Çakmak patladı: 1 ölü 2 yaralı

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çakmak patladı: 1 ölü 2 yaralı

Otomobilin içinde çakmağa gaz doldurduktan sonra...

esh546_6.jpg

Karaman'da park halindeki otomobilin içinde çakmağa gaz dolduran gençlerden birinin, doldurduğu çakmağı ateşlemesi sonucu meydana gelen patlamada 16 yaşındaki bir genç hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Olay, saat 21.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi 1486. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi Emre Gezer (16) evlerinin önünde park halinde bulunan babasına ait 70 FK 091 plakalı otomobile arkadaşları Kemal Öztürk, Mehmet Şimşek, Fatih Menekşe ve Kadir Kocadurmuş ile birlikte binerek sohbet etmeye başladı. Sohbet sırasında Emre Gezer, camları kapalı olan otomobilin içinde arkadaşına ait çakmağı gaz tüpüyle doldurmaya başladı. Emre Gezer, doldurduğu çakmağı kontrol amacıyla ateşleyince, araçta biriken gaz nedeniyle elindeki çakmak ve gaz tüpü patladı. Meydana gelen patlama sonrası Emre Gezer, Kemal Öztürk ve Fatih Menekşe çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Emre Gezer, arkadaşlarının çağırdığı ambulansla KaramanDevlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gezer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ellerinde ve yüzünde yanıklar oluşan Kemal Öztürk ve Fatih Menekşe ise tedavi altına alındı. Olaydan sonra polis ekipleri, aracın etrafına güvenlik şeridi çekerek otomobilde incelemelerde bulundu. LPG'li olduğu öğrenilen otomobilin, gazı güvenlik nedeniyle itfaiye tarafından kesildi. Savcının da yaptığı incelemelerin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Alıntı: ensonhaber.com

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hocam böyle konuları gündem bölümüne açıyoruz.

Kaynak olarak da link ekliyoruz mutlaka. :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Konu açmış olmak için konu açmayın,biraz özenin açarken.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
çakmak patlattığım günler vardı... hala arada patlatırım ama uzaktan:D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Geçen senelerde market in oğluyla arkadaşımla oturmuş muhabbet ediyoduk çakmağımın gazı bitmişti ver gazı dolduriyim dedim kafam çokbozuktu adımı sorsan söyleyemiyicek şekilde kendimden geçmiştim meğerse gazı doldururken bi yandanda elim çakmağın ateşleme zımbırtısına değmiş 2-3 saniye çekmemişim o kadar kendimde değildim sonra saçım hafif alev aldı alevi çöpçü gördü kapıyı süpürüyodu o geldi kendinimi yakıyon dedi :D o günü hiç unutmam misal haberi gördüm aklıma geldi gerçekten tehlikeli bu zıkkım... (gerçekten yaşadım bu olayı sallama yazmadım..)

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
baya etkili olmuş...2 ay önce falan haberde görmüştüm adam arabasının içine giriyor sigara içmek için çakmağı çakınca gümlüyor.araba gaz kaçırıyormuş ama adama birşey olmamıştı.arabanın tavanı uçmuştu

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Her yer kapalı deneme facia olmuş yazık.