• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

BugünGünlerdenŞampiyonluk!

Galatasaray bugün şampiyon olur mu?

• Evet

Kullanılan: 22 84.6%
  • Hayır

Kullanılan: 4 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Galatasaray taraftarlarından günün Trend Topic'i #BugünGünlerdenŞampiyonluk

Ünlüler, taraftarlar, sevenler sevmeyenler bu başlık hakkında yorumlarını paylaşıyor.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan

#BugünGünlerdenŞampiyonluk

C8rUTJF.jpg

Sizce Galatasaray bu akşam şampiyon olabilecek mi?

Yoksa şampiyonluk şarkıları yarınlara mı ertelenecek?

Fikirlerinizi bizimle paylaşın..

Kaynak; ShiftDelete.net by efsane :D

Sabri kendini diskoda filan zannetmiş ellam :)

Takmayın kafanızı bu kadar, sezon başında belliydi bugünler zaten. Normal oynayışımızla yarın çıkıp alıcaz maçı ve şampiyonluğu

Benim arzum kadıköy şanssızlığımızı kırmak artık

İnşAllah diyelim de :)

ve aynen kadıköye rahat giderserk o maçın farklı olacağını düşünüyorum...

aman maganda kurşunu vs olmasında

Abi anlamıyorum ya kocaelide şampiyonluğu adam gibi sokaklarda kutlayamıyoruz... Bazı Kocaelispor holiganları var gördükleri galatasaraylıya saldırıyorlar. Tek başına gezmesin kimse kocaeli de yada kalabalık gezin..

Abi anlamıyorum ya kocaelide şampiyonluğu adam gibi sokaklarda kutlayamıyoruz... Bazı Kocaelispor holiganları var gördükleri galatasaraylıya saldırıyorlar. Tek başına gezmesin kimse kocaeli de yada kalabalık gezin..
:D.

Aman abi gülme geçen sene orjinal atkımı alıp yaktılar. :D Nedir istedikleri anlamadım ki. hani süperligde de değiller :D
cana değil mala gelmişte sen yine de büyüklerinle beraber kutla bu tiplerin sağı solu belli olmaz. :)

Memleketimde öyledir.Gs'lileri çok severler.:devil:

Memleketimde öyledir.Gs'lileri çok severler.:devil:

ahahha :D Yalnız agam şu var ki 2 sene önce mi ne Fb şampiyon olduğunda burada 3 kişiyi linç ettiler. :D Bak sana şunu diyim Sizin şampiyonluğunuzda da şans eseri sokaktaydım bizim şampiyonluğumuzda da kutlamalardaydım. Emin ol fenerbahçeye duyulan nefret galatasarayın en az 10 katı idi. :D Bunu Gsli olduğum için söylemiyoru mne gördüysem o. :)

ahahha :D Yalnız agam şu var ki 2 sene önce mi ne Fb şampiyon olduğunda burada 3 kişiyi linç ettiler. :D Bak sana şunu diyim Sizin şampiyonluğunuzda da şans eseri sokaktaydım bizim şampiyonluğumuzda da kutlamalardaydım. Emin ol fenerbahçeye duyulan nefret galatasarayın en az 10 katı idi. :D Bunu Gsli olduğum için söylemiyoru mne gördüysem o. :)
Orada varsa yoksa Kocaelispor vardı eskiden.
Ben küçükken evimiz stadı üstten gören bir konumda idi,her hafta sonu maç izlerdik.
Bazen Kocaelispor olurdu bu bazen Amatör maçlar.
Ama İstanbul Takımları için genelde pek iyi karşılama yapılmazdı.
Çoğu zaman Polis önlem aldığı halde Otobüslerin camları aşağı indirilirdi Otobandan giderken takımlar.

[MENTION=327890]Empatik[/MENTION] Aynı durum Eskişehir'de de var :) Kimseye kutlatmıyorlar şampiyonluğu.

bugün biz yenilelim fenerbahçe berabere kalsın, aradaki fark 6 olsun.. kadıköyde şampiyon olalım :D

bugün ki taktiği açıklıyorum beyler çak geç :D çat çat :) sonra el öptürmeye gideceğiz :)

Olurda şampiyon olarak Şükrü Saraçoğlu'na gidersek Otobüsü stada sokmazlar :D

Ya da bugün yenilelim, FB'de İBB'yi yensin. Bizde haftaya FB'yi yenerek şampiyonluğu yine Kadıköy'de kutlayalım :D :D :D

Bu hafta olmasak nolur, kadiköye kalır daha da hoş olur:)