Çalınan facebook hesabını geri alma

sanverdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar internet sitelerinde türlü türlü şifre calma metodları var kız arkadasımın face ni kırmıslar nasıl alabiliriz geri normal metodları denedik olmuyo.acil yardım :(

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Hadi feysbuk şifresini kaptırdınız; e-posta şifresini de mi kaptırdınız?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şifre kurtarma ile denediniz mi ? Cep telefonu ile kurtarabilirsiniz. İletişime geçerek kurtarabilirsiniz. Ama illagal yöntemle kırma işi mazide kaldı. Karşı tarafa log tutan dosya atıp. O da açacak da sizin belirttiğiniz adrese şifreler gelecek uzun iş :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Başlık değişik içerik değişik başlığı görünce beni 2005-2006'lara götürdün

hadess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çevremdeki bir çok facebook kullanıcısı spam mail gelmesin diye güncel mailleri yerine yeni mail hesabı açarak facebook'a kayıt oluyorlar. Bunu yaptıklarında da ikinci mail adreslerinin şifresini unutmaları daha kolay oluyor.

sanverdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tesekkürler arkadaslar yardımınız icin.programcı bi arkadaş durumu cözdü sizin metodlarıda kullandım saolun.nasıl yaptı bilmiyorum ama hesabı tekrar geri aldık.onun dedigine gore hesaplara erişim yapılabiliyo ama biraz yetenek isteyen bi durummuş :)

TheMerTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ona gerek yoktu. Arkadasim benim facebook heaaplarini hackleyebiliyor. HDP ve AKP milletvekillerinin Twitter ini calmisti :D.