• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Burak Yılmaz:"Umrumda Değil"

Gına geldi artık. Verin şunlara 3 puanı da sussunlar yeter ki.. Bu hayatta 2 şeyden sakınacaksınız, 1. Sadri Şener'den kupa almayacaksınız, 2. Beşiktaş'ı 3 puandan etmeyeceksiniz..

Gına geldi artık. Verin şunlara 3 puanı da sussunlar yeter ki.. Bu hayatta 2 şeyden sakınacaksınız, 1. Sadri Şener'den kupa almayacaksınız, 2. Beşiktaş'ı 3 puandan etmeyeceksiniz..

Sen olayı tamamen yanlış anlamışsın. Galatasaray üçüncü golü bu şekilde bulmasaydı kim ne diyebilirdi ki?

Beşiktaş konusunda da bu ülkede hakemlerden en çok çeken takım Beşiktaş'tır. Misal; en yakın zaman olarak süper finalde her maçımızda 8-9 oyuncumuz sarı kart görüyordu.

burak bu kadar tepki göstermesinin tek amacı trabzonsporda bir sözü vardı, adaletten, ahlaktan bahsediyordu ama aynı hareketi kendi yapıyor, o zaman kimseye ders vermeye kalkışmayacak.

gel gel olaya gel.Emek hırsızı ha ? Şu kelimeyi kullanmaya hakkınız yok bir kere.Önce kendi üzerinizdeki pislikleri atın sonra konuşun.Evrakta sahtecilik,şikeden ceza.Bunları yapanların emek hırsızlığından bahsetmeye zerre hakkı yok.Gelelim Burak pozisyonuna.Maçı izlediğim anda penaltı olmadığını söyledim arkadaşlarıma.Fenerbahçe-Elazığ maçı.Oyuncu 2 dk yerde yatıyor gol oluyor konuşan yok.Baroni eliyle kontrol sonrasında gol ses yok.Mehmet Topal gene el yardımı ile gol ses yok.Yaptığınız pisliklerin üzerini örtmek için Burak üzerinden bize saldırmaya devam edin siz.Elinize hiçbirşey geçmeyecek.Gündem biz olmuşuz demek ki korku başlamış.Şu pozisyonu milli takımda yapsa aynısını diyecek misiniz ? Burak çok güzel söylemişsin.Seni de Galatasaray'ı da yıpratmaya yönelik hareketler bunlar.Sen oyununa bak yeter.

Daha yeni izledim özeti çok tartışılır pozisyon. Yorumum yok penaltı olabilirde olmayabilirde bakış açısına göre.

Tantana yapmak paraylami konusun durun şerefsiz diyen kendidir..

Bu adama emek hırsızı diyorlar ama kendileri şike yapan adama başkan diyorlar üstelik altı yıl hapis olan bir başkan :D :D Birde burda gelmiş hırsızlıktan bahsediyorlar çok güldüm ya :D

Bu adama emek hırsızı diyorlar ama kendileri şike yapan adama başkan diyorlar üstelik altı yıl hapis olan bir başkan :D :D Birde burda gelmiş hırsızlıktan bahsediyorlar çok güldüm ya :D
Zaten Burakta kendini ceza sahası içinde yere atan ilk Türk futbolcusu olduğu için bu tepki. Şimdiye kadar hiçbir beşiktaşlı yada fenerli futbolcu kendini yere atıp penaltı kazanmamış :D

gel gel olaya gel.Emek hırsızı ha ? Şu kelimeyi kullanmaya hakkınız yok bir kere.Önce kendi üzerinizdeki pislikleri atın sonra konuşun.Evrakta sahtecilik,şikeden ceza.Bunları yapanların emek hırsızlığından bahsetmeye zerre hakkı yok.Gelelim Burak pozisyonuna.Maçı izlediğim anda penaltı olmadığını söyledim arkadaşlarıma.Fenerbahçe-Elazığ maçı.Oyuncu 2 dk yerde yatıyor gol oluyor konuşan yok.Baroni eliyle kontrol sonrasında gol ses yok.Mehmet Topal gene el yardımı ile gol ses yok.Yaptığınız pisliklerin üzerini örtmek için Burak üzerinden bize saldırmaya devam edin siz.Elinize hiçbirşey geçmeyecek.Gündem biz olmuşuz demek ki korku başlamış.Şu pozisyonu milli takımda yapsa aynısını diyecek misiniz ? Burak çok güzel söylemişsin.Seni de Galatasaray'ı da yıpratmaya yönelik hareketler bunlar.Sen oyununa bak yeter.
+1 Fatih Terim e açıklama yapmadı diyenler var hangi teknik d. çıkıp evet penaltı değil diyecek yerlere göklere sığmayan dürüst(bende inanırım) aykut kocaman bile buna acıklama yapmaz. Bu bir hakem hatasıdır futbolcular ceza sahasında kendilerini yere atarlar hakemlerin işide budur şerefli şerefsiz demeden önce iki kere düşünmek gerekir Volkan da Lincoln ün kasıklarına vurdu.Daha bir sürü örnek bulunabilir her takımda böyle olaylar veya böyle kişiler olabilir herkes geçmişini bilsin unutmasın söylemiycektim ama sonuçta şikeden yargılanıp suçlu bulunanlar var ve en çok da onlar konuşuyor. Herkes konuşsun ama bağırıp çağırıp küfür etmeden öncede bi düşünsünler

İnsanlar ne yazık ki sadece görmek istediklerini görürler ve kabullenirler. Araştırma gereği duymazlar.

Orda temas olduğunu neden kimse görmüyor ? İlk mesajda arkadaşın biri fotoları eklemiş neden bir kişi bile resim için yorum yapmamış ?

İnsanları karalamak kolaydır. Sonuçta ağzı olan konuşuyor.

Burak'a şerefsiz diyen şerefsizin ta kendisidir.

Zaten Burakta kendini ceza sahası içinde yere atan ilk Türk futbolcusu olduğu için bu tepki. Şimdiye kadar hiçbir beşiktaşlı yada fenerli futbolcu kendini yere atıp penaltı kazanmamış :D

Aynen hocam ya sanki burak dünyadaki tek futbolcu :D Artı adama temas var ben burdan görüyorum ama onlar görmüyor işlerine gelmiyor kıskanıyorlar çünkü :D

Ben puana bakarım arkadaş. tamam penaltı değildi, kendini attı ama söke söke aldı penaltıyı ve sayesinde puanı kopardık. elin maradonası, messisi eliyle gol atınca tanrının eli oluyor. bizimki şerefsiz oluyor.

Eline böyle fırsat geçen her futbolcu yedirebileceğini düşündüğü anda bunu zaten yapıyor. Yapmayan oyuncu ya bunu beceremediğinden yapmıyor, ya da gol atma arzusu o an devam etmesinde baskın geliyor. yoksa maçın hırsından kimsenin şerefi onuru düşündüğü yok, emin olun. gerçi bunun şereflik onurluk bir durumu da yokta işte, hadi can acısından koptu bir yaygara.

5. baskı :)

[video=youtube;6_LpKYshBd8]http://www.youtube.com/watch?v=6_LpKYshBd8&feature=share[/video]

Maçın hakemlerin 7,9 puanla kusurlu bulundu. Haftalarca birdaha maç yönetemeyecekler. Hala da penaltı olduğunu iddia ediyorsunuz ya. Ne demek lazım bilemiyorum.Yanlış anlaşılmasın. Bu kadar net gerçeği bile göremediğinize kızmıyorum, sizin adınıza üzülüyorum.

pozisyonun penaltı olmadığını söylemek başka, bunu bahane edip oyuncuya ve kulübüne sövmek başka... ben de bu ikisinin ayrımını yap(a)mayanlara üzülüyorum; diyemicem allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...

Yasin Sülün'ün pozisyonunda müdahale var ama düşüşü komikmiş, çok abartmış. :)

Burak Yılmaz ise bunu meslek anlayışı yapmış
[video=youtube;Grla8bduWrI]http://www.youtube.com/watch?v=Grla8bduWrI[/video]