Bugün Alınabilecek Android Telefon?

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar bir çok telefon çıktığı için takip edemiyorum size göre 5000tl ye kadar alınabilecek kamerasının iyi ve telefonun hızlı olması önemli bana göre. tavsiyeleriniz önerileriniz nedir bende sizin önerdiklerinizi araştırıp ona göre bakacağım. ıphone 6s kullanıyorum..

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
arkadaşlar bir çok telefon çıktığı için takip edemiyorum size göre 5000tl ye kadar alınabilecek kamerasının iyi ve telefonun hızlı olması önemli bana göre. tavsiyeleriniz önerileriniz nedir bende sizin önerdiklerinizi araştırıp ona göre bakacağım. ıphone 6s kullanıyorum..
5000 bandında P30,S10e gibi cihazlardan birini alabilirsin.500 daha koyup S10 alabilirsin.Burda kendine şu soruyu sor bataryada mükemmel bı performans mı yoksa standart performans mı bekliyorsun? Eğer bataryada mükemmeli istiyorsan P30 al ama batarya yeterli olsun kamera ve video mükemmel olsun diyorsan S10 veya S10e den birini al.

KillerFear

Asistan
Reaksiyon puanı
223
5K 'yı Telefona vermeye lüzum yok bence.
2K almak daha mantıklı teknolojimiz sürekli gelişiyor.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
ya kime sorsam bana 2 telefon öneriyor mi9t ya da redmi note 8 ben başka seçeneklerde istiyorum teşekkürler bakacağım önerilerinize
Mesaj otomatik birleştirildi:

5K 'yı Telefona vermeye lüzum yok bence.
2K almak daha mantıklı teknolojimiz sürekli gelişiyor.
dostum sadece hani çok hoşuma gider çok iyidir diye o limite kadar çıkabilirim demek istedim

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
ya kime sorsam bana 2 telefon öneriyor mi9t ya da redmi note 8 ben başka seçeneklerde istiyorum teşekkürler bakacağım önerilerinize
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum sadece hani çok hoşuma gider çok iyidir diye o limite kadar çıkabilirim demek istedim
Size önerilen cihazlar orta seviye ve bu cihazlar işlemciden dolayı 3 yıl performanslı çalışır sonra çöp olur.Benim size önerdiğim cihazlar Amiral gemisi, hepside 5 yıl götürebilecek güce sahip.Acele karar vermeyin.İyice araştırın derim.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
S10e,P30 veya bütçenizi artırıp Galaxy S10 almanızı öneririm.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Garantisiz olarak(ki benim şahsi tercihim) OnePlus 7T Pro

Garantili olarak S10.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
dostum ıphone 8 plus bi ara düşündüm ama şu an hp de fiyatı 5410 tl ve ben o paraya kral bi andıroıd alırım gibi
Hız istiyorsan android alınmaz hızlı androidler bi oneplus bir de pixeller var oneplus garantisi yok pixel de ülkemizde yok.Yani benim tercihim hep android ama hız konusunu dert eden biri olmadım hiç android önceliği özgür bir platform olduğu için daha çok kişiselleştirme sunması.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Size önerilen cihazlar orta seviye ve bu cihazlar işlemciden dolayı 3 yıl performanslı çalışır sonra çöp olur.Benim size önerdiğim cihazlar Amiral gemisi, hepside 5 yıl götürebilecek güce sahip.Acele karar vermeyin.İyice araştırın derim.
Samsung Galaxy S10 Lite hakkında ne düşünüyosun

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
az öncede p30u inceledim sanırım performans ve kamera açısından gayet iyi izleidğim videolara dayanarak söylüyorum. s10 ön kamerasını kimse beğenmemiş yine izlediğim videolara göre söylüyorum.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Samsung Galaxy S10 Lite hakkında ne düşünüyosun
Biraz küçük yazsan iyiymiş.?? Konumuza gelirsek S10 lite 8 gb ram Snapdragon 855 ile çok iyi performans sunuyor.Snapdragon işlemcinin verimlilik tarafının iyi olması sayesinde Samsung amirallerinde en iyi batarya performansını sunuyor.Gel gelelim kamera tarafında S10,S10 plus,S10e gibi cihazların gerisinde kalıyor.Hoparlör tarafında S10 ailesi(S10 plus,S10,S10e) stereo hoparlöre sahipken S10 lite mono hoparlöre sahip.5 ile 6 yıl mükemmel performans ve çok iyi batarya ömrü için S10 lite seni memnun eder ama bu iki unsur dışında bütün unsurlarda S10 ailesinin gerisinde kalan bir cihaz.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Biraz küçük yazsan iyiymiş.?? Konumuza gelirsek S10 lite 8 gb ram Snapdragon 855 ile çok iyi performans sunuyor.Snapdragon işlemcinin verimlilik tarafının iyi olması sayesinde Samsung amirallerinde en iyi batarya performansını sunuyor.Gel gelelim kamera tarafında S10,S10 plus,S10e gibi cihazların gerisinde kalıyor.Hoparlör tarafında S10 ailesi(S10 plus,S10,S10e) stereo hoparlöre sahipken S10 lite mono hoparlöre sahip.5 ile 6 yıl mükemmel performans ve çok iyi batarya ömrü için S10 lite seni memnun eder ama bu iki unsur dışında bütün unsurlarda S10 ailesinin gerisinde kalan bir cihaz.
peki p30 hakkında ki senin şahsi görüşün nedir? şu kendi incelemelerim sonucunda bana sıcak geldi s10dan mesela. ilk incelemem s10 du sonra p30 a bakınca daha performanslı ve kamerası daha iyi gibi

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
az öncede p30u inceledim sanırım performans ve kamera açısından gayet iyi izleidğim videolara dayanarak söylüyorum. s10 ön kamerasını kimse beğenmemiş yine izlediğim videolara göre söylüyorum.
Eski video olabilir. S10 ilk çıktığında arka kamerasında gece modu yoktu. Şuan s10 nun kamerası çok gelişti ve ön kamerasında bile gece modu var. S10 nun video ve fotoğraf kalitesi p30 dan daha iyi.P30 un sadece zoom u daha iyi. Exynos 9820 performans olarak kirin 980 den daha iyi.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Eski video olabilir. S10 ilk çıktığında arka kamerasında gece modu yoktu. Şuan s10 nun kamerası çok gelişti ve ön kamerasında bile gece modu var. S10 nun video ve fotoğraf kalitesi p30 dan daha iyi.P30 un sadece zoom u daha iyi. Exynos 9820 performans olarak kirin 980 den daha iyi.
abi valla o kadar çok detayları var ki benim gibi yeni bi telefon araştıranların işi çok zor. belli bi limit var ama o kadar çok telefon var ki birini alsan diğeri için pişman olacakmışsın gibi geliyor :D

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
abi valla o kadar çok detayları var ki benim gibi yeni bi telefon araştıranların işi çok zor. belli bi limit var ama o kadar çok telefon var ki birini alsan diğeri için pişman olacakmışsın gibi geliyor :D
S10, S10e,P30 ve S10 lite bu cihazların hiçbiri pişman etmez bence. Hepsi güzel cihazlar. Ama bunların arasından Galaxy S10 öneririm.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
peki p30 hakkında ki senin şahsi görüşün nedir? şu kendi incelemelerim sonucunda bana sıcak geldi s10dan mesela. ilk incelemem s10 du sonra p30 a bakınca daha performanslı ve kamerası daha iyi gibi
Ön kamera ve batarya performansı çok iyi arka kamera hdr,renk doğruluğu gibi konularda beklentilerin altında kalıyor.Ekran kalitesi yeterli ama S10 lardaki gibi üst düzey değil.Video performansı vasat.Performans tarafında sentetik testlerde exynos daha iyi olsada uygulama hız testlerinde Kirin bana daha iyi gözüktü.Günlük kullanımda iki işlemcide performans olarak memnun eder.Ön kamera ve batarya senin için çok önemliyse P30 alabilirsin ama ön kamera ve batarya yeterli olsun diğer unsurlar mükemmel olsun diyorsan S10 al derim.

Enis1990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
note10 lite modeline bakabilirsin. Lite model olduğuna bakma amiral gemisi özellikleri taşıyor. 8gb ram 4500 mah batarya spen. Su an media market fiyatı da 4400 TL. Geri kalan paraya da ekran jelatini kılıf vs bunları halledersin.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
5000 tl bütçem olsaydı zaten garantiyi hiç sallamıyorum direk OnePlus 7T Pro alırdım başka hiçbir cihaza bakmazdım veya 4500'e Mİ9T Pro alırdım
Alternatif olarak 5000 tl bir telefona vermeyin 2500'e Mİ9T alın 3 sene kullanın sonra yeni bir modele geçin çünkü teknoloji her gün gelişiyor ve 5 sene boyunca aynı telefonu kullanmak adamı sıkar kendimden biliyorum 5 sene İPhone 5s kullandım 3.senede sıkıldım son 2 sene söverek kullandım
Ben yerinizde olsam 2950'ye Realme X2 alırdım o telefon da çok güzel evet bir amiral gemisi değil ama sınıfına göre çok başarılı bir telefon

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
İlla Samsung alacaksanız S10 öneririm fakat Exynos'lu modelini almayın bulabiliyorsanız SD855'li modelini bulun ya da en iyisi S10 Lite alın Lite takısına aldanmayın çünkü SD855 kullanıyor yani amiral gemilerinde kullanılan bir işlemci barındırıyor ayrıca donanımı bir amiral gemisi donanımında Lite takısının sebebi ise tasarım ve malzeme kalitesinden dolayı çünkü plastik cam karışımı bir arka kapağa ve çerçeveye sahip o da maliyeti artmasın diye yapılmış

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İlla Samsung alacaksanız S10 öneririm fakat Exynos'lu modelini almayın bulabiliyorsanız SD855'li modelini bulun ya da en iyisi S10 Lite alın Lite takısına aldanmayın çünkü SD855 kullanıyor yani amiral gemilerinde kullanılan bir işlemci barındırıyor ayrıca donanımı bir amiral gemisi donanımında Lite takısının sebebi ise tasarım ve malzeme kalitesinden dolayı çünkü plastik cam karışımı bir arka kapağa ve çerçeveye sahip o da maliyeti artmasın diye yapılmış
S10 lite performans olarak çok iyide,kamera tarafında incelemelere baktìm.Kamerası beni tatmin etmedi.4500 liraya satılan bir cihazìn kamerasının çok iyi fotoğraf çekmemesi bana garip geliyor.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
S10 lite performans olarak çok iyide,kamera tarafında incelemelere baktìm.Kamerası beni tatmin etmedi.4500 liraya satılan bir cihazìn kamerasının çok iyi fotoğraf çekmemesi bana garip geliyor.
bende bir keresinde mediamarktta elime almıştım sanki A71 kullanıyorum gibi hissettim bana pek amiral gemisi hissiyatını vermedi yani bizim dediğimiz premium hissiyatı var ya işte ben onu S10 Lite da alamadım sanırım malzeme kalitesinden kaynaklanıyor olsa gerek