Görkem abi piyasada o laptop 13K, bence en azından 11K'ya indirmelisin fiyatı.Hayırlı olsun. Şöyle hızlı satış yapabilsem keşke. 3-4 aydır elimdeki laptopu 12K'ya satamadım.
Görkem abi piyasada o laptop 13K, bence en azından 11K'ya indirmelisin fiyatı.Hayırlı olsun. Şöyle hızlı satış yapabilsem keşke. 3-4 aydır elimdeki laptopu 12K'ya satamadım.
Çok teşekkürler. Umarım satarsınız. Reklamı iyi yapmakta bitiyor herşey. Sağlam çekimler yaptım güven sağladım ve sattım.Hayırlı olsun. Şöyle hızlı satış yapabilsem keşke. 3-4 aydır elimdeki laptopu 12K'ya satamadım.
i5'lisi 13K şu an. i7-2060-1TB SSD'li sıfır laptop yok benim bildiğim 13K'ya Monster ve Casper haricinde.Görkem abi piyasada o laptop 13K, bence en azından 11K'ya indirmelisin fiyatı.
Teşekkür ederim. Çekimler vs. her şey iyi de adam gelip 9K'ya bırakırsan alırım diyorÇok teşekkürler. Umarım satarsınız. Reklamı iyi yapmakta bitiyor herşey. Sağlam çekimler yaptım güven sağladım ve sattım.
10-11K altına verilmez kesinlikle.i5'lisi 13K şu an. i7-2060-1TB SSD'li sıfır laptop yok benim bildiğim 13K'ya Monster ve Casper haricinde.
Teşekkür ederim. Çekimler vs. her şey iyi de adam gelip 9K'ya bırakırsan alırım diyor8 K'ya kendisi 1050'li laptop satıyor.
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
i5'lisi 13K şu an. i7-2060-1TB SSD'li sıfır laptop yok benim bildiğim 13K'ya Monster ve Casper haricinde.
Teşekkür ederim. Çekimler vs. her şey iyi de adam gelip 9K'ya bırakırsan alırım diyor8 K'ya kendisi 1050'li laptop satıyor.
Laptop Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da
Laptop Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın.www.sahibinden.com
Satıcı puanının leş olması haricinde bu kasa ile benim kasam bir değil. Şu an Omen'in en iyi kasası elimdeki kasa. Sahibinden'e gir bak millet 11K'ya neler satıyor. Herkes başkasını kerizlemenin peşinde.10-11K altına verilmez kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
17.3 hatta bu.Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
11.500 TL'ye 2060-10750H modeller falan var.Satıcı puanının leş olması haricinde bu kasa ile benim kasam bir değil. Şu an Omen'in en iyi kasası elimdeki kasa. Sahibinden'e gir bak millet 11K'ya neler satıyor. Herkes başkasını kerizlemenin peşinde.
Zaten eli yüzü düzgün adam gelse ben 11.5K'ya bırakırım. Adam geliyor 9-10K teklif veriyor. Şimdi ben fiyata 11.5K yazsam millet yüzsüz gibi indirmek isteyecek yine. Bu zamana kadar yaptığım satışlardan anladığım kadarıyla hep ederinin biraz fazlasını yazacaksın çünkü ederini yazınca millet yüzsüz gibi halen pazarlık peşine düşüyor.11.500 TL'ye 2060-10750H modeller falan var.
Haklısınız, Letgo'da herhalde 7-8K falan derlerdi. Adamlar da aşırı yüzsüz ya, kendi eski yatağımı ben 1500 TL'ye almıştım, hızlı satılsın artık sıkıldım diyerek 200 TL'ye koydum. Adam hala pazarlık diyor.Zaten eli yüzü düzgün adam gelse ben 11.5K'ya bırakırım. Adam geliyor 9-10K teklif veriyor. Şimdi ben fiyata 11.5K yazsam millet yüzsüz gibi indirmek isteyecek yine. Bu zamana kadar yaptığım satışlardan anladığım kadarıyla hep ederinin biraz fazlasını yazacaksın çünkü ederini yazınca millet yüzsüz gibi halen pazarlık peşine düşüyor.
Öyle. Bana 9K'ya bırakırsan alırım diyen adam 8K'ya 1050'li Casper satıyor. Böylelerini direkt engelliyorum artık. Piyasa ölücü dolmuş. Bunların çoğu da ucuza alıp pahalıya satmak isteyen adamlar. Güya benden 9'a alıp 11-12'ye satacak aklı sıra.Haklısınız, Letgo'da herhalde 7-8K falan derlerdi. Adamlar da aşırı yüzsüz ya, kendi eski yatağımı ben 1500 TL'ye almıştım, hızlı satılsın artık sıkıldım diyerek 200 TL'ye koydum. Adam hala pazarlık diyor.
Bilemiyorum, genelde eskiden yeniye geçmek için bunu yapıyorlar. RX 590 8GB'yi 10000 TL'ye koyan bile gördüm ben.Öyle. Bana 9K'ya bırakırsan alırım diyen adam 8K'ya 1050'li Casper satıyor. Böylelerini direkt engelliyorum artık. Piyasa ölücü dolmuş. Bunların çoğu da ucuza alıp pahalıya satmak isteyen adamlar. Güya benden 9'a alıp 11-12'ye satacak aklı sıra.