- Reaksiyon puanı
- 5,094
arkadaşlar adware.installcore virüs mü hacktool.agent.nirsoft virüs müdür
bunlar bilgisayarı yavaşlatır mıEvet virüs olduğunu düşünüyorum. bkz.
Evet. Temizlemeniz lazım.bunlar bilgisayarı yavaşlatır mı
Hack işleri derken oyunlarda hiç hack yapmadım yada hack dosyaları yüklemedimİlki bilgisayarına kafasına göre program indiriyor.Adware.InstallCore
Adware.InstallCore is Malwarebytes' detection name for a family of bundlers that installs more than one application on the user’s computer, usually by combining a popular title with one or more adware programs.blog.malwarebytes.com
Diğeri de hack işleri için.HackTool.Agent.Nirsoft | Malwarebytes Labs
HackTool.Agent.Nirsoft is Malwarebytes' detection name for Hacktools published by Nir Sofer aka NirSoft.blog.malwarebytes.com
Tahminimce evet.bunlar bilgisayarı yavaşlatır mı
Virüs olduğu için evet muhtemelen bilgisayarda bulunması tehlikeli zatenbunlar bilgisayarı yavaşlatır mı
hocam bunları silsem bilgisayara bir zararı olur muEvet. Temizlemeniz lazım.
Oyunlarda olan hack değil genel olarak hack (Şimdi nasıl açıklasam bilemedim )Hack işleri derken oyunlarda hiç hack yapmadım yada hack dosyaları yüklemedim
Hack derken sadece oyun hilesi, hack aleti için olmayabiliyor. O sizi hacklemek içinde olabiliyor.Hack işleri derken oyunlarda hiç hack yapmadım yada hack dosyaları yüklemedim
Nirsoft tarafından yapılmış bir hack aracı, kim indirmiş onu ben bilemem ama indirilmiş sonuçta.Hack işleri derken oyunlarda hiç hack yapmadım yada hack dosyaları yüklemedim
mousenin kendi driver hack olarak sayılır mı acabaOyunlarda olan hack değil genel olarak hack (Şimdi nasıl açıklasam bilemedim )
Sildikten sonra neden zararı olsun? (Eğer crack oyun falan ise indirmemenizi tavsiye ederim.)hocam bunları silsem bilgisayara bir zararı olur mu
Zararı değil yararı olur.hocam bunları silsem bilgisayara bir zararı olur mu
Orijinal siteden indirdiyseniz olmaz. Dosya konumundan bakabilirsiniz nerede olduğuna. Driver konumundaysa öyle olabilir.mousenin kendi driver hack olarak sayılır mı acaba
Driver ise False Positive olabilir.mousenin kendi driver hack olarak sayılır mı acaba
hocam yani false positive nedir ingilizcem var tabi false yanlış positive pozitif demek te bugün aldığım mouse driveri virüs değildir dimiDriver ise False Positive olabilir.
Hayırmousenin kendi driver hack olarak sayılır mı acaba
hocam o zaman siliyorum
False positive, testlerde pozitif çıkan ancak negatif olan şeylere denirhocam yani false positive nedir ingilizcem var tabi false yanlış positive pozitif demek te bugün aldığım mouse driveri virüs değildir dimi
Yanlış algılamış olabilir demek istiyor. Dosya konumundan bakın driver miymiş.hocam yani false positive nedir ingilizcem var tabi false yanlış positive pozitif demek te bugün aldığım mouse driveri virüs değildir dimi
kmspico ve produkey miş hocamYanlış algılamış olabilir demek istiyor. Dosya konumundan bakın driver miymiş.
kurdum hocam taradı 57 buldu 55i advanced system care nin ikisinide malware olarak bulduMalwarebytes kurun onlar viüs
hocam malwarebytes indirdim kurdum taradım ve karantinaya aldı silinmiş midirYanlış algılamış olabilir demek istiyor. Dosya konumundan bakın driver miymiş.
Karantinaya alınca bir şey yapmasını engelliyor. Öncelikle karantinaya almalısınız, ki bunu yapmışsınız. Şimdide karantinadan sileceksiniz.kurdum hocam taradı 57 buldu 55i advanced system care nin ikisinide malware olarak buldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam malwarebytes indirdim kurdum taradım ve karantinaya aldı silinmiş midir
yakın zamanda cheat engine veya başka bir hack tool kullandınızmı onlarda olabilirarkadaşlar adware.installcore virüs mü hacktool.agent.nirsoft virüs müdür
Evetarkadaşlar adware.installcore virüs mü hacktool.agent.nirsoft virüs müdür