Çalınan Hotmail , Live ID lerinizi Yasal yoldan geri alma.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SKYNET
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Çalınan (hacklenen) hotmail , Live ID lerinizi geri almak çokda zor değil arkadaşlar tabi ki biraz kendi hesabınızla ilgili bilgilere ihtiyacınız var.:helpsmilie:

En başta tabi ki şifre kolay olmamalı. ikinci mesele gizli soruyu cevaplarken sorulan sorulara cevap verememek :rolleyes:, ülkeyi kayıt olurken microsoftun sizi bulamaması için sallama yapmak :mrgreen: (papua yeni gine ) posta kodunu 12345 , en sevdiğiniz öğretmen ali ata bak yazmak :dil: , ve üçüncü mesele ikincil bir email adresinin olmayışı. :glare:

Geçen gün yukarda anlattıklarımın benzeri bir olay çok yakın arkadaşımın başına geldi ve bende bu konuyu araştırdım ve o meşhur form doldurma işini yaptım ve SONUÇ : Adresimizi geri aldık. :thumbup:

Aşağıdaki form şuan güncel adreste karşınıza çıkan form. https://support.live.com/eform.aspx?productKey=wlidvalidation&ct=eformcs&scrx=1

form.jpg

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
eskıdı bu artık herkes bunu bılıyorr

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Msn sahip kişilerin cogu kendi msn bilgilerini bilmiyor. Gizli sorularını nerdeyse kimse bilmiyor gibi bişey. Ondan dolayı bu paylaştıgın şey yararsız oluyor ama yinede emegine saglık. Bu duruma gelmemek için uyanık olun ve Herzaman şüpeci yaklaşın.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Aman benim mail adresimi kim ne yapsın...:D

Sanki bankacımıyım.Tarayıcıda SDN,msn ve facebook'tan başka kayıtlı şifre yok.onlarıda alırsa alsın :)

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Senin msn almasada olur. Seni aracı yapabilir senin kayıtlı kullanıcılara sızmak içinde kulanabilir bu hem sana hemde digerlerini etkiler.

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
eskıdı bu artık herkes bunu bılıyorr

Daha çok bilinsin. Benim buraya aktarmamın nedeni, başka yerlerden alıntı yapmayıp bu şifre geri alma sürecinde neler gerekiyor onu yazmak.