Soru Buzlu Telefon

berkktug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Xiaomi Redmi Note 8 kullanıyorum. Genellikle gece saat 11-1 arası telefonum çok ısınmaya başlıyor. Uyumadan önce telefonumu 2 buzun üstüne koyarsam ve uyanana kadar (8-9 saat) öyle bekletsem zararı olur mu?

The Lord Vader

Öğrenci
Reaksiyon puanı
51
Tabii ki zararı olur. Telefonu düşük soğuklu yerlere koymayın.

berkktug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Az bir şey kullansam da çok ısınıyor. Ne yapabilirim?

Kapalı hesap

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Telefon boşta ışınmaz kurduğunuz programlar arasında mining virüsü olabilir eset ile tarama yapın bu işlemci boşta ışınabilecek bir işlemci değil.

berkktug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Telefon boşta ışınmaz kurduğunuz programlar arasında mining virüsü olabilir eset ile tarama yapın bu işlemci boşta ışınabilecek bir işlemci değil.
Virüs olmadığından eminim. Zaten telefonu alalı 1 ay bile olmamıştır.

Kapalı hesap

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Virüs olmadığından eminim. Zaten telefonu alalı 1 ay bile olmamıştır.
Hocam Note 8 pro kullanıyorum bu cihaz kronik arızalı g90t modelini kullanıyor ama bu bile boşta ısınmıyor kurduğunuz korsan oyun fln olabilir. eğer eminseniz telefonu garantiye verin bu şekilde çok götürmez batarya ömrü sürekli düşer.

koray1454

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Çok geç olmadan garantiye gönderin ben Note 9 Pro kullanıyorum oda sıcaklığı aşırı derece fazla olmadığı zamanlar dışında ısınmıyor

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Hocam Note 8 pro kullanıyorum bu cihaz kronik arızalı g90t modelini kullanıyor ama bu bile boşta ısınmıyor kurduğunuz korsan oyun fln olabilir. eğer eminseniz telefonu garantiye verin bu şekilde çok götürmez batarya ömrü sürekli düşer.
Ne arızası var knk bu işemcinin?