Mahmutcanno
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Kanka başlatıp deneyimde sürekli indirme işareti devamlı hareket ediyor indirme işareti kapanırsa arka planda açık kalır mı? Hareket ediyor indirme işareti çünküYeniden başlatın.
Siz merak etmeyin sadece yeniden başlatın yeter.Kanka başlatıp deneyimde sürekli indirme işareti devamlı hareket ediyor indirme işareti kapanırsa arka planda açık kalır mı? Hareket ediyor indirme işareti çünkü
Bug'a girmiş diyorsunuz, hem de devam ediyor diyorsunuz. Mantıksal hata bu. @Elvin. hocamın dediği gibi yeniden başlatın.Kanka başlatıp deneyimde sürekli indirme işareti devamlı hareket ediyor indirme işareti kapanırsa arka planda açık kalır mı? Hareket ediyor indirme işareti çünkü
Denicem bakalım ama onu demiyorum indirmeye devam ediyor ya hani arka planda devam eder mi gözükmesedeSiz merak etmeyin sadece yeniden başlatın yeter.
Kanka indirme yaparken indirme hareket ediyor ya onu diyorum oradaki indirme simgesi hareketli bir şey indiriyor onu soruyorumBug'a girmiş diyorsunuz, hem de devam ediyor diyorsunuz. Mantıksal hata bu. @Elvin. hocamın dediği gibi yeniden başlatın.
Siz @Elvin. hocamın da dediği gibi yeniden başlatın. Android bozulsa bile sıfırdan kurulum yaptığınız için kaybedecek neyiniz var ki? Android bozulursa Stock ROM atarsınız, durum düzelir.Denicem bakalım ama onu demiyorum indirmeye devam ediyor ya hani arka planda devam eder mi gözükmesede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka indirme yaparken indirme hareket ediyor ya onu diyorum oradaki indirme simgesi hareketli bir şey indiriyor onu soruyorum
Son sözüm bu Android bozulması değil umurumda olan arka planda indirme yapar mı yani kayboldu ama gözükmesede indirme yapar mı diyorumSiz @Elvin. hocamın da dediği gibi yeniden başlatın. Android bozulsa bile sıfırdan kurulum yaptığınız için kaybedecek neyiniz var ki? Android bozulursa Stock ROM atarsınız, durum düzelir.
Obsesif'siniz sanırım. Yeniden başlatın sadece birşey olduğu yok çok panik yapmışsınız.Denicem bakalım ama onu demiyorum indirmeye devam ediyor ya hani arka planda devam eder mi gözükmesede
İndirme yapmaz.Son sözüm bu Android bozulması değil umurumda olan arka planda indirme yapar mı yani kayboldu ama gözükmesede indirme yapar mı diyorum