Buga Girdi Telefon

Mahmutcanno

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Telefonu sıfırladım kurdum. Mobile services managerdeki programları indirdim. Ama o öyle kaldı kapanmıyor resimdeki gibi kaldı gitmiyor napmam lazım mobile service manager indirmede kaldı...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230106-203043_One UI Home.jpg
    Screenshot_20230106-203043_One UI Home.jpg
    27.9 KB · Görüntüleme: 70

Mahmutcanno

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Yeniden başlatın.
Kanka başlatıp deneyimde sürekli indirme işareti devamlı hareket ediyor indirme işareti kapanırsa arka planda açık kalır mı? Hareket ediyor indirme işareti çünkü

6655872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
70
Kanka başlatıp deneyimde sürekli indirme işareti devamlı hareket ediyor indirme işareti kapanırsa arka planda açık kalır mı? Hareket ediyor indirme işareti çünkü
Bug'a girmiş diyorsunuz, hem de devam ediyor diyorsunuz. Mantıksal hata bu. @Elvin. hocamın dediği gibi yeniden başlatın.

Mahmutcanno

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Siz merak etmeyin sadece yeniden başlatın yeter.
Denicem bakalım ama onu demiyorum indirmeye devam ediyor ya hani arka planda devam eder mi gözükmesede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bug'a girmiş diyorsunuz, hem de devam ediyor diyorsunuz. Mantıksal hata bu. @Elvin. hocamın dediği gibi yeniden başlatın.
Kanka indirme yaparken indirme hareket ediyor ya onu diyorum oradaki indirme simgesi hareketli bir şey indiriyor onu soruyorum

6655872

Öğrenci
Reaksiyon puanı
70
Denicem bakalım ama onu demiyorum indirmeye devam ediyor ya hani arka planda devam eder mi gözükmesede
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka indirme yaparken indirme hareket ediyor ya onu diyorum oradaki indirme simgesi hareketli bir şey indiriyor onu soruyorum
Siz @Elvin. hocamın da dediği gibi yeniden başlatın. Android bozulsa bile sıfırdan kurulum yaptığınız için kaybedecek neyiniz var ki? Android bozulursa Stock ROM atarsınız, durum düzelir.

Mahmutcanno

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Siz @Elvin. hocamın da dediği gibi yeniden başlatın. Android bozulsa bile sıfırdan kurulum yaptığınız için kaybedecek neyiniz var ki? Android bozulursa Stock ROM atarsınız, durum düzelir.
Son sözüm bu Android bozulması değil umurumda olan arka planda indirme yapar mı yani kayboldu ama gözükmesede indirme yapar mı diyorum