Arkadaşlar az önce flash bellekten bulaşan win32.exe virüsünden kurtuldum...
Virüs Cpu kullanımını coşturuyor (Yüzde 100) ve PC de inanılmaz bir kasma meydana geliyor.
Virüsü kaldırmak için bir çok yere baktım ama nafile.
Ben de mağdurlar için bi paylaşım yapmak istedim ve SDN Forumu uygun gördüm...
Şimdi gelelim nasıl kaldıracağımıza:
1-) Başlat=>Çalıştır=>Msconfig=> [win32 ve explorer (varsa) ın yanındaki tiki kaldırın (Büyük ihtimalle 2 tane vardır)]
2-)Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Bilgisayar açılışında F8 e basınız)
3-)Açıldığında hiçbirşeye dokunmadan Başlat=>Programlar=>Winrar=>Winrarı çalıştırın
4-)Konum çubuğuna c:\windows\system32\Installdir yazın ve Enter'a basın
5-)Orda win32 yi silin ve yine 1.basamağı tekrar edin (Güvenli moddayken) [win32 veya explorer yoksa birşey yapmayın]
6-)Bilgisayarı tekrar açın ve yine 1.basamağı tekrar edin (Güvenli moddayken) [win32 veya explorer yoksa birşey yapmayın]
VİRÜSTEN KURTULDUNUZ TEBRİKLER
Bir Teşekkür Yeter
Virüs Cpu kullanımını coşturuyor (Yüzde 100) ve PC de inanılmaz bir kasma meydana geliyor.
Virüsü kaldırmak için bir çok yere baktım ama nafile.
Ben de mağdurlar için bi paylaşım yapmak istedim ve SDN Forumu uygun gördüm...
Şimdi gelelim nasıl kaldıracağımıza:
1-) Başlat=>Çalıştır=>Msconfig=> [win32 ve explorer (varsa) ın yanındaki tiki kaldırın (Büyük ihtimalle 2 tane vardır)]
2-)Bilgisayarı güvenli modda başlatın. (Bilgisayar açılışında F8 e basınız)
3-)Açıldığında hiçbirşeye dokunmadan Başlat=>Programlar=>Winrar=>Winrarı çalıştırın
4-)Konum çubuğuna c:\windows\system32\Installdir yazın ve Enter'a basın
5-)Orda win32 yi silin ve yine 1.basamağı tekrar edin (Güvenli moddayken) [win32 veya explorer yoksa birşey yapmayın]
6-)Bilgisayarı tekrar açın ve yine 1.basamağı tekrar edin (Güvenli moddayken) [win32 veya explorer yoksa birşey yapmayın]
VİRÜSTEN KURTULDUNUZ TEBRİKLER
Bir Teşekkür Yeter