Cal Of Duty Black Ops "press any key" çalışmıyor

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya bu oyun durmadan sorun çıkarıyordu en son ship console hatasını çözdüm.Hangisi bilmiyorum da ekran kartı güncelleme,update 4 ve crack,game booster,config,save hepsini yaptım.Sorunum şu oyun tamam artık açılıyor ama hiçbir tuş çalışmıyor left mouse skip diyor treyarch yazdığında basıyorum olmuyor.Sonra açılınca press any key yazıyor basıyorum klavye,mouse hiçbir tuş çalışmıyor.Lütfen yardım edin çok uğraştım çözmek için bir de bu çıktı başıma.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
saveyi yedekleyip oyunun players klasörünü sil.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Dediğin gibi yaptım.Oyun açıldı ilk kadının sigara içtiği video girdi tam video bitti kararırken ship console hatası aldım tekrar.Önceden daha açılmadan geliyordu şimdi videodan sonra geldi hata.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
oyunu indirdiğin yerdeki yorumlara bak. kullandığın sürüm sorunlu olabilir.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Black Ops bilgisayarlarda hakkaten çok sorunlu bir oyun haline gelmişti..ve Hala da devam ediyor anlaşılan sorunları...Bloguma koyduktan sonra buna benzer bir sürü problemlere şahit oldum..Neyseki benim paylaştığım Torrnet çok sağlamdı da başımı pek ağrıtmadı..
Black Ops un ses problemi ve Console hatası gibi hataları meşhurdur..Ama Medal of Honor ın Tariq'ı kurtarma bölümündeki Kapı Bug ı kadar değildirler :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben yükledim oyunu bi,tirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım acaba sorun sendemioyundamı:)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
oyunu indirdiğin yerdeki yorumlara bak. kullandığın sürüm sorunlu olabilir.

Zamunda'daki yorumlardan pek birşey anlamıyorum :D Ayrıca SKIDROW sürüm ve de tüm patchleri ve crackleri yapıldı(skidrow patchler)

Sorun bende değil buna eminim oyun press any keye kadar geliyor.(%100 save yükleyince tabi)yüklemeyince arkadaşın dediği gibi sildim bu sefer o videoya geldi önceden ona da gelmeden ship console diyordu şimdi geldi o videoya ship console hatası verdi.Ama hala tuşlar çalışmıyor oyun mu algılamıyor anlamıyorum ayarı falan yok mudur bu tuşların falan?Ha birde indirdiğim savenin içindenki o hani multi gpu, multithread ayarları var ya onları internette yazan gibi yapmıştım internette çift çekirdek içindi bendeki tek çekirdek ama yapmıştım ondan kaynaklanma ihtimali var mı?

ozan_gs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o oyun grafik motoruda gendide yalama gereksiz takılmalar felan yapıyo bençe berbat bi oyun