Bütçe 2700, Öncelik Kamera

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oisitan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oisitan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar S.a. Öncelikle durumumu özetleyeyim.Telefon içeriklerine tamamen yabancıyım nokia'nın tuşlu telefonunu kullanıyorum :) 50.00 gibi bir şey :)
Eşimde lenovonun giriş seviye bir telefonu var şimdi onu değiştirmek istiyoruz.Önceliğimiz fotoğraf çekimi.Benim 10 günlük araştırmalarım sonucu aklıma gelen modeller;

1-Htc u11 (çift sim kart ithalatçı) (sempatiyle bakıyorum htc ye)
2-huawei p10 plus (yine ithalatçı garantili çift sim vs)
3-One plus 5t
4-xiaomi mi 6 veya mimi mix2
5(Bir ara şeytan dürttü acaba huawei mate 10 pro ve htc u11+ özelliklerine de baktım 3200 civarı )
Bu telefonların sanırım hepsi ithalatçı garantili ve dual sim.
kamerayı önceliyor olsanız hangisini seçerdiniz .

Özet:2700 e kadar ne alayım bütçeyi zorlayıp 3200 yapsam değer mi o koşulda ne alayım?

oisitan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
p10 plustan farkı nedir kamera da kardeş

M

Murat Burç

SDN Okuru
U11 Plus diyorum bende. Hatta bulunabilirse Note 8i tek geçerim veya fiyatı biraz daha aduserse S9

oisitan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Murat hocam max bütçe 3200 hadi 3250 olsun.u11 plus kamera u11 den farklı mı ?benim şuan mevzum sadece fotograf ve işte bütçe öncelikle 2700 sonra sizin öneriniz doğrultusunda 3250 (çok zorlayarak)

Jack1095

Doçent
Reaksiyon puanı
193
Kameranın özellikleri mate10pro dan daha iyi mate10plus un.Ama donanımı biraz daha düşük mate10plus un.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,593
Bende HTC U11+ öneririm şahsen alabiliyorsanız. Murat'ın da dediği gibi bulabilirseniz ithalatçı Note 8 daha iyi olur.

oisitan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Görkem bey u11+ ile u11 fotograf konusunda fark far mıdır.yada kamera konusunda

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Arkadaşlar S.a. Öncelikle durumumu özetleyeyim.Telefon içeriklerine tamamen yabancıyım nokia'nın tuşlu telefonunu kullanıyorum :) 50.00 gibi bir şey :)
Eşimde lenovonun giriş seviye bir telefonu var şimdi onu değiştirmek istiyoruz.Önceliğimiz fotoğraf çekimi.Benim 10 günlük araştırmalarım sonucu aklıma gelen modeller;

1-Htc u11 (çift sim kart ithalatçı) (sempatiyle bakıyorum htc ye)
2-huawei p10 plus (yine ithalatçı garantili çift sim vs)
3-One plus 5t
4-xiaomi mi 6 veya mimi mix2
5(Bir ara şeytan dürttü acaba huawei mate 10 pro ve htc u11+ özelliklerine de baktım 3200 civarı )
Bu telefonların sanırım hepsi ithalatçı garantili ve dual sim.
kamerayı önceliyor olsanız hangisini seçerdiniz .

Özet:2700 e kadar ne alayım bütçeyi zorlayıp 3200 yapsam değer mi o koşulda ne alayım?
Öncelikle aleyküm selam, htc u11 alabilirsiniz bence.

Jack1095

Doçent
Reaksiyon puanı
193
U11 de göz önünde bulundurun oda kamera konusunda sizi memnun eder.Ve performans açısındanda.

oisitan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar benim açık ara önceliğim kamera olunca kamera konusunda yenilik getirmeyen bir üst modele 500/700 tl bir fark vermek istemiyorum o nedenle u11 ve plus farkına işaret ettim kamera konusunda.Birde galiba portre modu zımbırtısı var malum kadınlar fotograf seviyor u11 de ve plusta galiba o zımbırtı da yok.Aslına bakarsanız u11 ve plusa içim gidiyor fakat sankimate 10 pronunda kamerası bir tık önde gibi?

Jack1095

Doçent
Reaksiyon puanı
193
Arkadaşlar benim açık ara önceliğim kamera olunca kamera konusunda yenilik getirmeyen bir üst modele 500/700 tl bir fark vermek istemiyorum o nedenle u11 ve plus farkına işaret ettim kamera konusunda.Birde galiba portre modu zımbırtısı var malum kadınlar fotograf seviyor u11 de ve plusta galiba o zımbırtı da yok.Aslına bakarsanız u11 ve plusa içim gidiyor fakat sankimate 10 pronunda kamerası bir tık önde gibi?
Siz kendi kafanızda karar vermeniz lazım.Kullanıcak olan sizsiniz.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Huawei Mate 10 Pro ya da HTC U11+ tercih edebilirsin.

oisitan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Siz kendi kafanızda karar vermeniz lazım.Kullanıcak olan sizsiniz.

gardaş eyvallah da işte soruyorum arada fark var mı vs diye.Şimdi u 11 ile + arasında 600 tl falan fark var tek aradığım kamera özelliği şimdi sormayayım mı kamerada fark var mı diye?

---- Mesajlar birleştirildi ----

Hadi bir soru daha :Almışken 128 gb mı almak mantıklı yoksa çok fazla kullanımı olmayan birisi için 64 de iş görür mü?arada ki fark 200 tl

Son düzenleme:

BlondRookie

Asistan
Reaksiyon puanı
112
Bu incelemeden anlayabilirsiniz farkı diyeceğim ama kamera konusunda aralarında gözle görülür hicbisey göremedim ben bu nedenle bence HTC U11 alın hocam.. bütçeniz yeterliyken 128 gb almanız daha ıyı olur 64 gb da yeter gayet yani hafıza konusunda karar sizin..

bumblebee8

Asistan
Reaksiyon puanı
35
HTC size çokça önerilmiş ki açıkçası hem U11 hem de U11+ her açıdan çok güzel cihazlar. Yalnızca 2012’den beri HTC kullanan bir HTC sever olarak belirtmek isterim ki güncelleme konusunda HTC gerçekten çok kötü. Önceliğinizin kamera olduğunu belirtmişsiniz ama güncelleme desteği de çok önemli bir faktördür. HTC aldığınız taktirde 2 yıldan fazla güncelleme alamayacaksınız ve güvenlik güncellemelerini de 6-7 ayda bir almaya hazır olun. Ayrıca ara sürümler değil de sadece ana sürümler gelecek. Mesela Android 8.1 değil de 8.0 gelecek. Ayrıca Plus alırsanız U11’den daha uzun süre güncelleneceğini sanmayın. HTC’nin güncelleme geçmişine baktığımızda ara amiral gemilerin ana amiral gemilerden daha fazla güncelleme aldığı görülmemiş. Ayrıca HTC’nin mali durumunu da göz önünde bulundurursak 2 yıl sonra makinede bir sorun oluştuğunda parça bulabileceğinizin bile garantisi yok. HTC’nin global Twitter hesabına bakarsanız bir sürü insan makinesini servise gönderdikten sonra geri alamıyor. Biz bunu tamir edemiyoruz deyip bir alt model göndermeye çalıştıkları insan bile var. Bence seçiminizi Huawei’den yana yapın. Özellikle Mate 10 Pro gerçekten çok güzel bir cihaz.

oisitan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eyvallah arkadaslar simdilik cokcok tesekkurler biraz daha sabredelim haziran basina kadar sabredebilirim kararimi ve aklima gelirse sorularimi yazacağım.Eyvallah simdilik saygilar

KaanArli

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Merhaba

Ben de Mate 10 Pro öneririm ancak video çekeceksen Mate 10 Pro biraz başarısız kalacak. İthalatçı garantili olarak 3250 TL civarı fiyatı. Video da işin içine girecekse benzer fiyatlara Note 8 modeli de görmüştüm.

Alican_Sirin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Merhaba

Ben de Mate 10 Pro öneririm ancak video çekeceksen Mate 10 Pro biraz başarısız kalacak. İthalatçı garantili olarak 3250 TL civarı fiyatı. Video da işin içine girecekse benzer fiyatlara Note 8 modeli de görmüştüm.
Kaan abi, ben bu 3 telefon arasında kaldım. Konuyla ilgili yorumunuzu almak isterim. Kriterlerimi linkteki konuda açıkladım. https://forum.shiftdelete.net/threa...yoksa-sony-xz-premium-mu.547590/#post-4510209

FurkanT.

Profesör
Reaksiyon puanı
340
Xz Premium tavsiyemdir.
Ya da ithalatçı garantili U11 128gb.