Bush' hoşçakal öpücüğü

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
[sdntv3]http://content.zaman.com.tr/extentions/multimedia/2008-12-14-bush-shoe/2008-12-14-bush-shoe.flv[/sdntv3]

ABD Başkanı Bush'a Irak'ta ayakkabılı saldırı
bush3.jpg

Bush, Maliki ile birlikte basının karşısına çıktığı sırada, Iraklı bir gazetecinin fırlattığı ayakkabılardan eğilerek kurtuldu. Saldırıya esprili bir cevap veren Bush, "Sadece ayakkabıların numarasının 10 (44) olduğunu söyleyebilirim." dedi.ABD Başkanı George Bush, sürpriz veda ziyaretinde bulunduğu Irak'ta bir gazetecinin ayakkabı saldırısına uğradı. İşgalden dolayı ABD'ye öfke duyan gazeteci, Irak Başbakanı Nuri el Maliki ile basının karşısına çıkan Bush'a hakaret ederek, "İşte bu Irak halkının güle güle öpücüğü!" diye bağırdı ve ayağından çıkardığı iki ayakkabısını da peş peşe fırlattı. Maliki'nin şaşkın bakışları arasında hızlı bir refleksle eğilen Başkan Bush, başının hemen üzerinden geçen ayakkabılardan isabet almadan kurtuldu.
Kaynak

--------------------

Bush'a ayakkabı fırlatma, çocuk oyunu oldu
ayakkabi.jpg

Bağdat'ta Bush'a ayakkabı fırlatan gazeteci Muntadar Al-Zeidi'nin bu hareketi çocuklara oyun oynamak için ilham kaynağı oldu.
Multimedya

haber_foto.png
Bush'a ayakkabı çocuk oyunu oldu
Bağdat'taki basın toplantısı sırasında Başkan George W. Bush'a ayakkabılarını atan gazeteci Al-Zeidi'nin komşusu olan çocuklar Al-Zeidi'nin ayakkabılarını birbirlerine atarak oyun oynuyorlar.

Kaynak

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Sağlam fırlatıyor yalnız kafaya gelse yaracak cinsten :D

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bu kadar şanssız olamaz bu muhabir ya saçlarına değdi suratına atamadı :)

bobiler coşturmuş bu konuyu yine :D

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
sabah işe giderken evden tam evden çıkarken gözüme takıldı tv haberlerinde gülmekten öldüm motorla işe giderken o kadar güldümki az kalsın kaza yapıyodum..allah sakladı ya

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben izledim
ne yalan söyleyim çok komik geldi bana

aliça

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet izlemiştim maynum suratlı bush yine kurtulmuş şanslı inek