Ki zaten durum o, 144 HZ yerine 75 HZ bir monitör alırsa 3400G Pro gibi bir model alabilir.Arkadaş fiyatı söylememekte ısrarcı sabahtan beri söylemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama bu 2200g
Ki zaten durum o, 144 HZ yerine 75 HZ bir monitör alırsa 3400G Pro gibi bir model alabilir.Arkadaş fiyatı söylememekte ısrarcı sabahtan beri söylemiyor
ama bu 2200g
Ama hocam hiç oc yapmayacaksa ve yapmasını bilmiyorsa rx 560 alması daha mantıklı olurKi zaten durum o, 144 HZ yerine 75 HZ bir monitör alırsa 3400G Pro gibi bir model alabilir.
APU bir işlemciyle O.C. yapmamak büyük bir hata, O.C için yardım edecek onlarca insan var.Ama hocam hiç oc yapmayacaksa ve yapmasını bilmiyorsa rx 560 alması daha mantıklı olur
Yani hocam burada arkadaş belirtmemiş ben oc yapacağım diye o yüzden oc yapmayacağını düşünerek konuşmalıyız ve oc için de soğutucu gerekli eeee bu kadar masrafa ne gerek var bu kadar uğraşmaya ne gerek var. Siz diyebilirsiniz gerek var diye ama bazıları korkar pc ye bir şey gelir diye veya hiç tecrübeli olmadığı için bence benim attığımı alsın içi rahat etsin kendi attığı sistemi almasınAPU bir işlemciyle O.C. yapmamak büyük bir hata, O.C için yardım edecek onlarca insan var.
Ekran ? ve ara toplam![]()
AMD Ryzen ™ 3 PRO 4350G 7nm 3.8GHz (Turbo 4.0GHz) 4 Core 8 Threads 6MB Cache AM4 İşlemci (Soğutuculu) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Asus Prime A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.259,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Ekranlar hakkında pek bir şey bilmiyorum. Siz önerin. ?Ekran ? ve ara toplam
Topladığınız sistem kaç tl ettiEkranlar hakkında pek bir şey bilmiyorum. Siz önerin. ?
4000 falan.Topladığınız sistem kaç tl etti
Tam olarak toplam4000 falan.
4015 tl yapıyor4000 falan.
Bence hiç apu topuna girmesin 5000 tl bulabiliyorken ekran kartlı alsın4000 falan.
Eğer ekran kartlı alacaksa gidip 0 bir kart almasın. Bi tane 10100F alır, yaşadığı ilde de bir tane GTX 980 Ti bulursa o sistem ile 1660 Ti performansını yakalar.Tam olarak toplam
4015 tl yapıyor
Bence hiç apu topuna girmesin 5000 tl bulabiliyorken ekran kartlı alsın
İkinci el olabilir diye belirtmemişEğer ekran kartlı alacaksa gidip 0 bir kart almasın. Bi tane 10100F alır, yaşadığı ilde de bir tane GTX 980 Ti bulursa o sistem ile 1660 Ti performansını yakalar.
Olamaz diye de belirtmemiş.İkinci el olabilir diye belirtmemiş
Bence hiç başını ağrıtmasın dahili almasın ekran kartlı bir sistem alsın ben olsam apu yerine rx 560 lı olanı alırdımOlamaz diye de belirtmemiş.
350 TL kasa3400G gibi bir işlemci Overclock ile RX 560'ı geçiyor ama?
Ve bu kasanın fiyatı ne kadar?
Kasa derken sistemin fiyatı anlamında.350 TL kasa
3500 TL ye geliyo ve bu monitör le https://www.hepsiburada.com/acer-kg...x1ee-006-p-HBV000011O5X3?magaza=notebookstore bu sistem nasil olur ve sistem değiştirmeyip monitör değiştirsem.Kasa derken sistemin fiyatı anlamında.
ilerde işlemciyi satıp apu olmayan bir işlemci alıp bi tanede ekran kartı alırsın çok güzel olur.Arkadaşlar PC toplicam apu sistem yapicam parçalar belli benim merak ettiğim termal macun , sıvı soğutucu ve işlemci fanı gibi şeyler önemli mi almam gerekir mi yoksa aldığım ürünlerle gelirmi
Parçalar?
AMD ryzen 3 2200g
Gigabayte b450m s2h v2
Patriot 8 GB DDR4 3200 MHz ram 2x8
Patriot burst 480 GB SSD
Sharkoon shp650 650w 80+ bronz PSU
Gametech legend mesh ızgaralı kasa
Asus vp249qgr 144 Hz 1 MS 23.8 inç monitör
APU'lar soğuk işlemciler. Stok fan ile bile rahatça O.C. yapılır.Ya overclock yapsın demişsinizde stok fanla overclock yapması çok sağlıksız olur. Basic olarak değerlendirerek yorum yapsanız daha faydalı olur bence.
İyi güzel diyorsun da zaten ailemden zor izin aldım ve en ucuz şekilde almaya çalışıyorum 3-4 sene en fazla 6 sene yetse yeter ve ileride ekran kartı alamam su monitörü buldum bence iyi işlemciyide yuksetip monitör den kıssam nasıl olur https://www.hepsiburada.com/acer-kg...x1ee-006-p-HBV000011O5X3?magaza=notebookstoreilerde işlemciyi satıp apu olmayan bir işlemci alıp bi tanede ekran kartı alırsın çok güzel olur.
144hz monitör olması ileriye dönük olması açısından iyi olur.
Kanka overclock nasıl yapılıyor ve faydaları nelerdir sen bilirsinAPU'lar soğuk işlemciler. Stok fan ile bile rahatça O.C. yapılır.
Performansı arttırır, düz orantı ile de sıcaklığı arttırır.İyi güzel diyorsun da zaten ailemden zor izin aldım ve en ucuz şekilde almaya çalışıyorum 3-4 sene en fazla 6 sene yetse yeter ve ileride ekran kartı alamam su monitörü buldum bence iyi işlemciyide yuksetip monitör den kıssam nasıl olur https://www.hepsiburada.com/acer-kg...x1ee-006-p-HBV000011O5X3?magaza=notebookstore
Kanka overclock nasıl yapılıyor ve faydaları nelerdir sen bilirsin