Soru Bully 2 oyununda görmek isteyeceğiniz şeyler?

Osman Baytekin

Asistan
Reaksiyon puanı
183
bully.jpg

Bully çoğu oyuncunun kendi öğrencilik zamanlarından bir şeyler bulduğu bir oyun oldu. Özellikle Türkiye‘de ayrı bir kitle topladı. Rockstar Games‘in ilk defa bu tarz bir şey denediği oyunda, çeşitli derslere girebiliyor ve haylazlık yapabiliyoruz. Bu da bizlere bir özgürlük tanıyor. Bully yakın zamanda tekrardan gündeme geldi. Çünkü bir Bully 2 kıvılcımları görmeye başladık.

Sizler Bully 2 oyununda neler görmek isterdiniz? Yorumlar kısmına fikirlerinizi yazabilirsiniz :)

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Bully 2 Üniversitede gecsin bildigim kadariyla lisede geciyordu. Bullyin kendine ait bir evi olsun disardan okula gelsin hergun sivil hayatindada gorevler olabilir. Üniversite haritasi daha büyük olabilir. Okullardaki Çete gruplari daha fazla olabilir, Gta'daki gibi sevgili roleplayi olabilir. Haritadaki kisilerle daha fazla etkilesime girilebilir. Araba ve Cesitli Araclar eklenebilir. Sadece scooter, kaykay ve bisiklet vardi hatirladigim kadariyla. Yeni silahlar eklenebilir Sapan ve Kartopu silahi vardi sadece. Görevler Okul disinda kirli islere daha fazla yönlendirsin. Hikayesi daha güclu olabilir.Cesitli yan oyunlari istedigin zaman oynayabilelim amerikan futbolu, basketbol, beyzbol, boks vs vs bildiğim kadariyla sadece beden derslerinde bu oyunlari oynatiyordu. Öğretmen ve Müdürlere şaka yapma görevleri eglenceli olabilirdi. Karakteri istedigimiz gibi ozellestirebiliriz. Sac Rengi, Kiyafetler, Dövmeler, Küpeler vs vs Aklima gelenler bunlar yapilmak istense bu oyun cok sey eklenebilir günlük yasami iceriyor oyun..

Son düzenleme:

Osman Baytekin

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Bully 2 Üniversitede gecsin bildigim kadariyla lisede geciyordu. Bullyin kendine ait bir evi olsun disardan okula gelsin hergun sivil hayatindada gorevler olabilir. Üniversite haritasi daha büyük olabilir. Okullardaki Çete gruplari daha fazla olabilir, Gta'daki gibi sevgili roleplayi olabilir. Haritadaki kisilerle daha fazla etkilesime girilebilir. Araba ve Cesitli Araclar eklenebilir. Sadece scooter, kaykay ve bisiklet vardi hatirladigim kadariyla. Görevler Okul disinda kirli islere daha fazla yönlendirsin. Hikayesi daha güclu olabilir.Cesitli yan oyunlari istedigin zaman oynayabilelim amerikan futbolu, basketbol, beyzbol, boks vs vs bildiğim kadariyla sadece beden derslerinde bu oyunlari oynatiyordu. Öğretmen ve Müdürlere şaka yapma görevleri eglenceli olabilirdi. Aklima gelenler bunlar yapilmak istense bu oyun cok sey eklenebilir günlük yasami iceriyir oyun..
Önerdiğin çoğu özelliği kesinlikle katılıyorum. Yapılabilecek o kadar çok şey var ki. Umarım oyunun potansiyelini iyi değerlendirirler.

TheLastWarrior

Profesör
Reaksiyon puanı
3,046
Önerdiğin çoğu özelliği kesinlikle katılıyorum. Yapılabilecek o kadar çok şey var ki. Umarım oyunun potansiyelini iyi değerlendirirler.
Ben bu oyunu mobildende cok oynadim mobilde bile cok zevkliydi. Rockstar gec kaldi sanki bully icin ama yapilsa yine cok oynayani olur.

Osman Baytekin

Asistan
Reaksiyon puanı
183
Ben bu oyunu mobildende cok oynadim mobilde bile cok zevkliydi. Rockstar gec kaldi sanki bully icin ama yapilsa yine cok oynayani olur.
Ben Bully 2'nin çıkmasını yıllardır bekliyorum mesela. İlk oynadığım dönemde çocuktum pek anlayarak oynamamıştım. Yeniden başlamayı bir düşünebilirim. Hatta neden başlamıyorum ki? :D