Scalh
Doçent
Arkadaşlar ben eskiden birkaç yöntem bulmuştum sadece komut istemi ile Windows 10 ve Office 16, 6 ay süre ile lisanslanabiliyor. Ben bunu paylaşırsam ban yer miyim? 
@eronis @technomind

@eronis @technomind
Eğer süre sıfırlama mantığı ise muhtemelen hayırArkadaşlar ben eskiden birkaç yöntem bulmuştum sadece komut istemi ile Windows 10 ve Office 16, 6 ay süre ile lisanslanabiliyor. Ben bunu paylaşırsam ban yer miyim?![]()
Süre sıfırlama değil. Lisans sunucusunu değiştirerek ve MAK key yardımı ileEğer süre sıfırlama mantığı ise muhtemelen hayırAma eğer korsan paylaşımsa evet.
Bilmiyorum hocam. Lisans için kullanılan sunucuyu değiştirip MAK key kullanıyorum. Eğer ban sebebi değilse paylaşacağım. Benim gibi satın alamayacak birçok insan var. Özellikle de Office ürünlerini.KMSPico da 6 ay lisanslıyor, aynı işlem mi acaba?
Seni de Solus'çu yapacam Confickerdelikanlıyı bozar bu gerek yok Linuz Mint bedava...
Ekşına gerek yok o haldeMesajını okudum ancak ortada gerçek lisanslar var. Bunu paylaşmasan daha iyi çünkü gözüme pek etik görünmedi
--- Gönderi Güncellendi ---
Seni de Solus'çu yapacam ConfickerBu lafımı not al
![]()
Sen sadece masaüstünü değiştirt onada razıyımMesajını okudum ancak ortada gerçek lisanslar var. Bunu paylaşmasan daha iyi çünkü gözüme pek etik görünmedi
--- Gönderi Güncellendi ---
Seni de Solus'çu yapacam ConfickerBu lafımı not al
![]()
OlmazzzSen sadece masaüstünü değiştirt onada razıyım![]()