Bugun yedigim kazık

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Ayakkabı alacaktım, avmde annemle bir oturup yemek yiyelim dedik.

hd donerde 12 liraya pide et doner+ ayran ve patates menusunden söyledim.

Birde kasada arıza varmış baya sıra bekledik.
Neyse siparisi verdik karttan para çekildi, menuler önumuze geldi aman Yarrabi oda ne ?

Pogaca kadar ekmege 2 tane et parcasi koymuslar, patateslerde kupkuru ve çok ufak

Dedimki verdigim para haram zehir olsun

Bin pisman oldum aldıgıma, resmen hırsızlık bu, haktır kul hakkıdır, birde tıka basa tıklım tıklım dolu yemek katı. Gençler zengin ediyor böyle firmalarî

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Geçmiş olsun. Maalesef bu tür firmalar öyle. Çokmuş gibi gösterip azıcık yapan ve hiç doyurmayan fast food şirketlerini münkün olduğunca kullanmamak gerek

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156

---- Mesajlar birleştirildi ----

Buralar hep böyleydi lakin insanların alım gücü düştüğü için şimdilerde dikkat ediliyor, önemli olan tüketici bilincinin alım gücü düşükken değil yuksekken oluşması

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
AVM tarzı yerlerde böyle maalesef. İskender yiyeceksen mahalle esnafından şaşma :D

onlyMirana

Asistan
Reaksiyon puanı
34
12 liraya öyle menü mü var :D bide et. almadan önce gramına baksaydın. 21tlye doyuran güzel bi öğrenci menüleri var

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192

Neyse siparisi verdik karttan para çekildi, menuler önumuze geldi aman Yarrabi oda ne ?

Pogaca kadar ekmege 2 tane et parcasi koymuslar, patateslerde kupkuru ve çok ufak

Bin pisman oldum aldıgıma, resmen hırsızlık bu, haktır kul hakkıdır, birde tıka basa tıklım tıklım dolu yemek katı. Gençler zengin ediyor böyle firmalarî

İskender yiyeceksen Bursaya beklerim iskenderin hası burdadır hd ye falan gitmeyin sakın..

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
ben ürünü görmeden para verenlerden değilim şükür, zaten fastfood alışkanlığım hiç yok. :)

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bende künefe söyledim rezaletti söylediğime pişman oldum

İsyankar97

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Bizimde alışkanlıgımız yoktur aile olarak, avmde yorulmuştuk 40 yılda bir yiyelim dedik ama yemek yerine iyi bir kazık yedik.

Blue Stack

Doçent
Reaksiyon puanı
253
Arkadaşların dediği gibi ama mutlaka gramaj belirten bir yazı olması gerekiyor sipariş verirken baktığınız yerde. O yoksa yüzde yüz firmanın kazığı ama o varsa sonuçta size zorla aldırmamışlar demek oluyor. Zaten döner vs gibi yemeklerde avm içindekileri tercih etmek başlı başına hata, yaptıkları dönere benzemiyor aldıkları parada ortada.

onlyMirana

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşların dediği gibi ama mutlaka gramaj belirten bir yazı olması gerekiyor sipariş verirken baktığınız yerde. O yoksa yüzde yüz firmanın kazığı ama o varsa sonuçta size zorla aldırmamışlar demek oluyor. Zaten döner vs gibi yemeklerde avm içindekileri tercih etmek başlı başına hata, yaptıkları dönere benzemiyor aldıkları parada ortada.
yazsa bile küçük oluyor dikkat etmek lazım her türlü

Reaksiyon puanı
5,171

İskender yiyeceksen Bursaya beklerim iskenderin hası burdadır hd ye falan gitmeyin sakın..
Bursada 3 yıl yaşamış biri olarak ben pek bi farkını bulamadım:)

Wiseguy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
27
En çok evimde yemek yemeyi seviyorum.

Kahvaltılarım bile harika.

Dışarıda yemek yemek istemiyorum ama ne mümkün!

AVM'lerde yemek yememeye özen gösteriyorum.

McDonalds'ı, Burger King'i, KFC'yi, Pop Eyes'ı hayatımdan çıkardım.

Artık Cola bile içmiyorum.

Hamburger için, iskender-döner için, pizza için butik restoranları tercih ediyorum.

Bir de kebapçım var. Orada kıyma kebap, kuşbaşı, ciğer, çöpşiş, tavuk, etli pide yiyorum.

Porsiyonu 18TL.

Zengin, sağlıklı, doyurucu, temiz menü.

Bir de ayran içersem, 20TL.

Bir de kelle söğüşçüm, şırdan ve paçacım, mumbar ve işkembecim var.

Tatlılardan uzak duruyorum ama künefeye hayır demem. Çok canım isterse, onu da kebapçımda yiyorum...

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Ben genelde kozahan ipekçiler çarşısında yedim ama dediğim gibi ayırt edemedim:) Bidaha gidersem sizce nereden yemeliyim:)

Kent meydanıyla gazcılar caddesi arasında uludağ kebapçısı var oraya gidin bi tadın bakalım :) ünlu isimler genelde oraya giderler fotoğrafları vardır.. Hatta şu videoda oraya gidiyorlar.. heykelde tarihi iskenderci var bide hep sıra oluyor ordan yemedim ama tavsiye ediyolar

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Esnaf lokantasında o paraya ziyafetin kıralını çekilir hatta üzerin 5 daha koy iki kişi lahmacun yer avm'ler gerçekten iyi geçiriyor geçenlerde çocukları götürdüm çocuklar ille döner istediler fiyatarı görünce geri döndüm Et döner+ayran+bi kırtik patates 21tl almam aldırtmam

onlyMirana

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Esnaf lokantasında o paraya ziyafetin kıralını çekilir hatta üzerin 5 daha koy iki kişi lahmacun yer avm'ler gerçekten iyi geçiriyor geçenlerde çocukları götürdüm çocuklar ille döner istediler fiyatarı görünce geri döndüm Et döner+ayran+bi kırtik patates 21tl almam aldırtmam
hocam keşke burdada esnaf lokantası olsa ya, her yerde bayilik almış lüks olma çabasındaki dükkanlar. adam gibi adana yemek için ta beykoza gidiyoruz. sen düşün

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
hocam keşke burdada esnaf lokantası olsa ya, her yerde bayilik almış lüks olma çabasındaki dükkanlar. adam gibi adana yemek için ta beykoza gidiyoruz. sen düşün
Diyarbakır'da yaşıyorum burda esnaf ve diğer lokantalar çok uygun(avm hariç) tabi istanbul'da adana kebabçısı diyarbakır ciğercisi diye kendini tanıtan lokantalar boş acı hepsi lüks gösterme adı altında geçiriyorlar mutlak vardır araştırın foursquare'den filan bakın orda beğenilen lokantalar genelde güzel oluyor
Dönerci celal usta var istanbuldaki acıbadem şubesine gitmiştim çok güzeldi tavsiye ederim

Sourena

Doçent
Reaksiyon puanı
188
Konularına artık alıştım.Haklsın da...

Jubei

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
479
Diyarbakır'da yaşıyorum burda esnaf ve diğer lokantalar çok uygun(avm hariç) tabi istanbul'da adana kebabçısı diyarbakır ciğercisi diye kendini tanıtan lokantalar boş acı hepsi lüks gösterme adı altında geçiriyorlar mutlak vardır araştırın foursquare'den filan bakın orda beğenilen lokantalar genelde güzel oluyor
Dönerci celal usta var istanbuldaki acıbadem şubesine gitmiştim çok güzeldi tavsiye ederim
Kusura bakmayın yaşınızı bilmiyorum ama sizin damak zevkiniz daha gelişmemiş, çünkü gaz ateşinde pişen dönere çok güzel diyorsunuz, sizinde yorumunuzda bahsettiğiniz gibi, bu tarz yerler hep lüx gösteriş, oysa ki dönerin iyisi Odun Kömürü Ateşinde pişer, pişmelidir ki döner asıl o zaman lezzetli olur.
Naçizane, bir abi bir kardeş tavsiyesi olarak, döner yiyecekseniz mutlaka Odun Kömürü Ateşinde pişen bir döner yiyin lütfen, ne demek istediğimi o zaman anlayacaksınız. ;)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Kusura bakmayın yaşınızı bilmiyorum ama sizin damak zevkiniz daha gelişmemiş, çünkü gaz ateşinde pişen dönere çok güzel diyorsunuz, sizinde yorumunuzda bahsettiğiniz gibi, bu tarz yerler hep lüx gösteriş, oysa ki dönerin iyisi Odun Kömürü Ateşinde pişer, pişmelidir ki döner asıl o zaman lezzetli olur.
Naçizane, bir abi bir kardeş tavsiyesi olarak, döner yiyecekseniz mutlaka Odun Kömürü Ateşinde pişen bir döner yiyin lütfen, ne demek istediğimi o zaman anlayacaksınız. ;)
Odun kömürü pişen yerler güzel ama her zaman yakın olmayabiliyor şayet celal usta yakınsa diğer yerlere göre daha uygun eti lezzetli yoksa odun ateşinde pişenin yerini hiçbiri tutamaz
Lüks yerler her zaman kalabalıktır niye iki kamil bir kezban oy donor kobop horıkoydı diyerek mekanı diğerlerine tavsiye eder herkes oraya toplaşır gidersin yemek yarım saat sonra soğumuş şekilde gelir İtiraz etsen bir türlü etmesen ayrı esnafa gidin belki mezesi az olabilir ama düzgün güzel bi yemek yemiş oluyorsunuz