Çakma güç adaptörü mü çakma şarj kablosu mu?

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar sorum şu çakma şarj adaptörü ile orjinal kablo kullansak sıkıntı olur mu ikisininde orjinal olması gerekli mi? Kablo çakma olursa sıkıntı oluyor ondan eminim ama adaptör çakma olursa sıkıntı olur mu bilmiyorum.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Orijinallerden şaşma illa bu çakma dediklerimiz sıkıntı yaratıyor.

Chef..

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal candır, bence şaşma...

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
peki mesela araç şarj adaptörünün orjinali yok onu nasıl yapcaz? birde tplinkin taşınabilir şarj aleti var bende o da sonuçta apple ürünü değil

Reaksiyon puanı
16,128
peki mesela araç şarj adaptörünün orjinali yok onu nasıl yapcaz? birde tplinkin taşınabilir şarj aleti var bende o da sonuçta apple ürünü değil

TP-Link kaliteli oluyor orjinal ise sorun olmaz ama çakma markasızlardan alma TP-Link powerbankı kullan o iyi.

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
TP-Link kaliteli oluyor orjinal ise sorun olmaz ama çakma markasızlardan alma TP-Link powerbankı kullan o iyi.
tp-link powerbank aldım zaten kullanıyorum ancak aracımdaki çakmaklıktan şarj eden adaptör baya eski markasını hatırlamıyorum 3 4 sene önce almıştım orjinal kabloyla kullanıyorum sıkıntı olma şansı ne sizce?

Reaksiyon puanı
16,128
tp-link powerbank aldım zaten kullanıyorum ancak aracımdaki çakmaklıktan şarj eden adaptör baya eski markasını hatırlamıyorum 3 4 sene önce almıştım orjinal kabloyla kullanıyorum sıkıntı olma şansı ne sizce?

orjinal ise sorun olmaz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Çıkmadan ziyade bilinen kaliteli her markayı kullanabilirsin ama markasız taklit ürünlerden uzak dur Allah korusun yangın çıkarma tehlikesi bile var daha geçen gün haberlerde okudum.

cilloo

Asistan
Reaksiyon puanı
9
araç şarj adaptörüm orjinal mi çakma mı bilmiyorum yıllardır kullanırım bi sıkıntısını görmedim ancak her yıl telefon değiştirdiğim için piline bi zararı var mıydı bilmiyorum. Bu telefonumu daha kullanma niyetindeyim o yüzden soruyorum

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar sorum şu çakma şarj adaptörü ile orjinal kablo kullansak sıkıntı olur mu ikisininde orjinal olması gerekli mi? Kablo çakma olursa sıkıntı oluyor ondan eminim ama adaptör çakma olursa sıkıntı olur mu bilmiyorum.
ikisininde orjinal olması telefonun daha hızlı ve daha iyi şarj olur ama bitanesi bile çakma olsa telefon yavaş şarj olur ve iyi şarj olmaz her zaman orjinal kullan.:thumbup1: