cacar
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
doğum günün kutlu olsun
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Mutlu yıllar iyiki doğdun nice sağlıklı huzurlu ve mutlu senelere
emelden dedi ki:Sanırım biraz geç kaldım..
Doğum günün kutlu olsun, keşkelerin az olacağı nice yaşlara
Denizhan Dakılır dedi ki:Warko doğum günün bitti.İnşallah evdede kutlamışsındır.Kutlamışsındır kesinlikle çok güzel olduğunu tahmin ediyorum.Geçmiş doğum gününü kutluyorum ve sdn yani biz sdn üyeleri evdeki gibi doğum gününü kutlayamasakta sana sanal alemde bir şey verdik işte. ^^
sen benim istanbuldaki komşumsun senle bir gün denie girek şilede oh rahat rahat ^^warkortali dedi ki:Denizhan Dakılır dedi ki:Warko doğum günün bitti.İnşallah evdede kutlamışsındır.Kutlamışsındır kesinlikle çok güzel olduğunu tahmin ediyorum.Geçmiş doğum gününü kutluyorum ve sdn yani biz sdn üyeleri evdeki gibi doğum gününü kutlayamasakta sana sanal alemde bir şey verdik işte. ^^
Doğum günümün en uzun kutlanılmaya devam ettiği yer SDN oldu ve daha kutlanmaya devam edecek gibi bu yüzden sizler için gece havai fişek gösterileri düzenliyorum ve daha karpuz neyin kesicez kadehlerimizi tokuşturacaz bitmedik daha yorulan varsa evine döne bilir
TuningMert dedi ki:İyiki doğdun kardeşim...
anticor dedi ki:Nice mutlu,sağlıklı ve başarı dolu yıllara!
Geçmiş doğum günün kutlu olsun
Jojoba dedi ki:doğum günün kutlu olsun yeni farkettim nice yıllara
eminoasit dedi ki:Kardeş kusura bakma ya geçiktim biraz doğum günün kutlu olsun niçe mutlu yıllara..
Aaa bilmiyodum,konuyu gördüm bende yazdım,o güne sayarsınwarkortali dedi ki:Yapmayın çocuklar ya aylar geçti üzerinden çok teşekkür ederim hepinize
mavinok.ta dedi ki:harbiden hee
adam ay başı doğuyo
olsuunn yinede iyiki doğdun dielim nice yıllarrrr