Bursaspor'un yeni stadı yükseliyor

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bursa'da yapımı devam eden Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun inşaatı son hızla devam ediyor! İşte stadın son durumu!

bursatimsaharenahaberi_U8RSN.jpg

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyumu gezen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, "Burada dünyadaki eşdeğerleriyle kıyaslanabilecek dev bir eser yükseliyor" dedi.

Bursa’da geçtiğimiz hafta yapılan spor çalıştayına katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, yoğun programının önemli bir kısmını Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stadyuma ayırdı. Genel Müdür Mehmet Baykan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte stadyum inşaatını gezdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ve Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar’ın da eşlik ettiği inceleme gezisinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

DEV BİR ESER YÜKSELİYOR

Kısa zamanda önemli bir mesafe kat edildiğine tanık olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, "Dev bir eser yükseliyor. Sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin gururu olacak. Dünyada eşdeğerleriyle kıyaslanabilecek bir eser yükseliyor. Burada sadece bir spor tesisi değil, kültür, sanat ve yaşam merkezi yükseliyor.

Stadın sadece içine değil bütünüyle baktığınızda, çevresini de gördüğünüzde Nilüfer Çayı ve çevresinde oluşturulan bant, yeşil alan, spor tesislerinin Bursa’ya ayrı bir güzellik ve özellik katacağına inanıyorum. Bu güzel eser nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımızı kutluyorum, tebrik ediyorum" dedi.

ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARA KATKI

Bir spor adamı olarak spor tesislerinin, stadyumların haftada 1, 15 günde bir kullanılan alanlar olmasını kabullenemediğini ifade eden Baykan, "Bu projede temelinden çatı aktivasyonuna kadar çok değişik mimari uygulamalar, sosyal anlamda şehre ve ülkeye katkı sağlayacak önemli çalışmalar yapılıyor. Bir an önce tamamlanmasıyla mevcut kapasitesiyle Bursa’ya, Türkiye’ye, yakında ülkemizin talip olduğu uluslar arası organizasyonlarda dünya çapında, Avrupa çapında memleketimize katkılar sağlayacak" diye konuştu.
reklam

TÜRKİYE'NİN PRESTİJ OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise yeni stadyumun uluslararası arenada da Türkiye’ye prestij kazandıracak bir eser olduğunu vurguladı.

UEFA’nın en son kriterlerine uygun olarak yapılan stadyumda çalışmaların gece gündüz devam ettiğini hatırlatan Başkan Altepe, önümüzdeki yıl stadyum inşaatın tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak

-Beneficence-

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
31
Umarın stadyumu doldurabilirler zira Kadir has stadyumunda biletler 1 tl olmasına rağmen yinede hep boş hep boş illa 4 büyüklerden biri gelecekte stadyum dolacak.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
TEXAS başkadır ÇARŞI başkadır onlar doldururlar üstüne süslerler şimdiden vatana millete hayırlı olsun :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
stad bitince nasıl bir görünüme kavuşacak, bir maketi var mı?

--- Mesaj Güncellendi ---

şu doğru mu?

ivRqA.jpg

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bursa'da yapımı devam eden Büyükşehir Belediye Stadyumu'nun inşaatı son hızla devam ediyor! İşte stadın son durumu!

bu stadın adı timsah arena olmayacak mı?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2013-2014 sezonunda resmi açılışı yapılır sanırım yada ligin 2.yarısında , her kulubümüzün başına darısı , ülkemiz adına iyi gelişmeler bunlar , böyle stadlar yapıldıkça avrupadaki organizasyonlarda ev sahipliği yapma olasılığımızda artıyor bide o var tabi .

--- Mesaj Güncellendi ---

Bunlarda Trabzonsporun denizinüstü doldurularak yapılacak stadından yeni fotoğraflar , nerden baksak 2015-2016 sezonuna anca yetişir , çok zaman var önünde bana göre

aK2vH.jpg

aK2vH.jpg

h5yWC.jpg

WMuGj.jpg

t21As.jpg

_taha

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
17
Hergün izliyorum çalışmaları (:

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hergün görüyorum nerdeyse daha baya var .

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
@topalsolucan

Evet doğru maketide var.Bursa'nın çeşitli noktalarında etkinliklerde vslerde sürekli gözükebilecek bir maket...Yakalşık 2 metre büyüklükte stadın bittikten sonra ki olacak halinin maketi...Bursa'ya yolunuz düşerse büyük ihtimalle "Merinos Atatürk Kongre" merkezinde bu maketi görebilirsiniz ben en son orda gördüm.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@topalsolucan

Evet doğru maketide var.Bursa'nın çeşitli noktalarında etkinliklerde vslerde sürekli gözükebilecek bir maket...Yakalşık 2 metre büyüklükte stadın bittikten sonra ki olacak halinin maketi...Bursa'ya yolunuz düşerse büyük ihtimalle "Merinos Atatürk Kongre" merkezinde bu maketi görebilirsiniz ben en son orda gördüm.

Kitap Fuarındada görmüştüm hocam birde Anatolium alışveriş merkezinde var birtane .

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
hayırlı olsun şimdiden darısı diğer şehirlerimizin başına.

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
güzel duruyor :) arada görüyorum inşaatı