- Reaksiyon puanı
- 129
saat 2 olacak bayan üyelerimiz online bakıyorumda :* emel, ziraatci, sirine baska varmı benim saymadıgım... yatsanıza kızlar ahhh 

aklına bin yasa.. eve gelirken çikolota almıstım anneme verdim.. geri gelmedi ii aklıma getirdin.. kızlar size yokotantic76 dedi ki:o zaman bir çikolatalı kek rica etsek çok mu şey istemiş oluruz.
ps: çaylar bizden![]()
emubaltaci dedi ki:aklına bin yasa.. eve gelirken çikolota almıstım anneme verdim.. geri gelmedi ii aklıma getirdin.. kızlar size yokotantic76 dedi ki:o zaman bir çikolatalı kek rica etsek çok mu şey istemiş oluruz.
ps: çaylar bizden![]()
![]()
*SiRiNe* dedi ki:olur tabi diycem hatta türk kahvesi ve yanında bi metro ohhh....
ama aması var işte;D
bende cay yapıp film izleycem sonrada cikolarmı yiyecem :*patrick dedi ki:emu! kanka NASA'dan haber gelmeden uzaya muzaya çıkayım deme![]()
bende yatar![]()
keşke :*otantic76 dedi ki:bu saatte yersen çikolata göbek yapar![]()
az olsun öz olsun kuralııfish dedi ki:vala ben üyecik im ve tüm gece forumdaydım... ;D
cidden niye kızlar az burda yahuuuu :*
ziraatci63 dedi ki:az olsun öz olsun kuralııfish dedi ki:vala ben üyecik im ve tüm gece forumdaydım... ;D
cidden niye kızlar az burda yahuuuu :*![]()
emelinde bu aralar bana gıcıgı varemelden dedi ki:Gece bayanlar girmez mi foruma? Troy yasak mı koydu da şaşırdın emu? :*
olmaz her zmn içinn tek olmayı tercih ederim. ama erkek arkadaşları teşvik ediyorumamesfa dedi ki:ziraatci63 dedi ki:az olsun öz olsun kuralııfish dedi ki:vala ben üyecik im ve tüm gece forumdaydım... ;D
cidden niye kızlar az burda yahuuuu :*![]()
Çevrenizdekileri teşvik edin forum için.![]()
abooo fena dövecek bu kız beniemelden dedi ki:Hayır emukaşının üstünde gözün var dedim mi?
döv döv sonrada erkekler aglamazmıs.. ne kadarda agır elin varmıs senin öleee :Semelden dedi ki:Erkekler ağlamaz emu bu ne hal.![]()
![]()
bekliyoruz dört gözlepeynirr dedi ki:az kaldi emucum ^^
yakinda bende gecelerde size eslik edicem![]()
mavinok.ta dedi ki:ben varım ziraatciben benn :}