Bunu kim bilir??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crista7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
selam arkadaşlar.antivirüs proğramım yaklaşık 1 haftadır böyle bir uyarı veriyor.? nedir bilen var mı? yüksek olduğunu söylüyor riskinde bi anlam veremedim doğrusu..
66565norton.jpg

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Burada senin yapman gereken birşey yok. Zaten antivirüs programın engellemeyi yapmış. Bu uyarıyı görmek istemiyorsan sağ tarafataki Actions bölümünde "Stop Notifying Me" kutucuğuna tıkla.

Kolay gelsin.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Burada senin yapman gereken birşey yok. Zaten antivirüs programın engellemeyi yapmış. Bu uyarıyı görmek istemiyorsan sağ tarafataki Actions bölümünde "Stop Notifying Me" kutucuğuna tıkla.

Kolay gelsin.

saol arkadaşım.o zaten hallediyor şüphem yok bundan.ancak yinede bu virüs ise eğer başka bişeylere sebebiyet vermesi .korkum bu.

---------- saat 17:58 eklendi ---------- önceki mesaj saat 16:51 eklenmişti ----------

bilgisayarda başka bişeyler yaparmı acaba bu?

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Tehlikeli bir virüs var sistemde: Virüsün ne olduğunu araştıracağım bu arada virüsün adı ne :D

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Sisteminde virüs yok sadece zararlı kod barındıran ve saldırgan olarak bildirilmiş siteye girmişsin.
Program zaten bloke etmiştir ama o adrese bir daha girmemeni tavsiye ederim.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Virüs değil arkadaşım. Rahatlıkla tekra gösterme diyebilirsin.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Sisteminde virüs yok sadece zararlı kod barındıran ve saldırgan olarak bildirilmiş siteye girmişsin.
Program zaten bloke etmiştir ama o adrese bir daha girmemeni tavsiye ederim.
girdiğim siteler , normal.yani örneğin internet haber.ensonhaber sitesinde uyarı verdi..şaşırıdm doğrusu firefoxun içerisinde bir şey olduğu duygusuna kapılmıştım...

---------- saat 19:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:35 eklenmişti ----------

Virüs değil arkadaşım. Rahatlıkla tekra gösterme diyebilirsin.
saol...öleyse uyarı vermesini kesmek en mantıklısı..birşey daha.- norton dan anlıyorsan eğer,bu kısımda dediğim zaman tüm uyarılarımı iptal ediyor? yani başka bir saldırı çeşiti olmuş olsa bile uyarı almıcak mıyım ?

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
girdiğim siteler , normal.yani örneğin internet haber.ensonhaber sitesinde uyarı verdi..şaşırıdm doğrusu firefoxun içerisinde bir şey olduğu duygusuna kapılmıştım...

---------- saat 19:37 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:35 eklenmişti ----------

saol...öleyse uyarı vermesini kesmek en mantıklısı..birşey daha.- norton dan anlıyorsan eğer,bu kısımda dediğim zaman tüm uyarılarımı iptal ediyor? yani başka bir saldırı çeşiti olmuş olsa bile uyarı almıcak mıyım ?

Bazen normal sitelere koyulan reklam içerikli bağlantılarda bu tarz uyarı almana sebep olabilir.

Reklam verilen veya yönlendirilen site saldırgandır veya zararlı kod barındırıyordur.

Bir keresinde benim de başıma gelmişti. Resmin üstüne geldiğimde virüs uyarısı almıştım. Dikkatli olmak lazım :)

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Norton'u uzun zamandır kullanmıyorum girmediğin halde aynı uyarıyı sürekli veriyorsa firefox'u kaldırıp tekrar kurabilirsin. Sonuçta problem firefox exe'de ise sorun çözülür.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Norton'u uzun zamandır kullanmıyorum girmediğin halde aynı uyarıyı sürekli veriyorsa firefox'u kaldırıp tekrar kurabilirsin. Sonuçta problem firefox exe'de ise sorun çözülür.
::Saol firefox u kaldırmıştım daha önce ..yeniden kurmuştum bu yüzden .neyse sorun anlaşıldı arkadaşın dediği ve senin dediğin gibi sitelerden...

teşekkürler..

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Olmadı mı? :D