• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bursa Bu Kadar Mı?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Askerliğimin bitmesine 78 gün kaldı :)

Bursa'daki üyelerden epey mesaj geliyor. Madem bitime doğru yaklaşıyoruz, kendilerini ziyaretime de beklerim.

Bu arada net değil ama İstanbul ofisindeki arkadaşlarım bu hafta değil sonraki hafta sonu beni ziyarete gelecekler. Hem de kısa bir iş toplantısı yapıyor olacağız.

Malumunuz tüm izinler iptal edildi son olaylar nedeni ile.

Gelmek isteyen dostlara söylüyorum; Osmangazi İlçe Jandarma Komutanlığı'nda adımı söylemeniz yeterli :)

Adresi şöyle tarif edeyim; Metroya biniyorsunuz ve Organize Sanayi son durakta iniyorsunuz. Hemen karşınızda bizim Jandarma Komutanlığı ;) Diğer tarif de şöyle; Korupark AVM'nin hemen yanında.

31743_394044218806_580688806_4394178_6129059_n.jpg

Herkese sevgiler.

Bu zamanlar daha zor geçiyor ama dostlar. Her gün bir plaka karalamaya başladım. Yarın Yalova'dayız :D

Hayırlı tezkereler. :) Yalova'da ne kadar kalacaksınız? Ben de bir süre Yalova'da olacağım. :D

Hayırlı tezkereler, şimdiden geçmiş olsun :)

bende bursa iznikteyim ancak gelemicem hem gelsemde ne konuscazki forumu banamı devretcen :D

hadi bakalım hayırlı teskereler :)

Troy abi sen yokken renk attım yeşil oldum:)hayırlı teskereler

hahahah süpersiniz :D

Her geleni moderatör yapıcam dermişim :)

Önceleri ben de tanımadığım insanlarla ne kadar ne konuşabilirdim dedim ama şimdi daha önce tanımadığım bir adamla 2 aydır yan yana yatıyorum :) ve konuşacak o kadar çok şey var ki.

Askerlik sanırım böyle bir şey :D

hahahah süpersiniz :D

Her geleni moderatör yapıcam dermişim :)

Önceleri ben de tanımadığım insanlarla ne kadar ne konuşabilirdim dedim ama şimdi daha önce tanımadığım bir adamla 2 aydır yan yana yatıyorum :) ve konuşacak o kadar çok şey var ki.

Askerlik sanırım böyle bir şey :D

askere gidelim konusacak bişeyler buluruz ozaman bizde :D

Troy harbiden özledik seni ya :D

En çok da ofisteki birbirinden eğlenceli videolarını özledik :D:D

Hayırlı teskereler..Darısı başımıza :)

Ben 80 diye hesaplamıştım. Ne ara 78 olmuş o. :D

Askere gidesim geliyor benim de. :( Keşke beni de alsalar. Hele bir de Bursa, Marmaris'ten sonra en cennet yer benim gözümde. Yemyeşil ya...

Birgün bu buluşma peşinde koşarken suikaste kurban gideceksin diye aklım çıkıyor Troycuğum. :D Bir insan bu kadarmı sosyal olur kardeşim ? :D

Vay be! Askerliği bitirmişin nerdeyse. :D

Sen şafak defteri almıssın askerliğin bitmez:)

11 Temmuz'da Bursa'da olacağım Hakkı abi :) Gelirim ziyaretine.

Hadi iyisin bitiyor bitiyor... Hayırlı teskereler (: Bursa'da olsaydım seni misafir edecektim bizim yazlık Güzelyalı'da hem yakındı sana ama maalesef çoook uzağım :(

kısmete bak..istanbul a kaç saat orası :)

troy zayıflamış galiba koruparkda görsem tanımam :D

Çok çabuk geçiyor zaman. Hayırlı teskereler Hakkı abi :) Sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

İlk misafirim geldi dostlar :)

Cok keyifli sohbet ettik kislamizin kamelyasinda. İsmini simdilik paylasmayacagim izin alamadim kendisinden.

Bu arada neredeyse her aksam Korupark'tayim. Aksam yemeklerini orada yiyorum.

Ziyaretcileri kabul etmeye devam ;)

Plaka karalamak kadar zevkli bir şey yoktur askerlikte; hele birkaç gün bekleyip aynı anda 3 -4 tane karalayınca zevkten dört köşe oluyorsun:mrgreen:
Hayırlı tezkereler.

troy şafak defteri aldın mı? bi tarafta 460dan geriye sayan tablo (155 e kadar bi çırpıda karalayınca uzun dönemlerden dayak yiyodum az daha:)) arkada adriana lima resmi :)