- Konuyu başlatan
TheLastTereyağı
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 591
Bende GTA V açacak alan yok. Açarsam Yangın ÇıkarGTA 5 bende açmaz bile.
Bende GTA V açacak alan yok. Açarsam Yangın ÇıkarGTA 5 bende açmaz bile.
değişik yani ne bileyimBiliyorsunuz KFConsole Sızdırıldı.Ucuz Olsa ve TRde satılsa alır mıydınız?
hocam siz oyun yapmaya devam mı ?
İçerisinde tavuk kızartabiliyorsa alırım
değişik yani ne bileyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam siz oyun yapmaya devam mı ?
Bunu aldıktan sonra tavuk alabilir misin.İçerisinde tavuk kızartabiliyorsa alırım
Alırsın.Bunu aldıktan sonra tavuk alabilir misin.![]()
Yüzyılın icadıİnternetten ne olduğuna baktım içimden gülme krizi geçirdim aga bu ne ;D
sızdırılmadı galiba direk yapanlar twitterden paylaşmışBiliyorsunuz KFConsole Sızdırıldı.Ucuz Olsa ve TRde satılsa alır mıydınız?
bu KFC nin konsolu. içinde tabuk kızartabiliyorsunaga bu tost makinesimi ?
Seversem, oyun motorum destekliyorsa ve ölü yatırım değilse kesin yaparım.bu KFC nin konsolu. içinde tabuk kızartabiliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
NESDelisi Yapabilirse zibilyon tane oyun çıkar konsola
yaparsın sen NESDelisi! Oyun İşi Gönül İşiSeversem, oyun motorum destekliyorsa ve ölü yatırım değilse kesin yaparım.
Evet.yaparsın sen NESDelisi! Oyun İşi Gönül İşi
Ölü Yatırım Olursa İnstaya düşcen girişimci sayfalarına şöle yazcak: "GiRiŞiMi d0ru yeRDe yap" dsgjahfsd
İyi bir satış yapacağını sanmıyorum.Biliyorsunuz KFConsole Sızdırıldı.Ucuz Olsa ve TRde satılsa alır mıydınız?
Ucuz olsa uçar satışları. Mouseları Görüyorsun. Çakma A101 mouseu kullanıom. 10₺`ye aldımİyi bir satış yapacağını sanmıyorum.
Türkçeye çok düşkünüm ama dediğin doğru. Ayrı bir bilgi, instagram kullanmıyorum.Ölü Yatırım Olursa İnstaya düşcen girişimci sayfalarına şöle yazcak: "GiRiŞiMi d0ru yeRDe yap" dsgjahfsd
Neden?İyi bir satış yapacağını sanmıyorum.
Vov.
Hahahaha.Min 3K var bu. XBox`tan evladır.
Evet.OMG! İnstagram Kullanmayan bir yapımcı.
yuh 240 fps+4k
Yalan deil. Sen Oyunları gör CP-GTA-NESDelisi Oyunları gelcek allah nasip ederse. ayrıca içinde tabık pişecekyuh 240 fps+4k
Yalan bence
Yani Series X'ten güçlü olacak? :dYalan deil. Sen Oyunları gör CP-GTA-NESDelisi Oyunları gelcek allah nasip ederse. ayrıca içinde tabık pişecek![]()
Tabık Piştiği için almayı düşünüyorum.3K-5K aralığı olacak fiyatı sanırım.ne zaman çıkacak bilmiyorum.Yani Series X'ten güçlü olacak? :d
Ben söz vermedim.Yalan deil. Sen Oyunları gör CP-GTA-NESDelisi Oyunları gelcek allah nasip ederse. ayrıca içinde tabık pişecek![]()
Anlamadım.Tabık Piştiği için almayı düşünüyorum.3K-5K aralığı olacak fiyatı sanırım.ne zaman çıkacak bilmiyorum.
Çok güldüm buna.Yani Series X'ten güçlü olacak? :d