çalınan hesap dondurulmuş instagram

ErenYilmaz00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merhaba instagram hesabımın e postası değiştirildi. fakat hesap benim telefonuma bağlı. kod gönder dediğimde yan hesabım için kod gönderiyor bunun sebebide çalan kişi ig hesabımı dondurmuş. hesabı geri almanın bir yolu var mı.

TibetAtılgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benimde instagram hesabım çalındı Instagram'ın Hacked sayfasına git ve "Hesabım başkasının eline geçti" seçeneğini işaretle bu hesabını geri almak için ilk adım olabilir yada benim aradığım teknoloji destek hattını arayı destek alabilirsin hesabımı hemen kurtardılar

ErenYilmaz00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benimde instagram hesabım çalındı Instagram'ın Hacked sayfasına git ve "Hesabım başkasının eline geçti" seçeneğini işaretle bu hesabını geri almak için ilk adım olabilir yada benim aradığım teknoloji destek hattını arayı destek alabilirsin hesabımı hemen kurtardılar
hacked kısmında bağlantı istediğimde yan hesabın giriş bağlantısını atıyorlar ana hesap dondurulmuş olduğu için. iletişim numarasını paylaşabilir misiniz?

TibetAtılgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hacked kısmında bağlantı istediğimde yan hesabın giriş bağlantısını atıyorlar ana hesap dondurulmuş olduğu için. iletişim numarasını paylaşabilir misiniz?teknoloji destek hattı yazdım internete direk çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

hacked kısmında bağlantı istediğimde yan hesabın giriş bağlantısını atıyorlar ana hesap dondurulmuş olduğu için. iletişim numarasını paylaşabilir misiniz?
teknoloji destek hattı yazdım internete direk çıktı