Arkadaslar vatan bilg.'dan bx2350 monitör aldım. İlkinde test etmedim eve geldigimde ölü pixelle karşılaştım ve degiştirdim.. üstüne 2 sefer daha değiştirdim yine ölü pixel yüzünden.. son olarak lg E2350V ile degiştirdim ve yine ölü pixel nedeniyle iade ettim ve paramı geri aldım.. Ben mi çok şanssızım yoksa bx2350 de mi var bu problem.. ilkinden sonrakileri test ederek aldım ama eve gelip baktıgımda hepsinde ölü pixelle karşılaştım.. ayrıca 3 bx2350 deneyip Lg'yi almadan önce teşhirdeki 2 adet bx2350 lilerede baktım yine ölü pixel.. Şimdi daha ucuza ve yine 1 ay 1 tane dahi olsa ölü pixel garantili bx2350 sipariş ettim yarın akşam alıcam inş..
Monitör hakkında düşünceleriniz varsa paylaşırsınız lütfen..
Ve kasa.. Core i7 950 işlemci
gigbayte x58a-ud5 anakart
4gb ddr3 1600 cl9 hyperx ram 2 adet
zotac gtx570amp ekran kartı
1tb seagate hdd
aerocool vx-rle 730W performans atx kasa
Sistemde bu ama 2700 lira bütçemi bayagı bi aşıyor.. Bana alternatif olarak 2000 lira civarında yine bu ayarda tavsiye edebilceginiz bu parçalar arasında olsun ya da komple bi degişiklik olsun bi sistem tavsiyeniz olursa sevinirim.. anakarta 700 lira wermek ne kadar mantıklı :s
Ayrıca bu sistem 2770 lira tutuyomu onu bile araştıramadım vaktim yok.. Monitörü alacagım yere kabataslak toplattım bu fiyat cıktı..
Monitör hakkında düşünceleriniz varsa paylaşırsınız lütfen..
Ve kasa.. Core i7 950 işlemci
gigbayte x58a-ud5 anakart
4gb ddr3 1600 cl9 hyperx ram 2 adet
zotac gtx570amp ekran kartı
1tb seagate hdd
aerocool vx-rle 730W performans atx kasa
Sistemde bu ama 2700 lira bütçemi bayagı bi aşıyor.. Bana alternatif olarak 2000 lira civarında yine bu ayarda tavsiye edebilceginiz bu parçalar arasında olsun ya da komple bi degişiklik olsun bi sistem tavsiyeniz olursa sevinirim.. anakarta 700 lira wermek ne kadar mantıklı :s
Ayrıca bu sistem 2770 lira tutuyomu onu bile araştıramadım vaktim yok.. Monitörü alacagım yere kabataslak toplattım bu fiyat cıktı..