Büyüyen KOBİ’ler

Bu konuyu okuyanlar

Selim Türk

Öğrenci
Katılım
27 Temmuz 2017
Mesajlar
4
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
34
Günümüzde işletmelerin çoğu farkıda olmadan iyi ya da kötü adımlar atıyorlar ve bu adımları atarken aslında birçok deneyim kazandıklarının ne yazıkki farkına varamıyorlar aslında yapılması gereken en doğru yol KOBİ’lere ya da kendi işini kurmak isteyenlere eğitimler veren üniversite kurum veya bankalar var. Mesala öğrendiğim kadarıyla Halkbank KOBİ Gelişim adı altında var olan KOBİ’lere destekler sağlıyor. Bunun yanı sıra İstanbul Kültür Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesinde KOSGEB eğitimleri vererek kendi işini kurmak isteyenlere bu noktada yardım ediyor.

Alınacak her bilgi sayesinde aslında işletmenin daha iyi konuma ulaşmasında sağlam bir adım atmaya yardımcı olacaktır. Artık eskisi gibi az işletme sayısı yok! İnternetinde dünyamıza girmesiyle birlikte rekabet inanılmaz bir şekilde zirveye çıkıyor. İşletmelerin internet ortamında var olma isteklerinin yanı sıra artık KOBİ’ler için eğitici video ve bloglarda artmaya başlamakta bunlardan biriside www.halkbankkobigelisim.com.tr sayfası, sayfada yer alan videolar ve bilgiler sayesinde kendini geliştirmek isteyen daha iyi kazançlar elde etmek isteyen KOBİ’ler için faydalı içerikler yayınlanıyor. Meraklı olanların incelemesinde fayda olacağına inanıyorum.

Günümüzde adım adım ilerlerken gelecekte işletmeler daha farklı boyutlara taşınacak gelişime açık olmak yenilik yaratmak her zaman bir adım önde olmak için elimizdeki en büyük koz olacaktır.
 
Üst