Buz Devri 2'de koparan Anlar

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Biraz geç gözlemler olacak ama Buz Devri 2'de mükemmel sahneler var :cool:

Şimdilik aklıma gelenler ;

1. Bir keseli sıçan'ın erkek mamut'a "Pis Sapık" diyerek yaptığı gözlerim üzerinde hareketi mükemmeldi.Yarım saat güldüm bu bölüme :laugh::laugh::laugh:

2.Kaplan'ın dişi mamut'u kaybettiği sahnede yolda gördüğü birine "3 metre boyunda keseli sıçan ?" demesine çok güldüm.Mükemmel bi sahneydi :laugh::laugh:

Aklıma daha fazlası gelirse paylaşırım.

::Siz'de Buz Devri filminde çok güldüğünüz sahneleri paylaşın.

keseli_sican.jpg

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Tam hatırlayamıyorum malum bilgisayar icin psu bekliyorum o ndenle tam alıntı yapamayacağım ama bence komik olan bir anıda

3. Mamutun keseli sıcanı ağacı mancınık yapıp fırlattıktan sonra ucacaksın diye şarkı söylerken ağaca yapışması :)

4. Ağaca yapıştıktan sonra öteki keseli sıcanın yanına geldikten sonra
-koşabiliyorum
-koşabiliyor

kısmı hoşuma gitmişti :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Tam hatırlayamıyorum malum bilgisayar icin psu bekliyorum o ndenle tam alıntı yapamayacağım ama bence komik olan bir anıda

3. Mamutun keseli sıcanı ağacı mancınık yapıp fırlattıktan sonra ucacaksın diye şarkı söylerken ağaca yapışması :)

4. Ağaca yapıştıktan sonra öteki keseli sıcanın yanına geldikten sonra
-koşabiliyorum
-koşabiliyor

kısmı hoşuma gitmişti :D
:D:D:D
evet bu kısımda süperdi
Ice%20Age%2022.jpg

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Bilgisayarımı özledim ya :D sen o kadar film arşivi yap sonra Ekran kartı yansın. Ekran kartını al Psu problem cıkartsın. İnşallah Salı günü tüm dertlerim bitecek ve HD kalitesinde tekrar izleyebileceğim :D

Ondan sonra konuya tekrar dönüş yapacağım :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bir de şey kısmı vardı

Sid iki tane keseli sıçanı yakalamaya gidiyo uğraşıyo uğraşıyo yakalayamıyo
sonradan Diego gelip böğğ diye hafifden ses çıkarması cidden hoşuma gitmişti ::D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben filmi izlemedim ama sanırım en iyi serisi bu serisimiş en azından arkadaşım öyle diyor

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
S

SDN Okuru

SDN Okuru
:lol:Dostlar...!!!ben 1,2,3, ve 4 izledigim halde arada hala girer ve izlerim harika bir baş yapit bir film hem insanı kahkahalarla guldurup hemde:lol::lol: :4:aynı zamanda :huh::huh::crying:üzebilirmi işte bu senaryo y

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
yahu yenı cıkacak olan filmi beklıyorum temmuz gıbı cıkar demıslerdı ..sabırsızlıkla beklıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
buz devri 4 te çünkü biz aptalız sahnesi süperdi ve buz devri üçte keseli sıçanın burnunda çubuklauyuması