LeaveNhA
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Tam 7 saattir aralıksız google amca ile bunu tartışıyorum, elimde http://htmlcxx.sourceforge.net/ bu kütüphane var, amacım c++ için güzel bir parser bulmaktı, tek kütüphanenin bu olduğunu farkettim, diğerlerini eledim kafamdan, çünki hepsi mvc için, ben mvc kullanmak istemiyorum, elimde bir başka kütüphane var, onunla çalışıyorum, bundan dolayı.
Bu kütüphaneyi bir türlü derleyip çalıştıramadım, en son dosyanın içindeki sln leri derleyip .obj dosyalarına ulaştım fakat bu sefer dev - c++ link error hatası veriyor...
hiç birşey anlamadım, ne yapmam gerekiyor sizce, benim şu an 0'dan html parser yazıcak vaktim de yok, ya aslında altı üstü html elementleri parse edip istediğim element özelliklerine dahil olanları seçmek ve içlerindeki bi kaç özelliğe erişmek falan istiyorum.
hani başka kütüphane tavsiyesi olan varsa diye açıkladım bunu.
saat 08:06 SDN ailesi, herkeze günaydın, iyi çalışmalar...
Bu kütüphaneyi bir türlü derleyip çalıştıramadım, en son dosyanın içindeki sln leri derleyip .obj dosyalarına ulaştım fakat bu sefer dev - c++ link error hatası veriyor...
hiç birşey anlamadım, ne yapmam gerekiyor sizce, benim şu an 0'dan html parser yazıcak vaktim de yok, ya aslında altı üstü html elementleri parse edip istediğim element özelliklerine dahil olanları seçmek ve içlerindeki bi kaç özelliğe erişmek falan istiyorum.
hani başka kütüphane tavsiyesi olan varsa diye açıkladım bunu.
saat 08:06 SDN ailesi, herkeze günaydın, iyi çalışmalar...