C# içi boş bakalva

pc manyağı

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ne olur yardım edin ***** *****
** **
* *
* **
***** ***** tam çizemedim içi boş baklava olcak ama ne olur visual studio c# da kodlamısınız yazarmısınız hoca yazılıda soracakmış lütfen ???

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
sorunun cevabını vermemizin sana bir yararı olmaz. uğraş biraz zor değil

pc manyağı

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
ya nolur daha yeni öğreniyorum lütfen 10. sınıfta geldi programlama temelleri lise 1de yoktu 1 hafta dır 1001 çeşit yontem
denedim olur ağlıycam lüften

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bari *** *** yansımayı verin ne olur sadece onu bilmiyorum
** **
* *

Black_Trouble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Formun paint olayıyla yapman gerekiyor. ama önce biraz çabalaman lazım. olmadı yardım edicez artık.

ugurturhal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Normalde hiç tarzım değildir bu şekilde yardım etmek ama bir kısmını istedin diye öyle kabataslak yazdım bişeyler. Bilerek de resim halinde yolluyorum sana ki biraz yaz da mantığını kavra diye...

http://awesomescreenshot.com/0c723gmg4e

Buna göre diğer kısımları da yazabilirsin. Umarım anlayabilirsin. Anlamazsan dürt, burdayım ben :) Ama devamını yapmam ona göre !

pc manyağı

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
allah senden razı olsun ugurturhal ben sadece yan yana yapamıyodum üst alt yapabiliyorum çok sağol

- - - Mesaj Güncellendi - - -

allah senden razı olsun ugurturhal ben sadece yan yana yapamıyodum üst alt yapabiliyorum çok sağol

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Git çalıs!!! modülünde var len zaten. Sana tek bir ipucu bunu consolda yapcan yeni müfrada göre yanılmıyorsam ve döngü kullancan. Bu denli basit şeyler için üşenip hatta bir şey anlamayıp bilgisayar mühendisiyim diye dolasanlar var. 1 hafta sonra cevabını yazacam konu kilitlenmesse eğer. Ozaman nekadr kolay oldunu anlarsın. Not: 11. Sınıf bilgisayar öğrencisiyim ve azure programcılığına kadar ilerledim :) .

pc manyağı

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Brn zaten ole senin anlattigin biri değilim sadece delirmek uzereydim 1 hftadir ugrusiyorum :D