TheLastTereyağı
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 591
Biliyorsunuz KFConsole Sızdırıldı.Ucuz Olsa ve TRde satılsa alır mıydınız?
Eğer oyunları iyiyse ve fiyat makulsa neden olmasın?Biliyorsunuz KFConsole Sızdırıldı.Ucuz Olsa ve TRde satılsa alır mıydınız?
Alırdım ama online oynanmaz sanırım.Biliyorsunuz KFConsole Sızdırıldı.Ucuz Olsa ve TRde satılsa alır mıydınız?
Senin Oyun KFConsole`a Çıkıyor mu?Eğer oyunları iyiyse ve fiyat makulsa neden olmasın?
Bende Alırdım :`)Hocam fiyatı ve performansı güzelse alınır.
Çıkması için kullandığım oyun motoruyla anlaşma yapmaları lazım.Senin Oyun KFConsole`a Çıkıyor mu?
Yapsınlar Hepimiz Dilekçe VerelimÇıkması için kullandığım oyun motoruyla anlaşma yapmaları lazım.
Yapsınlar bekleyelim, piyasaya can gelir biraz.Yapsınlar Hepimiz Dilekçe Verelim
KFC bey imza topladık anlaşma imzalayınYapsınlar Hepimiz Dilekçe Verelim
Şimdi 1M kişi alsa 2M $ gelir dimi? 2$`dı oyunYapsınlar bekleyelim, piyasaya can gelir biraz.
Evet.Şimdi 1M kişi alsa 2M $ gelir
Hocam ne bilgisayarın varmış her konuda aynı muhabbetAlabilirim benim PC den daha iyidir
Konu oraya gelmişti.Hocam ne bilgisayarın varmış her konuda aynı muhabbet
aynen matrix abi 273298 tane konu açtı bu kedi.Hocam ne bilgisayarın varmış her konuda aynı muhabbet
Kedi ??!?!?!?!?!?!aynen matrix abi 273298 tane konu açtı bu kedi.
Pp kedi değil mi?Kedi ??!?!?!?!?!?!
Profiline diyor :/Kedi ??!?!?!?!?!?!
Hocam ama harbiden leş yaHocam ne bilgisayarın varmış her konuda aynı muhabbet
EDİT: doçent olmuşum şaka makaProfiline diyor :/
Bize ne bundan hocam her konuda sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz.Hocam ama harbiden leş ya
Samimi konuşabilirsin yaşım küçükBize ne bundan hocam her konuda sürekli aynı şeyi yazıyorsunuz.
e seninki leş bizimki güzel mi? Sistemi at bana.Neyse Konuyu BozmayakHocam ama harbiden leş ya
Beklemek en iyisi.3 Aya Çıkar Bu Konsol
Leş bir sistemide yok GTA 5`de kasıyor diye ağlıyor ya.e seninki leş bizimki güzel mi? Sistemi at bana.
GTA 5 bende açmaz bile.Leş bir sistemide yok GTA 5`de kasıyor diye ağlıyor ya.
Aynen. O Sırada 32 Oyuna Kadar Çıkarırsın.Beklemek en iyisi.
Evet.Aynen. O Sırada 32 Oyuna Kadar Çıkarırsın.