Çağrı merkezindeki kız !

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
benım basıma bır gun cok guzel bır olay gelmısti.. Karabük'e gitmiştim gezmek için...
O gece bir otelde kalmak zorunda kaldım ve daha sonrasında ise otel o kadar tuhaftı kı uyumamak için birşeyler yapmam lazımdı :)

bende facebook sayfamı açtım 3 tl ye 1 ay bedava olayı vardı.. neyse o biçim dolaştım derken 10 tl gitmiş abow kaldım kontorsüz :D sabah arıyacağım insanı bile arıyamıyacak kıvama gelmiştim :Darkadaşlardan ödünç kontör istedim ve turkcel müşteri hizmetlerini aradım...

Bu arada ertesi gün bayramdı :)

Bır bayan cıktı karşıma biraz konustuk falan filan benım sorunum aslında daha farklıydıda kısadan yazıyorum.
neyse durumu anlattım kız saçmalamaya başladı :) bu arada saat gece 2...

Derken dedım baskasına aktarın.. Bır erkek arkadaşa aktardı :) oda saçmaladı saçmaladıkça bende muhabbet ediyorum :D maksat vakit geçsin.. aslında sinirlenmedim ama sinirlenmiş gibi davranıyordum :D

Derken en sonunda zeynep diye adını hiç unutmuyacağım on numara sesli bir bayan aldı telefonu....
buyrun dedi tam olarak istediğiniz nedir :)

Bende başladım anlatmaya bu zeynep hatuna :) şöyle oldu bu böyle dedi o öyle dedi falan .. ama on numara neşeli bir biçimde :)
Zeynep hatun başladı yarılmaya gülmekten.. siz ne kadar neşelisiniz dedi gecenin bu saatinde falan :)

bende dedim aslında sinirlenmiştim ama sizin sesinizi duyunca neşem yerine geldi :)

Kız başladı gülmeye derken normalde sabaha kadar beklemeniz lazım ama ben işinizi hemen hallediyorum dedi sağolsun ve bana 10 tl yolladı :) derken başka bir isteğiniz varmı dedi :) bende dedim ah birde bayram şekerimide verseydiniz :D

Kız artık dayanamadı ne dıyecegını şaşırdı.. siz nasııl birşeysiniz böyle yaa gece gece benimde moralimi yerine getirdiniz falan biraz daha uzatsam dertleşçez :)

neyse gerçekten varmı isteğiniz dedi.. dedim şu 10 tl yi 100 tl yapın sonrada şekerimi şu adrese yollayın falan :D

Yok yok şaka yaptım hadi iyi geceler iyi bayramlar bayramınız mübarek olsun dedim kapattım ama sesi halen kullağımda

ZEYNEPPPPP sen nesin bee :D Sana bir daha ulaşmak istiyorum :D

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yok artık yaaa hemende açtın yeni konu dur bakalım kaç kişi yazacak :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Hala merkezdedir belki. Ara tekrar, "Zeynep hanıma bağlayabilir misiniz" de bağlarlar belki :P

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Hala merkezdedir belki. Ara tekrar, "Zeynep hanıma bağlayabilir misiniz" de bağlarlar belki :P

Onlarda kaçtane zeynep vardır yaa.. Ah bee nerden geldi aklıma şimdi :D

--- Mesaj Güncellendi ---

yok artık yaaa hemende açtın yeni konu dur bakalım kaç kişi yazacak :)

İsteğe cevap vereyim dedim.. o konunun altında belki kimse okumaz ama bu şekilde okunabilir :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Çok tenkü efenim :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Zeynep bu güzellik var mı soyunda :P

GassipGirl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
merhaba ben zeynep evet hatırlıyorum seni yazarmış kızın biri :):) ha ha

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

Gerçi Cem söylemiş o çağrı merkezinde kim bilir kaç Zeynep vardır, hatta kızın ismi Zeynep bile olmayabilir.
Çağrı merkezinde aynı isimli birden fazla çalışan varsa genellikle başka bir isim kullanıyorlar :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Zeynep bu güzellik var mı soyunda :P

hoppss :D yalnışlıkla beğendim :D :D :D :D lafını sevdim sanma sakın :D
merhaba ben zeynep evet hatırlıyorum seni yazarmış kızın biri :):) ha ha
olur mu olur işte :D bende bunu kast ediyorum ya.. belki buralardadır sesimi duyar :D

Gerçi Cem söylemiş o çağrı merkezinde kim bilir kaç Zeynep vardır, hatta kızın ismi Zeynep bile olmayabilir.
Çağrı merkezinde aynı isimli birden fazla çalışan varsa genellikle başka bir isim kullanıyorlar :)

kesınlıkle öyledir herkes ismini gizleyebilir :D internet ortamında bile bu şekilde olmuyor mu zaten :D kimse hemen hemen gerçek ismini kullanmaz :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Daha ne zeynep'ler gelir hayatına :P :D

sende haklısın valla ne zeynepler gelir :D ne zeynepler gider, en sevdiğim isimler arasında öncelikle Tuba Daha sonrasında ise zeynep vardır ahh zeynep ahh :D

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Şu tarih ve saatte görüştüğüm kişiyle görüşmek istiyorum dersen kayıtlardan kesin çıkar :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
O zaman Call Center'i gecenin bir yarısı tekrar arayıp saçma saçma konuş anlayamayacakları şekilde, onlar da ben anlamadım sizi xxxxx' e aktarayım diyecek, eğer o değilse yine saçmala, böyle böyle o ses tonunu tekrar yakalayana kadar devam :mrgreen:

Çok şey mi istedim ne :P

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Sayın abonemiz görüşmeleriniz güvenliğiniz için kayıt altına almaktadır :P

Her şey kayıt altında neden olmasın :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
yanlış yapmışsın kız kaç kere sormuş bir isteğin var mı diye sende numaramı görüyorsunuz dimi diyecektin oda evet görüyorum ozaman bir çağrı veya mesaj atar mısınız diye soracaktın kaybedecek neyin var kazanacak bir zeynep var ;)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,161
konu dışından itiraflara taşındı.

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Şu muhabbet hep benim başıma geliyor hatta inanmicaksınız ama daha dün telde [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] 'a buna benzer bi olay geçti başımdan onu anlatmıştım .

Herkes zeynep kadar hoş karşılamıyor teşebbüs edeceklere önemli uyarı :D

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
[MENTION=105149]bewko[/MENTION] bu dediğini bi ardaşım yapmıştı. Biraz çakaldı kendisi. 3-4 hafta konuşmuştu sonra fos :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=138307]technomind[/MENTION]

YanLış anLama abi bu akLıma geLdi :P

[video=youtube;MCOwHn_Qiko]http://www.youtube.com/watch?v=MCOwHn_Qiko[/video]

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Aynı saatlerde tekrar ara, numaramı biliyosunuz zaten iş çıkışı arayın beni de, ya tutarsa.. .Allah'tan umut kesilmez :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Ya yorumlar çok fena geldi :D çok duygulandım inanın :D

Ne planlarınız varmış yaw :D
[MENTION=105149]bewko[/MENTION] hakikaten aklıma gelmedi ya yoksa çağrı at demezmiydim :d

tamam kayıtları kontrol ettirelim :D [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Sen bittin kardeşim damara bağlattın beni bak şimdi.. Nasıl çalışayım ben... Çıkmıyorum dışarı falan burada oturcam bugün bu Türküyü dinliyeceğim :D

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum işin kolayı var :) tum aramalar konuşmalar kayıt altında nasılsa seninle o gün kimler görüşmüş kaydı duruyordur.Turkcell bi yazı yaz yada git btk ya:) şikayet et bişiler yap :D:D eger tanıdıgın varsa :D onunla irtibata geç:D kızı bulursun ama Sonunda şaka yaptım demişsin ya orda işte hayatının hatasını yapmışsın:D Benim gibi yapsa idin sende kesinlikle evine bir bayram şekeri telefonunada güzel bir mesaj gelebilirdi sonrada muhabbet edip arkadaş olabılırdın Zeynep ile :) Benimki Ayça idi sana Zeynep gelmiş:D
Zeynepim Zeynepim Allı zeynebim :Pp die hahaha :D:D
Kaçan Balık Büyük olur dostum:D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Biz bir şey biliyoruz ki söylüyoruz :P

O değil de sen bi aralar yeşildin ya da ben mi o aralar yeşil görüyordum :P

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
@technomind Abi bide sen şu başlangıçta söylenen sözleri dinle sen iptalsin tamam :D:D
[video=youtube;Qauy3zME0Go]http://www.youtube.com/watch?v=Qauy3zME0Go[/video]

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bir de Ayşegül Aldinç - Sorma parçasını dinle,artık hangi meyhaneden toplarız seni acaba :P

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
yeni üye falan olsaydın yedik...diyecektim:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Boş iş bunlar boş :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
sen moderatör değil miydin ya

Zeynep aklını başından alınca [MENTION=2]Troy[/MENTION] kovmuş :P 1. sezonun sonu
a701958d.png