EmirhanTeira
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 507
Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını kutlarım. 19 Mayısta En Sıcak yer Aydın'ın Çine İlçesi olurken, 2. Sırada ise Nazilli vardı.
Antalya ve Adana gibi illerde ilk sıralarda yer alıyor zaten hocam. Ege'den pek farkları yok.En sıcak yerde olanlara Allah sabır versin, Akdeniz bölgesi de acayip sıcak ?????
Valla bilemem onu da pclerin gpusunda falan pişer. Yahu 10 derece arttı standart sıcakliklara göre gpu. Ne yapacagimi şaşırdım!Asfalta yumurta kırsan pişer mi acaba adanada? ???
Denizli İlk 10'da kesin oluyor zaten.Denizli' de aşırı sıcak, Aydın ve Antalya' dan kalır yanı yok.
ben Aydın'da yaşıyorum bir geçmiş olsun dersiniz artık yanıyorum klimada yokÖncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını kutlarım. 19 Mayısta En Sıcak yer Aydın'ın Çine İlçesi olurken, 2. Sırada ise Nazilli vardı.
Dün 44 derece idi burası bugün de 40-41 dereceleri gördük.Denizli İlk 10'da kesin oluyor zaten.
İlçelerde sorun yok, il merkezi berbat sıcak. Nefes alınmıyor. İzmir' den daha sıcak evet bu doğru.Denizlinin sıcağını bilirim. izmrden fazla geldi bana..Acıpayama gitmekten başka çaresi yoktur.Yazın bile serin ,serin. Yayla havası.Oh be ,dünya varmış dersin.![]()
An itibariyle Denizli il merkezi de 21 derece. Bunaltıcı bir sıcak var burada da. Tıpkı güzel İzmir' de olduğu gibi.
Asfalta yumurta kırsan pişer mi acaba adanada? ???