Bursaspor 3-0 Beşiktaş - Video, Maçın Özeti, Golleri | 8 Nisan 2013 Pazartesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bursaspor - Beşiktaş | Spor Toto Süper Lig 28. Hafta | 2012/2013

Maçın özetini izlemek için tıklayınız...
bursabjk4_9Q8JQ.jpg

Kartal ağır yaralı

Zirve yarışı için çok kritik bir viraja giren Beşiktaş, Bursa'da ağır yara aldı. Maç boyunca etkisiz kalan Kara Kartallar, taraftarıyla bütünleşen Bursaspor'a 3-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süpoer Lig'de 28. haftanın perdesi Bursa'da kapandı.

Maça fırtına gibi giren Bursaspor, ilk dakikalarda McGregor'un kalesini abluka altına aldı. Kanat akınları ve Batalla'nın ortadan etkili oyunuyla erken bir gol arayan yeşil beyazlılar, aradığı golü 15. dakikada buldu. Batalla'nın derinlemesine pasına düzgün bir vuruş çıkaran Pinto takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra da vites düşürmeyen Bursaspor, taraftarının da desteğiyle baskısını sürdürdü. Buna karşın Beşiktaş'ta özellikle savunma orta sahadaki dağınık görünüm, ev sahibi ekibin ekmeğine yağ sürdü. Ve dakikalar 36'yı gösterirken Bursaspor'un 2. golü geldi. Sağdan Şener'in nefis pasına usta işi bir vuruş çıkaran Batalla, Bursasapor'u 2-0 öne geçirdi.

KARTAL HIZLI BAŞLADI, BURSA GOLÜ BULDU

Soyunma odasına 2-0 geride giren Beşiktaş, 2. devreye baskılı başladı. İlk yarıda etkisiz kalan Mehmet Akgün ve Mustafa Pektemek'in yerine Necip ve Holosko girerken Kartal da vites yükseltti. Ancak Beşiktaş'ın aradığı golü Bursaspor buldu.

65. dakikada Gökhan Süzen'den harika sıyrılan Batalla, arka direkte Ferhat Kiraz'ı buldu ve Ferhat da farkı üçe çıkardı. İlerleyen dakikalarda oyun disiplininden kopan Beşiktaş'a karşı Bursaspor farkı açacak fırsatlar yakaladı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı ve karşılaşma Bursaspor'un 3-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu arada maçın son dakikalarında sakatlık geçiren İbrahim Toraman, sedyeyle kenara alındı. Oyuncu değişikliği hakkı dolan Beşiktaş da maçı 10 kişi tamamladı.

Bu sonuçla 46 puanda kalan Beşiktaş, ilk işi şansını zora soktu. 43 puana yükselen Bursaspor ise Avrupa kupaları hedefine bir adım daha yaklaştı.

BURSASPOR 3-0 BEŞİKTAŞ

STAT: Bursa Atatürk

HAKEM: Halis Özkahya

BURSASPOR: Carson, Şener, Ferdinand, İbrahim, Vederson, Tuncay (Dk. 82 Musa Çağıran), Belluschi (Dk. 90 Sestak), Batalla (Dk. 90 Murat), Edu, Ferhat, Pinto

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, İbrahim Toraman, Escude, Gökhan (Dk. 70 Ersan), Oğuzhan, Veli, Mehmet Akgün (Dk. 46 Necip), Fernandes, Olcay, Mustafa (Dk. 52 Holosko)

TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

SARI KART:
Gökhan Süzen (Beşiktaş)

GOLLER:
Dk. 15 Pinto, Dk. 37 Batalla, Dk. 65 Ferhat Kiraz (Bursaspor)

Lig TV

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Beşiktaşlı arkadaşlar ne düşünür bilmem de bu maç Samet Aybaba'nın fantezileri yüzünden gitti hadi Pektemek'i anladım forvet yok da Escude'nin kamyon olduğunu Mehmet Akgün'ün futbolcu bile olmadığını görmek için spor profesörü olmaya gerek yok.Bursaspor Escude'nin üzerinden 3 kere oynadı sonunda golü buldu.Ersan olsa Pinto öyle yürüyerek geçemezdi.Bi parantez de Fernandes'e açalım sakat mı bilmiyorum ama bu maç ortalarda yoktu bu da haliyle Olcay'ı da etkiledi

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kötü oldu bu,Samet hoca ve bu kadro ile bu kadar olur.

Neyse sağlık olsun.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Maçı izlemedim ama işiniz çok zorlaştı... Hak eden kazansın...

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kartalımın canı sağolsun. Yeter ki mağlubiyetten ders almasını bilsinler. Sonuçta kazanmakta, kaybetmekte var bu oyunun içinde

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
İlk yarı çok iyi oynadık,ikinci yarı başlarında beşiktaş çok baskılı başladı ama kontradan golü bitince iş koptu.Batalla sonlara doğru karşı karşıya kaçırdı birde.

He birde

2 asist 1 gol:Pablo Martin Batalla.Biri Fernandes mi demişti ?

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İlk yarı çok iyi oynadık,ikinci yarı başlarında beşiktaş çok baskılı başladı ama kontradan golü bitince iş koptu.Batalla sonlara doğru karşı karşıya kaçırdı birde.

He birde

Her maç iyi oynayacak diye birşey yok ki. Bazen takımı sırtlar her işi yapar, bazen kötü oynayabilir. Robot değil bunlar da insan. :) Batalla her maç 2 asist 1 gol yapıyor da biz mi bilmiyoruz yoksa? :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Her maç iyi oynayacak diye birşey yok ki. Bazen takımı sırtlar her işi yapar, bazen kötü oynayabilir. Robot değil bunlar da insan. :) Batalla her maç 2 asist 1 gol yapıyor da biz mi bilmiyoruz yoksa? :D

Yanlış bilmiyorsam bu sezon 13 gol, 13 asistle oynuyor. :)

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3

Orası öyle tabiide ben Batalla`nın hak ettiği değeri bulamadığını düşünüyorum.Fernandes bu performansı sergilese buralar yıkılır :D Sneijder yarısını yapsa yine yıkılır :D Batalla tam anlamıyla çılgın atıyor :D Hemen hemen her maç ya asist ya golü var adamın :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
samet aybaba sen futboldan anlıyorsan birazcık teknik bilgin var ise ben messi'nin türkiye ayağım bir adam bu kadar saçma oynatır takımı orta sahadan sağ açık yaratmaya çalışan başka kimse olamaz yazık sanada bizede istifa et adam gibi git bizide kurtar kendinide !

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22

He birde

Fernandes

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Samet Aybabanın değişikliklere akıl erdirebilen var mı ? Özellikle Ersan tercihi hakkında

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Holosko gibi adam yedekte bekletilir mi arkadas. O bicim oyuncun var sürsene ilk 11'de sahaya..

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bu Dentinio mudur nedir neden aldılar onu. Daha gol attığını göremedim.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu adamın çok çabuk havaya girmesine de hastayım. :D

Hikmet Karaman: Bursaspor'un altyapısı yıldız kaynıyor, genç takımlarımız şampiyonluklar kazanıyor ancak biz hala 35 yaşında emekli adamları getirip onları taraftarın gazıyla oynatmaya çalışıyoruz.

Drogba'ya diyor bunları. :D

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu adamın çok çabuk havaya girmesine de hastayım. :D

Hikmet Karaman: Bursaspor'un altyapısı yıldız kaynıyor, genç takımlarımız şampiyonluklar kazanıyor ancak biz hala 35 yaşında emekli adamları getirip onları taraftarın gazıyla oynatmaya çalışıyoruz.

Drogba'ya diyor bunları. :D

Aynen bende :D Anca laf yapıyor,ama bunu Drogbaya dememiştir heralde ya o düz bir oyuncu değil. :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir gün değil her gün BEŞİKTAŞ...

tamam kadro kısıtlı sıkıntılı günler ama bu kadar kötü kadro çıkarılmaz ki

bu maçtan anlaşılan şudur Samet hocanın artık sene sonunda bırakması şart....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Drogba ya diyorsa futboldan futbolcudan anlamıyor demektir.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yanlış bilmiyorsam bu sezon 13 gol, 13 asistle oynuyor. :)

11 asistmiş. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Orası öyle tabiide ben Batalla`nın hak ettiği değeri bulamadığını düşünüyorum.Fernandes bu performansı sergilese buralar yıkılır :D Sneijder yarısını yapsa yine yıkılır :D Batalla tam anlamıyla çılgın atıyor :D Hemen hemen her maç ya asist ya golü var adamın :D

Burak da her maç atmıyor mu :D Kulüp farkı da var hocam zirveye oynayan takımın oyuncuları da daha ön planda haliyle.. bu değiştirilemez malesef. :)

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
11 asistmiş. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Burak da her maç atmıyor mu :D Kulüp farkı da var hocam zirveye oynayan takımın oyuncuları da daha ön planda haliyle.. bu değiştirilemez malesef. :)

Aynen burak atıyor,adamı Real`e bile gönderdiler zaten o görüyor hak ettiğini :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hikmet Karaman bu sözleri Drogba için söylemişse futbolla alakasını kessin, gitsin başka bir iş yapsın.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Beşiktaş'tan bu sene hiç umudum yoktu...
Çapsızın birini teknik direktör diye takımın başına getirdiler.
Beşiktaş'ı felakete sürüklüyor.

Şu an Kimse Beşiktaş'ın ligdeki konumuna bakmasın...
Beşiktaş'ın adı, forması yeter zaten burada bulunmaya!

Fernandes Batalla karşılaştırmasına gelince
Küçük takımların yıldızı olmak kolay...

Küçük takımlarda rüzgar gibi eserken, büyük takımlardan birine gelince son bahar yaprağı gibi ilk rüzgarda savrulan nicelerini gördük...

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Beşiktaş'tan bu sene hiç umudum yoktu...
Çapsızın birini teknik direktör diye takımın başına getirdiler.
Beşiktaş'ı felakete sürüklüyor.

Şu an Kimse Beşiktaş'ın ligdeki konumuna bakmasın...
Beşiktaş'ın adı, forması yeter zaten burada bulunmaya!

Fernandes Batalla karşılaştırmasına gelince
Küçük takımların yıldızı olmak kolay...

Küçük takımlarda rüzgar gibi eserken, büyük takımlardan birine gelince son bahar yaprağı gibi ilk rüzgarda savrulan nicelerini gördük...

senin yorumuna bir örnek ile cevap vereyim tabata 8 milyon euroluk süper star !

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
senin yorumuna bir örnek ile cevap vereyim tabata 8 milyon euroluk süper star !

Tabata'ya o paranın verildiğine inanmıyorum ben... Evet Beşiktaş'ın kasasından o para çıktı ama Tabata için değil, sanki başka kara işler döndü orada... Para aklama vs gibi...

Demirören bir haltlar yedi o dönem Gaziantep Spor başkanı ile birlikte...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sadece o mu? Demirörenin ördüğü çorapların haddi hesabı yok.
Takımın şuan ki durumunun ana nedeni onun yediği haltlardır.