Merhaba Arkadaşlar,
Son zamanlarda aldığım sinir bozucu, saçma sorun.
Eskiden bilgisayarımda böyle bir şey olmuyordu. Bilgisayarımın yavaş olduğunu düşnüyordum gittim kendime yeni Anakart ve İşlemci alıp 64 Bit'e Yükselttim. Fakat eve gelip bilgisayarı açtıktan sonra eskisinden daha kötü olduğunu fark ettim. Bilgisayara da format attırdım şu anda sadece 2-3 oyun var ve Hepsindede aynı sorun acaba bir şey indirmeyi unutmuş olabilirmiyim diye düşündüm ama bilmiyorum.
Şöyle ki;
Örnek olarak : Counter Strike Global Offensive'den Rekabetçi Giriyorum. İlk 20 Dakika Sorunsuz 60-100 FPS arası Değişiyor ( Gayet İyi ) ve Sabit 10 FPS oluyor
2. Örnek olarak: League of Legends. Oyuna Başladığımda 100-120 FPS arası oluyor. Ama tam 1:30'da yani Minyonlar Harete Geçtiğinde Maalesef Sabit 10 FPS Oluyor
Anlamadığım şey Hep FPS'imin 10'un Etrafında Gezmesi. Çözümü bulan arkadaşa LoL'de Gizemli Kutu veya CS'de İtem vermeyi Düşünüyorum
Denediğim Yöntemler:
-Ayarları En Düşüğe / Orta Seviyeye / En Yüksek Seviyeye Almak
-FPS'i Belli Bi Seviyeye Sabitlemek
-Game Booster, Advanced System Care Programlarını Denemek
-Ekran Kartı ve Diğer Her şey Güncel
Bilgisayarımın Özellikleri;
-İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
-İşlemci: İntel Pentium D CPU 3,40, İntel Pentium D CPU 3,40 ( Dual yani 2 tane takılı)
-RAM: 4,0 GB
-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 440
-Harddisk: 1TB SATA.
YARDIM EDEN ARKAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Son zamanlarda aldığım sinir bozucu, saçma sorun.
Eskiden bilgisayarımda böyle bir şey olmuyordu. Bilgisayarımın yavaş olduğunu düşnüyordum gittim kendime yeni Anakart ve İşlemci alıp 64 Bit'e Yükselttim. Fakat eve gelip bilgisayarı açtıktan sonra eskisinden daha kötü olduğunu fark ettim. Bilgisayara da format attırdım şu anda sadece 2-3 oyun var ve Hepsindede aynı sorun acaba bir şey indirmeyi unutmuş olabilirmiyim diye düşündüm ama bilmiyorum.
Şöyle ki;
Örnek olarak : Counter Strike Global Offensive'den Rekabetçi Giriyorum. İlk 20 Dakika Sorunsuz 60-100 FPS arası Değişiyor ( Gayet İyi ) ve Sabit 10 FPS oluyor
2. Örnek olarak: League of Legends. Oyuna Başladığımda 100-120 FPS arası oluyor. Ama tam 1:30'da yani Minyonlar Harete Geçtiğinde Maalesef Sabit 10 FPS Oluyor
Anlamadığım şey Hep FPS'imin 10'un Etrafında Gezmesi. Çözümü bulan arkadaşa LoL'de Gizemli Kutu veya CS'de İtem vermeyi Düşünüyorum
Denediğim Yöntemler:
-Ayarları En Düşüğe / Orta Seviyeye / En Yüksek Seviyeye Almak
-FPS'i Belli Bi Seviyeye Sabitlemek
-Game Booster, Advanced System Care Programlarını Denemek
-Ekran Kartı ve Diğer Her şey Güncel
Bilgisayarımın Özellikleri;
-İşletim Sistemi: Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
-İşlemci: İntel Pentium D CPU 3,40, İntel Pentium D CPU 3,40 ( Dual yani 2 tane takılı)
-RAM: 4,0 GB
-Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 440
-Harddisk: 1TB SATA.
YARDIM EDEN ARKAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER