- Reaksiyon puanı
- 5,872
şimdi @Melih Beyefendi chrome vs yandex konusu açacak izleyin xD
Valla orası intelin çöplüğü oluyor.Sese kartı sistem mi harcıyormuş hayla anlamadım xD o kadar kullanmaz ses driver. xD
Hocam ben mobil kullandığım için bilmiyordum. Kusura bakmayın. Ama Chrome, kendini düzeltecek bir şey değil. Masaüstü için baya gelişmiş olsa da dediğiniz gibi, mobil değil.Aslında bilinenin aksine Chrome artık çok RAM yemiyor o konuda bayağı optimizasyon yaptılar. Esas RAM canavarı Firefox. RAM konusunda en olumlu gördüğüm tarayıcı ise Chromium tabanlı Edge oldu ama o da tam sürümde değil o yüzden değerlendirme yapmak saçma olur.
7 milyar arasında ilk sorun yaşayan organizmasın ama bence senin sorun işlemci ile alakalı değil ses kartı öyle bir şey yapamaz yüksek seviye bir işlemcide de öyle bir sorun olması imkansız yani sorun %100 sende bence ve PUBG oynamak için 2400 tl fazladan vermek nedir?Valla orası intelin çöplüğü oluyor.
Hayır. Artık bu forumda herkesin (bazı hocalarım istisna) Google sevgisini anladım. Sen gizlilik politikası ve Google Play Store'da ki yıldız farkına bakmanı öneriyorum.şimdi @Melih Beyefendi chrome vs yandex konusu açacak izleyin xD
sen anakartı 900 tl'ye almadın mı?2400tl ?
Google kullanmıyorum. Edge üzerinden Bing kullanıyorum.Hayır. Artık bu forumda herkesin (bazı hocalarım istisna) Google sevgisini anladım. Sen gizlilik politikası ve Google Play Store'da ki yıldız farkına bakmanı öneriyorum.
Bazı drop sorunları, ekran kartı yüzünden de olabiliyor. Nvidia en fazla sorun çıkaran kart.Kasma sorunu ya da drop filan %1 %0.1 FPS düşüklüğü işlemci ya da internetten filan kaynaklı bence çünkü adam 200ms den fazla alıyor aynı şeyi lol'de de denerseniz 200 ms vs 30 ms de olan performans farkını göreceksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen anakartı 900 tl'ye almadın mı?
? et. Kaldı 1500tl onu nere harcattın sen bana ?Kasma sorunu ya da drop filan %1 %0.1 FPS düşüklüğü işlemci ya da internetten filan kaynaklı bence çünkü adam 200ms den fazla alıyor aynı şeyi lol'de de denerseniz 200 ms vs 30 ms de olan performans farkını göreceksiniz.
sen anakartı 900 tl'ye almadın mı?
Microsoft ile ben bağlantımı kestim. Son hareketi......Google kullanmıyorum. Edge üzerinden Bing kullanıyorum.
Nvidia GTX Titan.? et. Kaldı 1500tl onu nere harcattın sen bana ?
3600 almadın mı sen? yanında termal macun da aldın sanırım ve sen PUBG'de harita filan mı yapıyorsun? işlemciyi aldığın zaman fiyatı 1500 civarı idi sanırım senin şimdi indirme girmiş 1400 filan ama PUBG için saf israf bence. 1050'den gtx 1060'a geçtiysen demek ki GTX 1060'ın bedavadan dönme fiyatlı olduğu zamanlarda almışsın xD? et. Kaldı 1500tl onu nere harcattın sen bana ?
Hocam Ruslar o kadar kötü değil ki. Yandex'in parası, şu anda bir Google Play Store gibi bir oyun, uygulama,film,kitap bilmem neleri içeren bir uygulama yapabilir. Google kendi sorunları veya Google piksel 4 ile uğraşıyor. Ve Yandex'te ki yavaş açılma sorunu son güncelleme ile düzeltildi.Google çok fazla kişisel veri toplasa da bunu şirketin kendi amaçları için yapıyor. Facebook gibi herhangi bir skandal yaşadıklarını hatırlamıyorum zira verilerini kendi sunucularında saklıyorlar bunu başka bir şirkete yaptırmak yerine. Beyaz olmasa da gri bir firma diyebilirim. Yandex kullananlara uyarım kişisel verileri çok düşünüyorsanız Ruslardan uzak durun
Sen güvenilir değilsin. Ama Rusların siteleri güvenlidir her zaman. Bakın Yandex çeviri ve Google çeviri arasında dağlar kadar fark var.Rus siteleri daha güvenilir değilmi cloud mail ru filan?
Termal macunu intel için aldım işlemciyi 1450tl'ye aldım ve sisteme direk 1060 ile başladım.3600 almadın mı sen? yanında termal macun da aldın sanırım ve sen PUBG'de harita filan mı yapıyorsun? işlemciyi aldığın zaman fiyatı 1500 civarı idi sanırım senin şimdi indirme girmiş 1400 filan ama PUBG için saf israf bence. 1050'den gtx 1060'a geçtiysen demek ki GTX 1060'ın bedavadan dönme fiyatlı olduğu zamanlarda almışsın xD
Hile açtı iseniz sevmeniz normal bir kanser eden oyunu.Termal macunu intel için aldım işlemciyi 1450tl'ye aldım ve sisteme direk 1060 ile başladım.
Ve pubg'yi seviyorum.
Kol varsada sevilebiliyor.Hile açtı iseniz sevmeniz normal bir kanser eden oyunu.
PlayStation 5 mi oyun kolu?Kol varsada sevilebiliyor.
İnsan kolu.PlayStation 5 mi oyun kolu?
Letgo'ya koydum. Kimse gelmedi ki.Dün arkadaş veriyordu noldu ?
Bunun disk ile alakası yok ki senin dediğin şey CPU ve GPU ile alakalı yani çoğunlukla GPU sorunu ile alakalı olur ama öyle bir sorunu yok sorun internet ile alakalı.evlerin ve binaların yüklenmemesi ,hamur gibi gözüken binalar, geç inme gibi sorunların temeli hdd kullandığınız için. Ssd ye kurun oyunu , yoksa ssd alın.
Oyun çalıştığı an ramlere alınır ondan sonra ufak ufak HDD kullanır yani HDD olması imkansız.
Bunun disk ile alakası yok ki senin dediğin şey CPU ve GPU ile alakalı yani çoğunlukla GPU sorunu ile alakalı olur ama öyle bir sorunu yok sorun internet ile alakalı.