pompalı alıcam bir de ileride
Şundan
Onu bırakta şu fena
pompalı alıcam bir de ileride
Şundan
oyuncakmı :laugh:pompalı alıcam bir de ileride
Şundan
Doğum günün geldiğinde söyle alalım bir tane.Onu bırakta şu fena
değil sahicioyuncakmı :laugh:
aynı model değil mi onlar ya spas 12 ?Onu bırakta şu fena
bende 1987 orijinal wıncesther var.. Altın degerinde .. classsic oldu :laugh:değil sahici
aynı model değil mi onlar ya spas 12 ?
Alanında uzman olmuşsun.aynı model değil mi onlar ya spas 12 ?
İkisi de spas 12 ama farklı modeller eklemeler falan var senin fotoğrafındakini amerikan ordusu kullanıyor bunu avrupa birliği ülkeleriaynı model değil mi onlar ya spas 12 ?
daha yazmadıklarımız varSizde de yok yokmuş.
alın kenarda dursunbıçak çakı merakımız varda alsak insan kullanmak istiyor kullancak yer olmayınca alamyorum
ya bıçaktan önce cüsse gelir karşımda pek kimse duramaz yani (şaka tabii bu kimseye bi zararım dokunmaz )Soz asla artislik yapmicam @Mert Ahmet
daha yazmadıklarımız var
alın kenarda dursun
ya bıçaktan önce cüsse gelir karşımda pek kimse duramaz yani (şaka tabii bu kimseye bi zararım dokunmaz )
bir de şundan alırsam tamam hayalim bunlar
konu iyice saçma bir yere gidiyor.bu konun amacı ne.silah,çakı,bıcakları mı yarıştırıyorsunuz.Savunmaya da kakmayın.ekmek kesmek için çakı,bıçak koleksiyonu yapılmaz herhalde.
öyle her yere gitmemTek kişilik ordu gibisin.Seni Mısıramı yollasak ne :laugh:
muhabbet edip eğleniyoruz nesi kötü ?konu iyice saçma bir yere gidiyor.bu konun amacı ne.silah,çakı,bıcakları mı yarıştırıyorsunuz.Savunmaya da kakmayın.ekmek kesmek için çakı,bıçak koleksiyonu yapılmaz herhalde.
boy 1.75 kilo 110Hocam meraktan soruyorum boy kac ?
ben az önce gittigidiyordan aldım ama pek çeşit yokNette nerde satılır böyle çakı bıçak var mı öneriniz?
hepsiburada.com dan aldım ben bıçak buNette nerde satılır böyle çakı bıçak var mı öneriniz?
Bear Grylls'in pıçaklarından satan yer var mı bildiğiniz?
Bunu türkiyede bulmak zor... benzeri olabilri ama
biraz da o anlamı varbaşlığı okuyunca "çakılarım-bıçaklarım" diye anladım
>>hepinizi çakılarım bıçaklarım ulen gibisinden :biggrin: