'Burak 40 Milyon Euro'

Reaksiyon puanı
31
zaZPFD4.jpg

“G.Saray’da ‘Bu futbolcu asla satılamaz’ diye bir algı olamaz. Muslera için de 30-35 milyon Euro düşünüyorum. Teklif gelirse onla da yollarımızı ayırabiliriz.”

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, önceki gün medyanın ekonomi müdürleriyle biraraya geldi.. Kritik zirvede G.Saray’ın ekonomik durumununu masaya yatıran başarılı başkan, son maçlardaki performansıyla Didier Drogba’yı bile gölgede bırakan Burak Yılmaz’la ilgili olarak gündem yaratacak açıklamalar yaptı...
İŞTE G.Saray Başkanı Aysal’ın futbol gündemine bomba gibi düşecek açıklamalarından öne çıkanlar: “G.Saray’da ‘Bu futbolcu asla satılamaz’ diye bir algı olamaz. O, 1970’lerde, 80’lerde kaldı.. Bir oyuncunun jübilesini yapana kadar aynı kulüpte kalması benim için istenmeyen bir durumdur.

‘ŞU AN TEKLİF YOK’

BURAK Yılmaz’la ilgili olarak kulübümüze ulaşan herhangi bir teklif yok. Ama sezon sonu yaklaştıkça elbette kapımızı aşındıran kulüpler olacaktır. Burak bizim için çok değerli bir yıldızdır. Ancak 40 milyon Euro’yu getiren olursa onu satabiliriz. Atletico Madrid’in golcüsü Falcao’nun bonservisi için 55 milyon Eurolar’dan bahsediliyorsa benim oyuncum da 40 milyon Euro eder.
MUSLERA için de 30-35 milyon Euro arası bir fiyat düşünüyorum. Ona da bu rakamlara yakın bir teklif gelmesi durumunda konuyu masaya yatırır ve gerekirse oyuncuyla yollarımızı ayırabiliriz.”

‘UEFA Kupası’nda çırak kaldık’
Ünal Aysal, 2000’deki UEFA Şampiyonluğu’na da değindi.. Türkiye’ye ilk kez gelen bu kupayı ekonomik kazanca dönüştüremediklerini söyleyen başkan şu ifadeleri kullandı:
“G.SARAY, UEFA Kupası’nı kazanmadan önce ligde de 4 yıl üst üste şampiyonluk yaşadı. Zaten bu başarının geleceği logaritmik olarak belliydi. Ancak o dönem hazırlıksız yakalandık. Bu kupayı ekonomik olarak çok daha farklı bir güce çevirebilirdik. Fakat 2000’lerin başında sadece bir adet GS Store’umuz vardı.. Açıkçası o dönemde çırak kaldık ve bu durum hala içimde kanayan bir yaradır.”

‘GSStore’da ilk kez kar ettik’

“DROGBA formalarına aşırı talep var. Nike ile yaptığımız anlaşma gereği formalarımız yurt dışından geliyordu. Yoğun ilgi karşısında ürün yetiştiremez olduk ve sponsorumuza “Burada sıra dışı bir durum var. Formaları Türkiye’de üretmemize izin verin” dedik. Onlar da kabul ettiler. Artık Drogba yazılı formaları üretebiliyoruz. Böylece de kulüp tarihinde ilk kez GS Storelar kâr etmeye başladı.”

‘Asıl manipülasyonu F.Bahçe yaptı’

“F.BAHÇELİLER bizi manipülasyon yapmakla itham ediyorlar ama asıl onlar yaptı.. Lugano’yu kulübün diğer şirketine 9 milyon Euro’ya sattıklarını beyan ettikten 3 ay sonra, 3 milyon Euro’ya başka kulübe verdiler. Yani bu durumda kimin manipülasyon yaptığı ortada.”

Haber Kaynağı:

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
burak için 40 mılyon euro verecek akıllsız bi kulüp varmı acaba

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
40 milyon euro edermi bilmem ama galatasaray bu adamdan çok para kazanacak bu kesin

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
O kadar etmez yaw abartmış başkanım :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bir malın değeri onu satın alanın verdiği parayla ölçülür sana bana göre 40milyon euro etmeyebilir ama ya parayı verecek olan?

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Dünya üzerinde 40 milyon euroyu verecek olan takımlar belli. Bu takımların Burak YILMAZ'a ihtiyacı varsa eğer neden olmasın. Arda için de o kadar para etmez diyorlardı lakin Arda şuan kendini iyi bir şekilde geliştirdi ve durumu ortada. Gözlemci raporları doğrultusunda sezon sonunu beklemekten başka çare yok.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İyi bir pazarlıkla 40 milyon € canlı paraya Falcao alınır :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
burak bu sezon 40 milyon euro etmezse zaten bidaha da hiç etmez :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sen 40 milyon euro ya Falcao yu al, biz Samsung olarak Galaxy s 4 u dunyada bedavaya dagitacagiz.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eder veya etmez, Ünal Başkan'ın dediği şey 40 milyon € getiren direk alır oyuncuyu demek, pazarlık payı falan elbette ki var. Messi'nin sözleşmesinde de 250 milyon € yazıyor, e o kadar eder mi bir adam ne kadar süperstar olursa olsun? 250 milyon € ile taş gibi bir Dortmund kurulur. Ronaldo'nun sözleşmesinde de 1 milyar € yazıyor, sanıyor musunuz ki o adam o kadar edecek, gelip 1 milyar € veren çıkacak? :)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Ne 40'ı canım, 20 veren çıksa GS başkanı Burak'ı hediye paketi yapar kurdelesini takar gönderir.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Hayali rakamlar yalan haberler.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Adam haklı Falcao ve Burak'ın performansı ortada. Burak daha önde, Falcao o parayı ediyorsa Burak niye etmesin performansı daha iyiyken, Türk olduğu için mi?

Reaksiyon puanı
10,315
oha dedim!
ve bişey daha dedim,
"duy sadri duy!":laugh:

işin şakası bi tarafa, "türk olduğu için mi!" serzenişinde bulunan arkadaşa katılıyorum.
burak mesela bir ispanyol, yahut ingiliz olsaydı, o parayı bile az bulurlardı diye inanıyorum.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Burak ı geldiğinde sevmiyordum ama adam sanki bana inat oynuyor gibi :D bence hakediyor. adam ligin gol kralı onu geçtiö
şampiyonlar liginin gol kralı. 2 gol daha atmalı :):)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Burak'a 40 milyon euro verirlirmi bilmem ama bu sene sonunda en az 2 avrupanın büyük takımından teklif alır. Bencede teklif alırsa gitmesi lazım.
Şahsen Manchester'de bi türk güzel olabirdi.

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Burak Yılmaz ı 20 milyon euro nun üzerine satarsa sezon sonu o bile başarıdır bence...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
40 milyon Euro etmez bence. Eğri oturup doğru konuşmak lazım.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Burak 40 milyon etmez çünkü Türkiye gibi kalitesi pek iyi olmayan bir ligde oynayan oyuncu olduğu için :) Avrupadaki oyuncular para ediyor çünkü adamlar benzer kalitedeki liglerde oynuyorlar ve transfer olunca çok büyük süpriz yapmıyorlar :Dbizim oyunculardan avrupada çok başarılı olan kim var ? Çoğu 1 2 seneye geri geliyor :) Nihat Kahveci bir iyiydi benim bildiğim :)

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
burak 40 milyon Euro Ediyorsa Sabri Reyiz 100 milyon Euro Eder Kardeşim...

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bakalım burakın bu oyunu böyle süreklılık gösterebılecek mı?engin baytarda gs ye ilk geldğinde de böyle göklere çıkarılıyordu.şimdi hali duman olmuş:D bakalım bizden aldıkları fiyata satabılecekler mi?ozman sadri başkana laf edenleri de görecez burda:P

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Adam haklı Falcao ve Burak'ın performansı ortada. Burak daha önde, Falcao o parayı ediyorsa Burak niye etmesin performansı daha iyiyken, Türk olduğu için mi?

Ne içiyorsun bana da markasını söylesene bende pilot olmak istiyorum. :D

Reaksiyon puanı
10,315
bi de şu var, gol atmak ayrı bişey, iyi oyuncu olmak daha başka bişey.
eğer ille de mukayese etmek gerekirse, mesela hakan şükür ondan belki -ortalama olarak- daha az gol atıyordu, ama on tane burak bir hakan şükür etmez, oyun becerisi yönüyle...

avrupalılar sadece atılan gollerin sayısına bakmaz, özellikle becerisine, oyun kurgusuna, oyun zekasına vs. bi sürü şeye bakar ve öyle kritize ederler.

mesela jardel leblebi gibi goller atıyordu portoda, ama bir real madrid, barcelona ona bir kuruş para verip almadı, çünkü iyi bir oyuncu değildi. keza tanju çolak da öyle, iyi bir golcüydü, ama hiçbir zaman iyi bir oyuncu olamadı.

tugay kerimoğlu belki en az gol atan bir oyuncuydu ama, ingiltere gibi bir ligde nerdeyse 40 yaşına kadar futbol oynadı adam...

o yüzden ki, öyle 40 milyon avro falan değil de, orta sınıf bir takıma en fazla 10-15 milyon avro civarında bir fiyata gitmesi ancak mümkün olabilir diye düşünüyorum.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Abi anlamadığım söz konusu Galatasaray ise en çok yorum fenerli arkadaşlardan geliyor sıkıntı ne ola ?

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
40 milyon çok ya şaka maka. iyi bir paraya gidebilir tabi ama 40 çok.