son düzenleme: