Çakma Çiller canlıda kovuldu

o_asy

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Tansu Çiller rolü için bıçak altına yatıp estetik oldu. Amacı ona benzeyip çok iyi bir rol çıkarmaktı. Ama canlı yayında büyük bir şok yaşadı.
Cumhuriyet Kadınları projesi kapsamında Tansu Çiller'e benzemek için estetik ameliyat olan Çiğdem Savaş katıldığı canlı yayında büyük bir sürpriz ile karşılaştı.

s.20080820141309..jpg

CANLI YAYINDA KOVULDU

Tansu Çiller’e benzemek için estetik olan Manken Çiğdem Savaş canlı yayında büyük bir şok yaşadı. ‘’Cumhuriyet Kadınları’’ projesi sahibi Seyhan Soylu canlı yayına telefon ile bağlanarak, projenin önüne geçtiğini düşündüğü Savaş için, ‘’ Çok inatçı bir kızdır. İnat etti estetik oldu, plastik makyaj ile Tansu Çiller’e benzeyebilirdi. Estetik haberleri ile projenin önüne geçti. Projede artık Çiller olarak kendisine yer vermeyi düşünmüyorum’’ dedi.

uuuuuuu.20080820072056..jpg

YENİ ÇİLLER İLE EL SIKIŞTIKGazeteport'un haberine göre; Soylu, ‘’ Yeni Çiller ile dün akşam el sıkıştık. Bu isim en az Savaş kadar gündemde olacak birisidir’’ derken , Savaş'ın ameliyatı ile ‘Cumhuriyet Kadınları’ projesini gölgelediğini kendilerinin bu durumdan çok rahatsız olduklarını Savaş’a hiç kimsenin proje kapsamında Çiller’e benzemek zorundasın demediğini de ekledi.

ŞOK OLDUM
Artık Tansu Çiller olamayacağını öğrenen Savaş bir müddet sessizliğini koruduktan sonra, ‘’Şok oldum, çok üzüldüm programdan hemen sonra Seyhan Soylu'ya gideceğim ve alınan rolü geri talep edeceğim'' dedi.

Kaynak

paşazaade

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten tipsizmiş hepten tipsiz olmuş tansu çiller allah için güzel kadın abi bende olsam kovardım

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ya ben sdn vesilesiyle bu kadına burdan küfredeym modlarım beni uçurmasın olurmu

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kusursuz bir gerizekalı daha... :icon_:

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence bu olay da bir reklam kampanyası. Yakında tekrar projeye dahil edilir.

Stone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10
"Çakma" kelimesini kendisine hangi tür insan yakıştırabilirki bunu merak ediyorum .

IREM

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kadının yaptıgı ayrı bi salaklık evet ama haberdee çakma bırazz... bu programın tekrarının bi kısmını izlemiştimm.. Orda seyhan soyluuu kadını sadece Tansu Çiller canlandırmayacagını başka bırını canlandıracagını söyledı.. yanı kadını kovmadı. hehe..

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eski resim ile yeni resime bakıyorum.Sanki aradan 10 yıl geçmiş...
Yazık etmiş kendine

alpware

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çelişkili=//

kadına projenin önüne qeçti dio sürekli qündemde dio ama yerine qelck kişi en az onun kdr qündemde olckmş..o zmn neden o kadnı kowuosun:D

türkiye işte:D:D:Dmemleketimin insanının başka işi qücü yokki