• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bursaspor TV geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bursaspor’dan bir ilk daha İp tabanlı Televizyon ile Bursaspor TV yayın hayatına çok yakında başlayacak.

Konu ile ilgili olarak Başkanımız İbrahim Yazıcı, Proje Kurucusu Murat Yanıklar ve Bursaspor Tv Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Mehmet Gerçeksi ile Özlüce Tesislerinde basın toplantısı yaptı.

Bursaspor Tv’nin yaklaşık 1 ay sonra yayın hayatına gireceğini belirten Başkanımız İbrahim Yazıcı “ Bilindiği üzere İstanbul’un 3 kulübü televizyon kanallarıyla taraftarlarına ulaşabiliyor. Bursaspor’un da televizyon yoluyla, doğru ve hızlı haberi taraftarlarına ulaştırması adına öncelikle yayınlarımız internet üzerinden başlayacak. Daha sonra uydu yoluyla herkesin izleyebileceği bir kanalı yayına sokmayı hedefliyoruz. Bu projeyi hayata geçirecek olmamızdan dolayı kendi adıma ve yönetim adına mutluluk duyuyorum. Bursaspor'a hayırlı olsun” dedi.

Projenin Kurucusu olan ve Bursaspor'da geçmiş dönemlerde yöneticlik yapan Murat Yanıklar ise şunları söyledi; “ Teknolojinin ve medya sektörünün gelişmesi ile birlikte yayıncılık, internetin sağladığı imkanlarla birlikte her geçen gün farklılaşmaya başladı. Bursaspor Tv IP Platform üzerinden yayınlarına başlayacak. Bu sayede insanlar televizyonlarından, bilgisayarlarından ve cep telefonlarından yayınları izleyebilecekler. Bu iş içi dünyanın çeşitli kulüplerinin alt yapılarını izledik. İngiltere bu konuda üst düzeyde. Manchester United, Arsenal’in yanı sıra Barca Tv bu yapıda seyircisine ulaşıyor. Uydu’dan yayın için ise şuan lisans işlemlerinin tamamlanmasını bekliyoruz. Bursaspor’a hayırlı olsun “ dedi.

Bursaspor Tv’nin Genel Müdürlüğünü yapacak olan Mehmet Gerçeksi ise yaptığı açıklamada “ Bursaspor’u ileri taşımak için sadece saha sonuçları yetmeyecektir. Kurumsal bir yapıya bürünmek için Bursaspor’un çeşitli projeleri hayata geçirmesi gerekiyor. Bu proje üzerinde 2 yıl kadar çalışıldı. Türkiye’de bilişim sektörünün 1 numaralı ismi Murat Yanıklar ile yollarımızı kesiştirdik. Projeyi Başkana götürdük. Kendisi sağ olsun onayladı. Bu projede Bursaspor’un cebinden para çıkmayacak. Dünya’nın her yerinden Bursaspor antrenmanlarını, maçların öncesini – sonrasını, gelişen tüm olayları Bursaspor sevdalılarına ulaştıracağız. Şimdilik 10 kişilik bir ekibimiz olacak. Yıllardır yerel medyanın içerisindeyiz. Kesinlikle yerel medyamız ile bir rekabetin içerisinde olunmayacak. Karşılıklı ilişkiler ile güzel bir yayın yapmayı hedefliyoruz” dedi.

KAYNAK

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ben sadece başlığı okudum.Hayırlı olsun sonuç olarak Türk Futbolu gelişiyor.Bursa Kayseri G.Antep gibi takımlarda gerekli potansiyel var..Lige renk katıyorlar..Lige renk katmayan takım taraftarı olmayan takımdır.Hacettepe İ.B.B spor ankaraspor gibi takımlar ne kadar başarılı olursa olsun bir an önce ligden düşmelerini çok çok isterim..Taraftarsız takım istemiyoruz..

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hayırlı olsun... Tebrik ediyor ve güzel, seviyeli yayınlar diliyorum.

lovemeorhateme

Asistan
Reaksiyon puanı
2
umarım basarılı olan o takıma yakısır sekilde bi tv kanalı olur taraftarı haric :D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben sadece başlığı okudum.Hayırlı olsun sonuç olarak Türk Futbolu gelişiyor.Bursa Kayseri G.Antep gibi takımlarda gerekli potansiyel var..Lige renk katıyorlar..Lige renk katmayan takım taraftarı olmayan takımdır.Hacettepe İ.B.B spor ankaraspor gibi takımlar ne kadar başarılı olursa olsun bir an önce ligden düşmelerini çok çok isterim..Taraftarsız takım istemiyoruz..

ankaraspor için bunu söylemek haksızlık olur çünkü ankaraspor da lige renk katıyo ilk haftalar zirveyi oynuyodu şimdide iyi yerlerde ayrıcca iyi taraftarıları var

ibrahim77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun bursaspor taraftarları adına sevindim...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ankaraspor için bunu söylemek haksızlık olur çünkü ankaraspor da lige renk katıyo ilk haftalar zirveyi oynuyodu şimdide iyi yerlerde ayrıcca iyi taraftarıları var
Öncelikle Bursasapor'un TV hayırlı olsun.Ankaraspor taraftarına gelince;sudan ucuz kombine biletle,ücretsiz otobüslerle stada gidiyorlar.Abartmamak lazım.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Benim bildiğim Ankara'da sadece Ankaragücü'nün taraftarı var. Gönülden seven ve taraftarı olan. Onlar zaten Bursaspor'u da çok severler. :D

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bide hacettepe taraftarı var :) aralarında sadece isim bernzerliği olmasından dolayı haceettepe üniversitesine ucuza kombine dağıttılar, otobüs kalkıyodu kampüsten en son, şimdi noldu bilmiyom :)

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hayırlı olsun ama gereksiz bence.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben bu takım kanallarını hiç sevmiyorum
sabahtan akşama kadar kendi takımlarını överler,diğerlerine söverler
kendileri şah,diğerleri piyondur

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla GS TV'de öyle bir durum yok. Programları çok güzel. Hiç bir sataşma yok rakiplere.