xyunusx
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 41
photoşop yapmam lazım hemde o kadar acilki bana bu konuda yardım olacak arkadaşlar varsa sevinirim (not)daha önce hiç yapmadım
Programcı arıyor heralde ^^photoshop yapmam lazım ne demek ? Photoshop yapılan birşey mi ?
 Tasarıım ve dusunce acısından biraz daha ufkunu genisletmelisin bence henuz 17 yasında olsamda 300 den fazla art sitesine uyeyim ve game skinning ile ugrasıyorum
 Tasarıım ve dusunce acısından biraz daha ufkunu genisletmelisin bence henuz 17 yasında olsamda 300 den fazla art sitesine uyeyim ve game skinning ile ugrasıyorum 
 ) www.koene007-creations.com
) www.koene007-creations.com Şimdi ise web tasarım,sanal modifiye,game edit,özgün çalışmalar,montajlar vs vs gidiyor. Dediğim gibi bol bol pratik yap ve yaratıcılığını kullan son olarak resimlerini tinypic veya imageshacka yükle zamanında bende kolay geliyor diye hızlı resime yüklüyordum o tarz upload siteleri bol bol çöküyor ve bütün linkler gidiyor
 Şimdi ise web tasarım,sanal modifiye,game edit,özgün çalışmalar,montajlar vs vs gidiyor. Dediğim gibi bol bol pratik yap ve yaratıcılığını kullan son olarak resimlerini tinypic veya imageshacka yükle zamanında bende kolay geliyor diye hızlı resime yüklüyordum o tarz upload siteleri bol bol çöküyor ve bütün linkler gidiyor