Burada yardım alabiliceğimi söylediler DotA 2 ile ilgili ?

AlterBridge_III

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba . Ben bu steamda anketler başladı başlıyalı steamdan veya nereden geliyorsa beta keyi bekliyorum kaç ay oldu biliyosunuz anketi doldurdum gönderdim aylardır bekliyorum. Bikaç yerde böyle yardım istedim bu hafta içinde ve burada derdime deva bulabiliceğimi söylediler ben de geldim sizden bi yardım bi istiyim dedim . Elinde beta keyi olan biri verirse gerçekten çok minnettar kalırım . Aylardır bekliyorum youtubedan heroların gameplay vidyolarına bakıyorum anca :( Umarım konuyu doğru yere açmışımdır , ilgili herkese çok teşekkür ederim , bi çözüm bulunur inşallah. İyi forumlar ..

Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar öncelikle merhaba . Ben bu steamda anketler başladı başlıyalı steamdan veya nereden geliyorsa beta keyi bekliyorum kaç ay oldu biliyosunuz anketi doldurdum gönderdim aylardır bekliyorum. Bikaç yerde böyle yardım istedim bu hafta içinde ve burada derdime deva bulabiliceğimi söylediler ben de geldim sizden bi yardım bi istiyim dedim . Elinde beta keyi olan biri verirse gerçekten çok minnettar kalırım . Aylardır bekliyorum youtubedan heroların gameplay vidyolarına bakıyorum anca :( Umarım konuyu doğru yere açmışımdır , ilgili herkese çok teşekkür ederim , bi çözüm bulunur inşallah. İyi forumlar ..
Hocam zaten sınırlı sayıda key dağıtılmıştı oda bitmiştir zaten gelmez artık işin şans'a kaldı forumda birinde olmasını beklicen :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kardeş sen Dota gelmişsin ya :P

AlterBridge_III

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hmm fena ince espri rektörüm saygılar .. :D ama yardımı dokunan olmadı daha :(

Ja.McFly

Asistan
Reaksiyon puanı
3
steam trading forumlarında 15-20 dolara falan gidiyor. Rahat bulursun orda.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Valla anlayan olsa yazardı : )

AlterBridge_III

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi ücret karşılığı alma taraftarı değilim zaten keye vericek kadar param yok fatura kira mira bitiyo . Bildiğim kadarıyla bunları playdota ve valve dağıtıyo neden ücret karşılığında satılıyo anlamıyorum 2 arkadaşınla paylaşılabildiğini de biliyorum . Neden böyle anlamıyorum neden kaç ay oldu 1 yıl falan oldu sanırım şaka maka