- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 129
abbooo çoğaldılar yine 

çoluk cocuk nasıl ;Smavinok.ta dedi ki:iyidir cicim ne olsun kuzenlerimle muhabbet edioduk sdne bakim dedim :} senidemi uyku tutmadı![]()
nihahahah kork bizden emuu (&emubaltaci dedi ki:abbooo çoğaldılar yine![]()
ii çok şüküremubaltaci dedi ki:çoluk cocuk nasıl ;Smavinok.ta dedi ki:iyidir cicim ne olsun kuzenlerimle muhabbet edioduk sdne bakim dedim :} senidemi uyku tutmadı![]()
hepniz bir ben yinede korkmammavinok.ta dedi ki:nihahahah kork bizden emuu (&emubaltaci dedi ki:abbooo çoğaldılar yine![]()
:*
msn foruma gecisi tam anlayamadımziraatci63 dedi ki:yok be cnm bana kalsa uyurumda vizelerim başladı çok bunaldım msn e gireyim d edim msn e girerken forumada baakyım dedimm=)
ne oldi şimdi anlamadım ne demek istediğini?mavinok.ta dedi ki:Oooo ALLAH kolaylık versin ziraatci yauw ne diyim![]()
saolunn =)mavinok.ta dedi ki:Oooo ALLAH kolaylık versin ziraatci yauw ne diyim![]()
nereyee kııııssmavinok.ta dedi ki:hadi iisiniz bizden kurtuluyorsunuz artık gülmekten başka bişi yapamaz olduk beyin çalışmayacak uykusuzluktanherkese hayırlı geceler diliyorum
![]()
aman eksik kalma kuzenindenhawa dedi ki:bnde yazıyımda eksik kalmıyım iyi geceler![]()
yoo hayır taş değil estf yanlış anladın beni emu.ziraatci vizelerden sözetmiştide onun için dedim sorun yok yaniemubaltaci dedi ki:ne oldi şimdi anlamadım ne demek istediğini?mavinok.ta dedi ki:Oooo ALLAH kolaylık versin ziraatci yauw ne diyim![]()
e çok geç oldu ayrıca emu bizi istemioziraatci63 dedi ki:nereyee kııııss
çaya gelecekseniz bu saatta istemem tabimavinok.ta dedi ki:yoo hayır taş değil estf yanlış anladın beni emu.ziraatci vizelerden sözetmiştide onun için dedim sorun yok yaniemubaltaci dedi ki:ne oldi şimdi anlamadım ne demek istediğini?mavinok.ta dedi ki:Oooo ALLAH kolaylık versin ziraatci yauw ne diyim![]()
e çok geç oldu ayrıca emu bizi istemioziraatci63 dedi ki:nereyee kııııss![]()
sizin çeneniz durmaz tüm abartmanı kaldırırsınız ondanmavinok.ta dedi ki:bak bak gördün mü kııss
hawa dedi ki:bnde yazıyımda eksik kalmıyım iyi geceler![]()
attım hepsini kazana kankapatrick dedi ki:hawa dedi ki:bnde yazıyımda eksik kalmıyım iyi geceler![]()
hoşgeldin... hawadan sudan konuşuyoduk bizdediğer kızları göremedim nerdeler :*
ilk seni İslamBol lumavinok.ta dedi ki:kimi nereye atmışsın sen ya![]()
mavinok.ta dedi ki:hiç biyere gitmiyorum bennn![]()
haliç kesmez :*patrick dedi ki:mavinok.ta dedi ki:hiç biyere gitmiyorum bennn![]()
haliçe atalım seni :# :#
Allah razı olsunemelden dedi ki:Yazık ama kıza ne yapıyorsunuz amcaları?![]()
senide atarız yanlız kalıyor diyorsanemelden dedi ki:Yazık ama kıza ne yapıyorsunuz amcaları?![]()