Burak Yılmaz: İnanmıştık!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
tag-reuters-2-1353451353.jpg

Manchester United karşısında sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren tek golünü atarak, Devler Ligi'ndeki gol sayısını 5'e çıkartan Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu. Zamanla daha iyi olduğunu belirten golcü oyuncu, maçın hakimi olduklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti. Burak Yılmaz'ın sözleri şu şekilde:

"Ben taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Mükemmel bir 12 adamlık yaptılar bize itici güç oldular. Topun hakimi bizdik. bugün gerçekten inanmıştık."

"İyi bir oyun ve üstün bir performansla 1-0 kazannmayı bildik. Amacımız Şampiyonlar Ligi'nde devam etmek. Ben çok umutluyum. Bir adaptasyon sürecim vardı. Onu da atlattım. Hocamın ve camiamın bunda büyük etkisi var. Maç oynadıkça iyi olacağım. İnşallah Braga maçında iyi bir sounç alarak Devler Ligi'ne devam etmek istiyoruz."

Burak ayrıca Albert Riera'yı da övdü. Yıldız oyuncu, "Riera çok iyi bir profesyonel hem de çok iyi bir oyuncu. Hakan Balta ve Riera yerlerinde çok iyi futbolcular. Riera'yı bugünkü oyunu için tebrik ediyorum." diye konuştu.

Sporx

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Mağlup oldukları maça inançsız mı çıkıyorlar yani? Yıllardır hep aynı sözler aynı demeçler. Bıktık artık. Her MGK sonrası terörle mücadele devam edecek demeçleri gibi.

zertuna

Asistan
Reaksiyon puanı
0
op op op oppan BURAK styleee

op op op oppan CİM BOM styleee

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Helal olsun cimboma umarım gruptan çıkar.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Güzel maçtı şuydu buydu yendik harika.

Galatasaraylı olarak 2 oyuncudan nefret ediyorum arkadaş. Bir Burak, iki Melo. Melo delinin teki, Burak da tam ...... oyuncu. Kendini yalandan yerlere atmalar, 2 saat yerde kıvranmalar rezil etti maçı hiç sevmedim.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7

Galatasaraylı olarak 2 oyuncudan nefret ediyorum arkadaş. Bir Burak, iki Melo. Melo delinin teki, Burak da tam çirkef oyuncu. Kendini yalandan yerlere atmalar, 2 saat yerde kıvranmalar rezil etti maçı hiç sevmedim.

tebrik ederim güzel yorum.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Galatasaraylı olarak 2 oyuncudan nefret ediyorum arkadaş. Bir Burak, iki Melo. Melo delinin teki, Burak da tam çirkef oyuncu. Kendini yalandan yerlere atmalar, 2 saat yerde kıvranmalar rezil etti maçı hiç sevmedim.

bide lugano diye biri vardı. the lord of the ......

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Heh işte futbolcu böyle uygunsuz davranışlar sergiledi mi izletemiyor kendini. İstediği kadar gol atsın. Dünkü maçta yalandan kendini 1 attı, 2 attı, 3. de hakem sarı kartı gösterdi.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Beyler, kim olursa olsun karşınızdaki kişiye Çirkef demeye hakkınız yok!

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

melo deli,burak ç.rkef yazmış o onaylı ama ona yazılan benim cevabımdaki the lord of the ç.rkef kelimesi sansürlü. sanırım alıntı yaptığım mesajı göremedin?

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Heh işte futbolcu böyle uygunsuz davranışlar sergiledi mi izletemiyor kendini. İstediği kadar gol atsın. Dünkü maçta yalandan kendini 1 attı, 2 attı, 3. de hakem sarı kartı gösterdi.

Aynen, 1 attı, baktı hakeme yediriyor, çekirge gibi 2 sıçradı , 3 te hakem sarıyı yapıştırdı :) Sonra yere düştüğünü bile görmedim. Bu adama hiç utanmıyor mu acaba, gurur mu duyuyor yoksa yalandan hakemi kandırdığı için anlayamadım.

Ama attığı gol de güzeldi.

Bu forumda neler neler deniyor ses çıkmıyor, çirkef iltifat kalır :) Adamına göre muamele yapmayalım lütfen.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu forumda neler neler deniyor ses çıkmıyor, çirkef iltifat kalır :) Adamına göre muamele yapmayalım lütfen.

Adama göre muamele değil.Hiç kimsenin bunu demeye hakkı yok.

O zaman bende sana diyeyim, Çirkef tambjk diye? (bu örnek tabi)

Uygun olur mu sence?

Bundan sonra böyle, lütfen yorumlarınızı dikkatli yazın.(Herkese söylüyorum)

uagakko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün stadda o kadar laf söyledim adama adam gol attı:):)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Mağlup oldukları maça inançsız mı çıkıyorlar yani? Yıllardır hep aynı sözler aynı demeçler. Bıktık artık. Her MGK sonrası terörle mücadele devam edecek demeçleri gibi.

Hah işte; milli olayımız bu bizim! Doğru ifade şöyle olmalıydı: "bu sefer gazı biraz fazla açtık". Evet iyi oynadılar da; bu meret gazsız çalışmıyor.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Adama göre muamele değil.Hiç kimsenin bunu demeye hakkı yok.

O zaman bende sana diyeyim, Çirkef tambjk diye? (bu örnek tabi)

Uygun olur mu sence?

Bundan sonra böyle, lütfen yorumlarınızı dikkatli yazın.(Herkese söylüyorum)

Çirkef kelimesine niye bu kadar takıldığını anlayamadım :)

tdk'ya göre çirkef: iğrenç ve bulaşkan

Günlük kullanımında ise; çamura yatan, mızıkçı, pislik yapan, kandıran vb anlamlarda kullanılır. Küfür olarak gören var mı bilemiyorum.

"Çirkef" adlı müzik grubu bile vardır, izmirde büyük bir mekanda çıkıyor.

Her halı saha maçında arkadaşlarımızı bu konuda uyarırırz, her karara itiraz edip sürekli kararları kendi lehinde yorumlayanlara, her pozisyona penaltı isteyenlere "çirkeflik yapma" deriz. Ne o alınır ne de biz alınsın diye söyleriz, orda anlatılmak istenen başkadır. Daha hiç kavga çıktığını görmedim bu kelime yüzünden.

Kız arkadaşıma tabu oynarken sürekli mızıkçılık ve oyunbozanlık yaptığı için çirkeflik yapma diyorum. Bana kızmıyor :) Sensin çiref diyor, yada kazanma hırsımdan oluyor napayım diyor.

Bana eğer çirkeflik yaparsam bana çirkef diyebilirsin :)

Senin çevrende bu kelime nasıl algılanıyor yada kullanılıyor bilemiycem :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Konuyu dağıtmayalım.

Ben çirkef sözünün anlamını biliyorum.

Conficker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Poff adamlar maç yapıyor para kazanıyor geziyor egleniyor sizde adamların çenesini yapiyorsunuz bırakın ya saçma sapan şeyler futbol dedigin saçmalık zaten adamlar eglensin bizim türklerde yok melo öyle yaptı yok volkan gol yedi yol halamın oglu penaltıda gol attı bune ya.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Konuyu dağıtmayalım.

Ben çirkef sözünün anlamını biliyorum.

Pardon da ne zamandan beri "çirkef" kelimesini bir küfürmüş gibi sayıp sansüre sokuyorsunuz? Konuyu dağıtmayalım ama konuya direk böyle girmişsiniz.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=84327]deatmania[/MENTION] nedir bu diktatörlük?

Sen gelip mesajıma sansür koyabiliyorsun fakat ben gelip senin mesajına yanıt veremiyorum öyle mi?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
@deatmania nedir bu diktatörlük?

Sen gelip mesajıma sansür koyabiliyorsun fakat ben gelip senin mesajına yanıt veremiyorum öyle mi?

Siz niye yanlış anlıyorsunuz her şeyi?

Diğer arkadaşa cevap vermişsin, bende yüzden sildim mesajı.

Şimdi düzelttim.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Biz kim?

Neyse konumuza dönelim. Neden sansürledin "çirkef" kelimesini?

Konu içerisinde cevap vermeyelim kimseye. Şu anda hakkaten anlamıyorum ne yapıyorsun?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Ben sizlere derdimi anlatamadım.Neyse sizler haklısınız.Bu olayı uzatmayacağım.

Ne istiyorsanız onu yazın.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
siz beğenmeyedurun, adam ligde de şampiyonlar liginde de krallığa koşuyor. :thumbup1:

Mehmet Demirkol: Yok efendim Burak kendini atıyormuş. İsterse mayo giyer, sahada yüzer. İnsan olarak takip edilmesi lazım. Fener'de olmadı, Beşiktaş'ta olmadı, Trabzon'da oldu, Galatasaray'da oldu, yarın Real Madrid'de de olur.

4160.jpg

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] dostum ben adamın ben oyunculuğunu beğenmiyorum demedim ki.

Yaptığı hareketleri çok itici buluyorum hatta GS'ye yakışmadığına inanıyorum. Böyle maç içinde terbiyesizlik yapacak adamların barınmaması gerektiğine inanan birisiyim ne yapayım :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION] dostum ben adamın ben oyunculuğunu beğenmiyorum demedim ki.

Yaptığı hareketleri çok itici buluyorum hatta GS'ye yakışmadığına inanıyorum. Böyle maç içinde terbiyesizlik yapacak adamların barınmaması gerektiğine inanan birisiyim ne yapayım :)
adamın galatasaraya geldiğinden beri ne terbiyesizliğini gördünüz ki? beşiktaş maçındaki penaltı pozisyonu yüzünden medya adamın üstüne gitti. başka bir tartışmalı pozisyonu da olmadı. o maçta da burak ayağına darbe aldığını söylemişti zaten.

kusura bakmayın ancak ön yargılı yaklaşıyorsunuz.

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
burak ı sevmem ama oyuncu olarak adamda birşey var gol atıyor nasıl oluyor bilmem ama atıyor teknik desen yok hız ehh işte ama adam atıyor ayrıca melo ve riera çok iyidi dünn

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben dünkü maçtan bahsediyorum dostum futbolu takip eden birisi değilimdir fakat böyle dobra karşılaşmaları da elimden geldiğince izlerim.

Ve dün maçta yaptıkları ucuz hareketlerdi ben yakıştıramıyorum. Medyanın ne dediğini bilemiyorum Bjk maçını da bilmiyorum zaten dediğim gibi sadece dünkü maça göre ben yorum yapıyorum.

synchronline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beğenmediğiniz burak bu sene şampiyonlar ligindeki gollerimizi atan tek futbolcu