Büyük İddia Var..

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
magic bu çok ağır oldu ya
yol yakınken vaz mı geçsem...

logo iyidir iyi

başlıkta büyük iddia var yazısını görünce bende büyük iddiaya göre bir değerleme yaptım takımlarımıza güvenmiyor muyuz yoksa :stuart: madem içinizde şüphe var bu kadar korkmanıza gerek yok bizde ilk 90 dakikayı değerlendiririz bakarsın 90 dakika berabera biter :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Corpus avatarda anlaşıl mı ?? kaybeden karşı takımın avatarını koyacak 1 hafta öle forumda sürekli online olacak ?

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Fikrim geldi =)

Kaybeden belgesel hazırlasın arkadaşlar.

Logo da güzel fikir ama sürekli online olamaya bilirsiniz :mrgreen:

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
beste logo iyidir
nerden kısmına falan da bişe yazarız...

ben bi hafta kesintisiz online olurum şahsen....

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ama ben kazanırsam avatarını ben seçecem. Birde bence konu açalım ve gs-veya fb den özür dilensin

Örnek metin :

Ben bilip bilmeden bir idaaya girdim . kötü yaptım .. :D helal olsun sana Galatasaray sen büyük takımsın şeklinde ...

ve logo nasıl ?

şirine ablam belgesel falan uzun iş olurda kaybedersem kiii hiç sanmıyorum :D onu hazırlayacak vaktim olmaz ;)

Gel corpusum benim dediğimde anlaşalım mı?

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bak Şirine bir Türk gencii ... diye başlarmışım :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Fenerli ise Galatasaray formasını giyip resim çekip koycak foruma :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Bir Türk gencine yakışmayan hareketler bunlar Besteciğim :D Boşver ne okulu okul ne yenimi çıkmış kaç modelmiş kaç paraya veriyolar bendede Civic var nolmuş yani :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Bir Türk gencine yakışmayan hareketler bunlar Besteciğim :D Boşver ne okulu okul ne yenimi çıkmış kaç modelmiş kaç paraya veriyolar bendede Civic var nolmuş yani :D

:D:D:D iii anneme falan ben söledim dersinn delüüüüü :D :D emin ol benimde hobim deil sürekli ders yapmak ama napeeem :D

corpusum tamamdır kaybeden avatarını karşı takımın istediği avatarı kullanacak ve konu açıp özür dileyecek :D :D hehee süper olacak o günü iple çekiyorum :D :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
evet güzel olcak maçı daha bi heyecanla izleyecem

fenerbahçeliyim ama fanatik değilim yani normalde pek tınlamam futboldan da anlamam

ama iyi eğlence çıkar hem biz eğleniriz hem forum sakinleri..

renk olur hayatımızda yoksa kim kimi yenmiş önemli değil benm için hiç bir zamanda olmadı

maksat eğlenmek dimi beste....

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Ben Eskişehirsporluyum.Kızlar üzgünüm ama o maçı Galatasaray alır.Fenev yada FeBeş'den pek umutlanmayın :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
kısmet mert nasip :D:D

biz de eğlenmiş oluruz işte ne güzel

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
:D :D corpusum bana sorsan gs kim oynar onu bile bilmem :D bu öss yüzünden herşeyden soyutlandım :D ama dediğin gibi amacımız tamamen eğlenmek yensekte yenilsekte ben Galatasaraylıyım. Ayrıca yenilsekte hiç bişeycik olmaz amaç renk girsin hayatımızaa peeehh :D :D

tuning abi sus :D :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Beste kendini yenilgiye hazırlıyormuşsun gibi konuştun :D :stuart:

bthnktn

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lisede Dil Ve Anltayım öğretmenimle kısa bir Street Fighter yaptığımdan beri annem okulumla ilgilenmez olmuştu.Nası okudum lan ben :wassat: :D :devil: :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: uyuz olduğm bir ders iyi yapmışsın mert abi :devil:

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Yavşak herif bana geç lan sınıfa demişti hiç unutmam.Bende bir dakka hocam dedim eller cepte üstüne doğru yürürken ne olduğunu anlayamadan toz duman etraf adamda benden en fazla 2 yaş büyük :D Çolukla çocukla uğraşıyoruzduk işte böyle :mrgreen:

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Lisede Dil Ve Anltayım öğretmenimle kısa bir Street Fighter yaptığımdan beri annem okulumla ilgilenmez olmuştu.Nası okudum lan ben :wassat: :D :devil: :mrgreen:

Mert nasıl bir derstir yaaaa Dil ve Anltayım :D

Belli belli ilgilenmemiş e anlamıştır baş edemeyeceğini napsın nedir bu analarımızın erkek evlatlarından çektikleri :D

Edit: Maç Pazar günü saat 19:00'da lig tv'de